• Broker

    Zdravím všechny,

    rád bych celoodpružené, mám rád hodně terén a zároveň pohodlí. Baví mě jezdit traily, ale rád bych univerzálnější kolo, abych mohl také absolvovat delší výlet po okolí a do kopce neumřel.

    chtěl bych znát váš názor na tohle Trek Fuel

    https://www.bikeexchange.de/…xt/102500494?…

    Na tenhle Trek jsem dostal doporučení od jednoho známého z Německa. Zkusil jsem oslovit i naše prodejce, ale dostali se max na cenu 72k, jeden mi dokonce napsal, že to cena není reálně možná a jedná se o testovací kola.

    Přemýšlel jsem i o Canyon Neuron 2023, ale ten Trek se mi líbí více.

    Jinak výška 175 cm, váha 75kg a rozpočet tak kolem těch 60k.

    0 0
    • Azmir  

      Běž do toho, nic moc lepšího nového neseženeš. Na tvé využití ideální, to kolo je jezdivé dost, stačí kdyžtak přezout gumy. Ta cena je super a zjevně mají poslední kus/y v jedné velikosti.

      1 0
    • MTBIKER doporučuje

    • novas752  

      Píšou tam že je to nové kolo, akorát starý model ve výprodeji, aktuální FuelEX už je úplně jiné kolo – jiný rám. Tak se toho ai chtějí rychle zbavit.

      Na tomhle kole mi vůbec neseděl projev zadní stavby s ReAktiv tlumičem s poměrně neobvyklym regresivnim tlumenim, ze začátku zdvihu při menších pomalejších rázech je to tuhé, jakmile vjedeš do něčeho většího tak to nepříjemně změkne a hlouběji do zdvihu to jde hrozně snadno, až bych to popsal jako „propadání“. Asi dobré na nějaké pohodové pohodlné ježdění, ale na svižnější/ostřejší ježdění po trailech to moc dobré kolo není.

      1 0
    • Broker  

      No taky jsem se díval na nový model, který má dokonce i úložný prostor v rámu. Já vím, že je to asi kravina, ale přijde mi to praktické.

      Tak to si říkám, jestli nepočkat do konce roku a koupit případně tenhle nový model, až ho zlevní.

      Takhle ty ceny mi přijdou strašně přestřelený, když se pak dají dostat o 40% níže. Jeden prodejce mi psal, že z původní ceny 102k mi to nabídne za 72k. Přitom z toho Německa by to bylo kolem 60k. Přijde mi to potom jako drzost, dávat takové marže na ty kola a že jim to vůbec někdo kupuje.

      0 0
      • novas752  

        U novýho rámu bych ale takové slevy po sezoně ani náhodou nečekal, tohle je vyloženě likvidace skladových zásob, řekl bych i mírně pod cenou. Tohle kolo nebylo zrovna prodejní trhák ani když bylo „aktuální“.

        0 0
      • hvala  

        Tohle ma taky ulozny prostor ne? Jinak doporucuji nacist naky zahr. recenze. Fuel Ex bylo vzdycky dobry kolo. Chybu neudelas. A rekl bych, ze ma lepsi geo, nez ten Neuron.

        0 0
    • Cyklofanatic  

      Při dnešní silné koruně je ta cena vyborná.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.