• Marasek

Caute, podle prispevku je tady nekolik lidi co ji maji..Muzete mi napsat jaka je delka od korunky po osu kola? Planuju jeji koupi,tak bych chtel vedet co nejvic(chtel bych verzi 318 U-turn-takze pruzina)..Jinak jak jste s Torou spokojeni? Zatim mam SR Suntour XCP75,ktera nejak funguje pouze za dobreho pocasi.. A neodkazujte me na predesle thready,protoze tam jsem se udaj,co jsem chtel vedet nedovedel..

0 0
    • kurýr na bajku  

Na co to chceš vědět ? Já ji mám, ale "29 verzi.

0 0
    • Jogador  

Já chápu proč to chceš vědět, já mám 318, klidně ti to i změřim, jen mi řekni v jakým stavu, je to u=turn 80–130 mm a tudíž tvůj rozměr se mění též…

0 0
    • Jogador  

Kdybys poříd potřeboval vědět, tak tam doběhnu…

0 0
      • Marasek  

Dik,z toho PDF je to dobre videt.Zjistil jsem,ze je v 80mm zhruba stejna jako Suntour,co mam a v tech 130 je delsi zhruba o 5cm (jak jinak:) ).Ted jen premyslim,zda se mam na tech 130mm na mem ramu (Kellys Magnus 19,5") odvazit (jestli se ram nebude nejak vic namahat pri mych 70kg:) ) a jak se bude bike chovat..

0 0
        • Jogador  

A proč to řešíš, mám ji na manitou apache dělanej na 80 skareb, vozim ji na 80 a neřešim, jak by to jezdilo s 130, stejně ji mám často přiškrcenou pop lockem…

0 0
        • marapara  

Bude to jako na Harleji :). Já mám Duka XC U-Turn, který docela často používám. Klasika 85 mm, do kopce 70 mm, z kopce 108 mm. Rozdíl mezi 70 a 108 mm je oprvadu dost znatelný. Bike je v rychlejším sjezdu klidnější.

0 0
    • Jogador  

Tak dneska jsem ji zvážil, a váží něco přes 2230 gramů. Sloupek 21 cm, poplock.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.