• Sajmon

    Zdravím,

    prosím o radu, podařilo se mi při jízdě silou přetočit páčku na tlumiči, viz foto.. Jedná se tlumič FOX Racing FLOAT DPS PERFORMANCE.

    Tlumič v ostatních polohách funguje, ale pokud se přepne do nejměkčí polohy, tak páčka nezaskočí a dá se přetočit cca o 180° a asi by šel otočit dále… Červík, který drží páčku je v pořádku a po sundání páčky je vše ok.. Pravděpodobně bude něco utržené v tlumiči.. Můžete mi prosím poradit jak opravit…

    Předem díky Sajmon..

    0 0
    • MnemonicJ  

      ahoj, řešil jsem to na starším Foxu a skončil jsme u informace že náhradní díl stojí 100Kč a práce asi 1500 :) Vzhledem k tomu, že funkčně mě to nijak neomezuje, tak jsem se na to vykašlal.

      0 0
    • novas752  

      Rozebrat komplet celý tlumič, vyměnit ovládací vačku ke který je páčka uchycená a zase to celý složit. Takže spíš servis.

      0 0
    • allrose  

      Jestli je v záruce,tak jasná reklamace

      Po záruce,až půjde na velký servis (i olejová část) tak to nechat opravit

      Měl jsem stejný problém se starší verzí a od švece se to vrátilo z reklamace s „bimbající“ páčkou na obě strany rovnoměrně,takže tak :))

      0 0
      • novas752  

        Reklamace silou přetočené páčky, já ti nevim.

        0 0
        • allrose  

          no o žádné síle jsem nevěděl,přepnul jsem ze středu na otevřeno a bylo..do měsíce od novoty,na starém CTD za 2,5 roku nic,ale nemůžu vyloučit,že ta vytrčenější a hranatější páčka u novějších se třeba nezatrhla o hadry a i systém může být více choulostivý,kdo ví,ale vím o dost lidech co se jim to stalo,za mě špatný výrobek/zmetek

          0 0
          • novas752  

            Já myslel jeho případ, v zakládajícím příspěvku Sajmon přímo píše že to přetočil silou.

            Ale že fox má ty páčky takový fórový souhlasim.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.