Trek Fuel EX 9 nebo Ghost AMR Plus Lector 7700 ?????????

34 nepřečtených
  • JenJ

    rozhoduji se mezi těmito  koly…Trek Fuel EX 9 nebo Ghost AMR Plus Lector 7700 .Ghosta jsem vyzkoušel,Treka bohužel neee.....budu rád za každý názor …Ghost je karbonový ,Trek hliník.Do čeho byste šli vy???????

    0 0
    • Hejdik  

      Ani jedno jsem nevyzkoušel,ale kdybych se mezi těma 2 koly rozhodoval,tak bych vzal Ghosta.Proč-sám nevím,asi kvůli carbonu…

      0 0
    • Garyslow  

      Mám Ghosta AMR Plus 7500 a jsem nadšen jizdními vlastnostmi. Bál jsem se 140mm zdvihů a těd toho vůbec nelituji. Lechkost kola je fascinujicí a to jsem 5 let sedlal raketu od Geryho XC maratonce Sugra. Tzn. Lector je raketa na karbonu kvalitou a jízdními vlastnostmi má navrch před Trekem. A co je nejduležitější ne každá smažka má chrta jako je Ghost. Má volba je GHOST!!!!!

      PS: já mít škváru tak mrkám na Ghost AMR Plus Lector 9000 to je fuck rozdíl bo 7700 je stejný jak 7500.

      0 0
      • hawrda  

        Kde jsi hom kupoval?A za kolik?Mám zálusk na AMR PLUS LECTOR 7700.

        0 0
    • tomfree  

      Hlasuji pro Trek jde lépe za pedálem,nehoupe se tolik jako ghost,je hezčí,má bezdušová kola a lepší brzdy.

      0 0
      • Garyslow  

        Kecy,…jezdil jsi vůbec na Lectoru a vůbec viděl jsi ho na vlastní oči. Těchto kol je v ČR ja děr v tvojem zatku. Tak mi bludy neval do hlavy.

        0 0
        • kesu  

          a jezdil jsi vubec neco jinyho nez to co mas, ze muzes takle utocit? jel si na treku s ABP zadni stavbou?

          Navic tomfree je zrovna biker kterej jezdil kde co. Krom toho ghost je stejna tuctovka jako trek nebo cokoli jinyho,cimz ovsem netvrdim ze je spatnej

          0 0
        • tomfree  

          Ještě si se tady ani neohřál a už takové silácké řeči :-))) Až projedeš tolik kol co já a to nemyslím nějakého tuctového ghosta tak se ozvi.

          0 0
        • kycis  

          Vis co Gary? Jdi do ******!

          0 0
        • BB  

          Jsi divnej člověče, proč takový brutál. Autor vlákna prosil o názory a svobodný tom mu řekl svůj názor. Čím méně takových jako jsi ty, tím lépe pro tohle fórum.

          0 0
    • kesu  

      z tedlech dvou bych vzal ghosta protoze mam rad karbon a navic ma vetsi zdvih,ikdyz jako znacku mam radsi trek. Od treku vem klidne Remedyho,jede slusne.

      0 0
      • Garyslow  

        Na uklidnění situace......­.jezdil. A masovku Treka EX 8 jsem dlouho testoval. A ted ruku na srdce a s úctou k Vám,… do prdle s Vámi jezdil tu z vláken někdo na Lectoru AMR plus 7700??? pokud ne, tak se vratme na vlakno kde piší o KECACH. Ju ......silák nejsem ale mám rád ČÍŠI ČISTÉHO VÍNA. ......Smažky (legrace)

        0 0
        • kycis  

          Nejezdil, a proto jsem taky nepsal jaky kolo si ma koupit, jen me pobavilo, jakej jsi hustej frajer. Fakt se ti smeju.

          0 0
          • Garyslow  

            Hele smažko..(kycis nebo picys) kdo je hustej frajer?? No poslas jsi mne do pr…dřív než já. Ale budiž ironmane. Me jde jen o věc!!!! Lector dle mého tu v CR ještě nikdo nemá, až teď to žačnou sklady chrlit. (ale kvuli tebe rád bych se mýlil zvlášť Tomfree). A hodně mě nasere, když někdo někomu radí, porovnává a děla s něho kycisa nebo pycusa. Nevim když radím tak, jak Automotorevue cha…

            0 0
            • kycis  

              Tak na tebe sme tu cekali :-D Mozna jsem te jen spatne pochopil a to ze se vyjadrujes jako naprostej dement je pro tebe prirozeny a jinak to neumis. (Slovo smazka se zrejme v tvym okoli pouziva casto, ze ho mas tak rad, co? ) Kdyz ti teda tak desne jde o vec jak rikas, proc teda jediny co jsi dokazal napsat je „Muj Ghost je ze vsechh kol uplne nejlepsi, kdo ma cokoliv jinyho je smazka!“? Kde jsou nejaky objektivni duvody, porovnani, kdyz jak rikas jsi na Fuelu jezdil? Navic teda ze by byl Ghost zrovna nejaka exkluzivita, to fakt neni. Je to naprosto tuctovy, seriove osazeny kolo, kterych tady, jak sam pises, za budou za chvili jezdit mraky. Takze cela tvoje tak propagovana jedinecnost pujde do hajzlu. Timhle s tebou debatu koncim, cus.

              0 0
              • Garyslow  

                Hmm.....tak na tebe jsme tu čekali. Pišeš,… jak forum by ti patřil, jak kronika zakladatelů MTB,.. viš co ještě napiš a poraď JenJ, jeká je tvrdá sedačka a jak to houpalo v raketě na Mars. Podle zobrazení toho fota co máš, jsi asi spad z Marsu. Trucuješ,.. tak trucuj kycus nebo… A přečti si to znovu a znovu a znovu, protože jsme měli poradit a já poradil jsem dle mého dobře. Porovnáváme a radíme pro JenJ z dvou značek, aby si vybral. O nic víc tu nemělo být. Ale on prijde pycus a posilá vše co vidí do prd…na Mars. Fuck faj típek na pokecaní, na poradění, no inu prostě děvk…pardón dívka na všechno. Trucuje a nafukuje se jak Trautenberg, když kradl zvířadkům zásoby na zimu…cha. PORAĎ JenJ a nekecej žvásty.

                0 0
                • kycis  

                  :-D

                  0 0
                  • Garyslow  

                    Až jednou budu chtit poradit, pomodlit…věřím na 100% KYCYS, že tu buděš. A vše mi osvětlíš. A já budu odcházet z fóra plný dojmů, emocí a naplněn touhou, že jednou príjde den a v záři reflektorů v tebe vzhlédnu člověka z Masu ne boha MTB. Ďiky.

                    0 0
                    • BB  

                      jsi divný člověk, odejdi z fora plný dojmů a už tu prosím nezasmraďuj vzduch

                      0 0
                      • Garyslow  

                        A dálší moralista. Normální člověče, co budeš taky jenom prudit a to mě…Nebo konečně poradiš tomu na začátku, jak s nakupem, kola. Fuck je mi lito JenJ. .............­.............JenJ omlouvám se, že ti tu kazím vlákno a že jsem dovolil extravagatně ti poradit koupi Ghosta. Vyser se na to,…nic nekupuj, ožer se…a pruť na fóru.

                        0 0
                        • Dav...1  

                          Garyslow: Ja byt zakladatelem vlakna tak ti blokuju vsechny komentare krome toho prvniho. Neco takoveho se jen tak nevidi. Nechapu ceho se snazis dokazat.

                          0 0
    • JenJ  

      Koukám co se to tu rozhořelo…kaž­dopádně nebude špatná koupě ani jednoho z uvedených kol,zřejmě.Najde se někdo kdo sedlal oba koně??????

      0 0
      • Garyslow  

        Jenj no hurá,…kdo sedlal obě koně? No co tu čtu a píšu tak asi jenon já… nikdo se nepřidal, když jsem se ptal!!!! Tomfree mě namíchnul tím co psal. Das tipiše švediše lolite.......ci­tuji: Hlasuji pro Trek jde lépe za pedálem,nehoupe se tolik jako ghost. A ptám se jezdil na tom? A těch je tu víc!!! co ti radí a bludy. Já proti Treku vůbec nic nemá byl to právě muj favorit mezi Ghostem. Tím peklem rozhodování jsem prošel stejně jak ty. A když jsem dal vlákno ať mi poradí tak kde byl Tomfree, BB, Kycis nebo kycus či pycus. Nikde!! Jsem fuck rád, že jsem se dočkal a na Ghosta počkal i když jsem Treka mohl mít hned. A to je jestě Lector o kapánek třidu víš. Mysli hlavou ,ale i koulema. A věř tomu na rámu pod sedlovou trubkou, budeš mít to co tam mám já handmade. Znovu ti doporučují Ghost! Je to krásná lechká mašina s výbornou výbavou k poměru k ceně. Karbon, XT, FOX talas/RP23 za tu cenu!!!!!!!!!!Ty smažky co tu tlachaj do větru nech na mě.

        0 0
        • kesu  

          jaky „…peklo rozhodovani,…“

          to je prece na celym bikingu to nejlepsi..:))))

          0 0
        • rš2  

          Tak ty jseš dobrý vemeno :-D Podle vyjadřování a inteligence jakou jsi tady projevil tě tipuju tak na 15 let, mraky zkušeností za sebou a celé tvé okolí k tobě vzhlíží, že jo…? :-)) No nic, nezávidím ti s touhle povahou žít celý život…

          0 0
          • kesu  

            mas pravdu je to vul,ale treba mu taky casem dojde,ze s timhle vystupovanim to daleko nedotahne.Ostatne neni na tomhle foru prvni ani posledni kdo se  neumi vyjadrovat slusne:(

            0 0
      • jose  

        chybu neuděláš ani s jedním…kamarád má RT Lector Worldcup, ten má jinej system pružení, nicméně cena/výbava u ghostu je dobrá, kvalitou ten rám taky dobrý, co se týče pružení tak je to raketa, ale ze sparka mám lepší pocit(možná díky tomu jejich spešl tlumiči),a trek s tím jejich ABP udělal taky krok kupředu.....vem co ti vychází lépe finančně a líbí se Ti,vykašli se na ty výlevy hlavně od těch co si neumí ani vyplnit profil.....neuděláš chybu ani s jedním....... za mě teda trek (mám pro ně slabost:-))

        0 0
        • jipík  

          lector nějak ti ten odkaz nemaká

          0 0
          • Garyslow  

            No konečně,…jsou tu lidé, kteří se snaží poradit. Až na smažky z Prahy a Horního Dubu. Ale to vyhnije. Jo a ty z Dubu nebo Břízy, proč tu jsi,.. to tu budeš všem hádat věk. Jsi tu podruhé a tvá odpověď na Trek Fuel EX 9 nebo Ghost AMR Plus Lector 7700!!!!!  Hmm. 

            0 0
        • MlokCZ  

          S RT modely Ghostu nemá cenu srovnávat, to je zcela odlišný rám, tohle přepákování se i ve vyšším zdvihu (aby se dalo vůbec srovnávat) velmi liší přepákování AMR Plus.

          0 0
    • MlokCZ  

      Ghost tohle přepákování dělá beze změn už hodně let, jen se objevovalo na různých modelech, takže toho Ghosta mohlo jezdit už lidí spousta. Staršího Ghosta s totožnou stavbou jsem projížděl (a k tomu na podobných přepákovaních mám najeto více).

      V rámci tohoto systému považuju konkrétní přepákování za výborné, není tak moc progresivní (díky většímu úhlu vahadla a zadní stavby) jako některá jiná kola s tímto systémem (třeba starší model Canyon, než byl na 09 trochu přepracován).

      Za pedálem tenhle rám až tak moc dobře nejde (ale samozřejmě nic hrozného, já s tím problém neměl), třeba oproti Canyon o malinko hůře. Je to dané o trošku výše položeným horstlinkovým čepem. Zase díky tomu velmi slušně žehlí i při šlapání. Takže tady zcela souhlasím s tomemfree. Akorát já bych nešel ani do toho Treka. A kdybych musel volit z těchto dvou, tak bych asi šel do Ghosta i přes to, jak jde za pedálem.

      U Ghosta hodnotím stavbu jako takovou a ne olivněnou nastavením tlumiče. Takže jestli to teď třeba Ghost sází s RP23 s compression tune na max., tak se bude zdát, že za pedálem jde výborně, ale to je jako u každého jiného rámu pak zabité tím nastavením tlumiče a nic to neznamená.

      I když se mi stavba Ghosta v rámci tohoto typu přepákování fakt líbí, tak bych dnes úplně jiný systém.

      Na Treku jsem jel jen velmi krátce, takže tady se do podrobnějšího rozboru vůbec pouštět nebudu.

      0 0
      • Garyslow  

        Supr.....MlokCz.

        0 0
      • JenJ  

        Ahoj,můžu vědět jaký by byl tvůj výběr se zdvihem 130–140mm?S cenou okolo 75tis.Díks

        0 0
        • MlokCZ  

          V historii jsem to psal už hodněkrát i s podrobnými popisy proč. Takže jen zmíním z mojeho pohledu, co se mi na trhu líbí nejvíce: Blur LT II, Liteville 301, Lap. Zesty, Cube Stereo. Ty první dva rámy jsou moc pěkné, ale už to bude na hraně s cenovým limitem a nějakým rozumným osazením. Stejně to hrozně záleží na preferencích každého a jestli mu některé věci vadí nebo ne (tím myslím třeba větší pedalkick – ten někomu může vyloženě vadit a někomu vůbec a naopak ho ocení, že kolo při šlapání mírně tuhne a o to lépe jde za pedálem). Základem pro dobrý výběr je trochu více toho vyzkoušet a zjistit si jaké vlastnosti jsou prioritou a co od fulla přesně očekáváš. Co bych v cenové relaci 75tis. z toho volil já je tu každému jasné (a komu ne, tak je tu profil), nenašel jsem zatím pro mě lepší náhradu. To ale neznamená, že to je nejlepší kolo pro každého, každý ocení jiné vlastnosti a někomu může vyhovovat něco jiného lépe.

          Ono výběr kola je jen první krok. Když je pak hodně kol osazeno RP23 s CT max, tak pokud chceš žehličku, tak je třeba něco provést s tlumičem. Někomu to sice s CT max může sedět, pak ale nemůže mít kolo, které dobře žehlí, tady bych viděl jako lepší variantu nějakou stavbu, která se trošku zamyká při šlapání a tedy dosáhne při šlapání podobného efektu jako CT max, ovšem nepřijde o žehlivost ve sjezdu bez šlapání.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.