• hitman128

Ahoj, koupl jsem si kolo GT avalache 1.0 2011, je tam vidlice RS tora 302 ale nevím jaký ročník a jaká verze, mohl by mi to někdo upřesnit? na levé noze je štelování preload nebo tak a na rpavo postupný lock out.

0 0
    • Kubas.1  

tak pokud sis to koupil jako nový kolo, a kolo je 2011 tak vidla je taky 2011, ne :-) a na verzi sis odpověděl sám – 302

0 0
    • hitman128  

tady sem o ní něco našel http://www.bike-forum.cz/…ora-302.html je to ta samá vidle a mám i stejnej problém je moc tvrdá nevíte o nějakym kitu co jí předělá na 120mm air?

0 0
      • LRRTM1  

JJ, víme. Zadej do googlu heslo „Epicon“ :o)))

0 0
        • LRRTM1  

Né, vážně. To je ouplně laciná vidle a každej kit by stál prakticky to, co nová. Podle mě nemáš jinou možnost, než kouknout po nějaký jiný. Klidně model 2010. Za slušný prachy se dá sehnat funkční vidle.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • ClAyD  

To je v poho, mně se taky rozjela až tak po 500km (samozřejmě musíš nechat doplnit olej, jinak se nerozjede nikdy)

0 0
        • hitman128  

takže ta tvrdost u tebe byla hlavně olejem?

0 0
          • Vilém  

Mohla a nemusela. proset udelej to co ti lidi radi (kontrola naplni), neco na ni pojedzdi a pak se uvidi co dal.

0 0
          • ClAyD  

Prostě jí nech v servisu doplnit, často jí maž silikonem nebo teflonem a nech jí trochu času. Já už sem byl taky zoufalej, ale už je to daleko lepší. BTW vážím ani ne 70kg a chodí to dobře i s původní pružinou.

0 0
            • Vilém  

Na mazani bych pouzival radsi jen silikonovy sprej.

0 0
              • ClAyD  

Tak jasny, ale ten doma nemam.

0 0
                • Vilém  

Nekteri vyrobci doporucuji pouze silikon, teflon by udajne mohl poskodit kluzna pouzdra nebo kluznou vrstvu hornich nohou. Osobne se toho drzim a radsi neexperimentuji.

0 0
              •  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.