• Šaragľa

    Ahoj máte niekto nafúkanú vidlu a tlmič podľa kalkulačky od Treku? Ja som sa do toho dnes pustil no zdá sa mi to dosť tvrdé. :( Tak neviem, či nebudem fungovať podľa svojich pocitov. :) Poprosím hlavne o reálne skúsenosti.

    0 0
    • kopejda  

      je jasný že žádný calculátor ti odpružení nenastaví ideálně podle představ. Kalkulačka neví jak a co jezdíš, jestli máš pružení ve správné kondici ( namazané stíráky, servis ), jaká je venku teplota ( jinak bude fungovat při –5 a jinak při +35 ) a další věci který by se určitě našli. Rozhodně ale nefunguje úplně blbě. Celkem dobré mi přišlo nastavení odskoku.

      0 0
    • natureman42  

      pro prvni nastaveni kdyz si kolo privedes z kramu a jeste vubec nevis co a jak, tak urcite dobra vec, ale stejne jsem po pár prvni jizdach nastaveni upravil podle sebe – zejmena snizil tlaky, hlavne u tlumice, ten byl podle kalkulacky dost betonovej..

      (Trek Remedy 8 2015)

      0 0
      • Fran7  

        přesně tak, já si dovezl TREK Superfly7, pár dnů jsem jezdil na tom co bylo v prodeji, pak jsem to pomocí této kalkulačky dofoukl a zdálo se mi to tvrdé, tak jsem ubral a hle, teď je to OK

        0 0
    • natureman42  

      dovolím si malé OT, ale týká se to Treku :

      • před časem jsem vyvěsil ve vlákně o Treku informaci o nabídce bajkovýho víkendu speciálně pro majitele kol značky TREK u nás na Javornických okruzích v krásný přírodě horskýho hřebene na okraji Šumavy..

      Info zde – http://www.bike-forum.cz/…fuel-ex-lush#…

      Psal jsem i pár majitelům TREKU, někteří se ozvali, někteří ne..

      Jelikož termíny duben až červen jsou už dost plné, domluvili jsme se předběžně na některý z červencových víkendů..

      S jihočeským zastoupením TREKU jsem se domluvil, že by vzali nějaký testovačky a udělala by se vyjížďka po cca. 35km dlouhém okruhu s převýšením cca. 1100 metrů se singltrailovými pasážemi a pěknými, ruzně technicky obtížným sjezdy.. Kdo by měl večer chuť zůstat a ubytovat se, může pokračovat volná zábava v místní restauraci..

      Pokud by měl někdo zájem se zúčastnit – ať už majitel fulla, nebo hardtailu – budu rád, když se mi ozve do pošty.

      Díky za pozornost :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.