• kohoutmike

    Zdravím a prosím o vaše tipy, případně názory na zimní cyklooblečení – jedná se mi především o kalhoty a bundu, pokud možno cenově dostupné, ale hlavně FUNKČNÍ :-). Díky. Jinak mám 2 metry tak pokud možno tipy i s ohledem na velikosti, které výrobci nabízejí…

    0 0
    • HonzaC  

      Zdravím, vozím více vrstev dle teploty, ale jako poslední vrstvu si oblékám oblečení od Craftu. Modelovou řadu na běžky a jsem spokojen. Pod to nějakou moiru nebo opět funkční prádlo od craftu.

      0 0
    • Seky  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • pavlix  

      Vozim od Kalase a jsem max v poho. Treba toto do vetsi zimy. Nebo lepsi kalhoty taky supr.

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Nedávno jsem si pořídil zimní věci od Castelli. Naprostá paráda jak funkčně, tak i provedením. Doporučuji jejich zimní kolekci k nahlédnutí

      http://castelli-cycling.com/it/products/

      0 0
      • kohoutmike  

        V jakých se to pohybuje cca cenách ? Kalhoty a zimní bunda – nemáš představu ?

        0 0
        • treatt  

          Třeba tady

          0 0
        • Zdenda CUBE  

          Castelli pánská cyklistická bunda MORTIROLO WS JACKET jsem sehnal za 3000,–

          Pánské cyklistické zimní kalhoty FONDO BIBTIGHT, ale s vložkou a v barevném provedení červená za 2000,–

          Je mi jasné, že to nejsou běžné ceny za které se to prodává, ale za tyto kačky je to vzhledem ke kvalitě super nákup.

          0 0
    • treatt  

      a nevíte někdo, jestli někde neprobíhaj aktuálně výprodeje nebo zajímavý akce na zimní věci u rozumných značek/krámů v Praze? Potřebuju toho dokoupit celkem dost, tak uvítám tipy (seamless spodní trika dlouhý, 3/4 teplejší gatě, celonožní návleky, vesty..)

      Předem díkes

      0 0
      • blaf  

        jak jsi s tou bundou spokojeny? muzes ji nejak charakterizovat? uvazuju o ni a nemuzu najit zadny zkusenosti, dik

        0 0
        • JendaP  

          Jsem s ní spokojený. Zkoušel jsem bundy od Craftu, Northwave, Sensoru a tahle mi padla nejlíp. Je lehká a příjemně se nosí.

          Jezdil jsem s ní když bylo kolem 10–15° a jezdim s ní i teď, když je kolem 0°.

          0 0
          • blaf  

            super, dik

            jeste bych se zeptal, vozite nekdo pells coda zateplenej dres a bundu? nejaky zkusenosti?

            0 0
    • lubor123  

      na zimni dojizdeni par kilaku po meste. obcas stani na semaforech a tak. potim se i v mrazu v leze bez pohybu a zhruba prvni hodinu a pul bez pohybu extreme topim, kdyz je „okolo“ zima a to vic pokud nelezim a porad brzdim a rozjizdim na 45 dokud se poradne nezadycham.

      na telo extremlight kratky rukav, ultralight new kratka nohavice. (polypropylen +/- doliha na telo, ale vytahany lety)

      druha vrstva tenky termo kratky rukav (polyamid – drzi tvar i po letech a domackava 1. vrstvu na telo). dole nic.

      druha vrstva nahore pak pokracuje 3 vrstvou volnou bezeckou bundou z PES s limeckem. akorat ma delat vzduchovy kapsy a omezit profuk pri chladnuti, kdyz zastavim, aby nebyla zima.

      treti vrstva opet volna kdyz je pekne vrsek polartec windpro dlouhy rukav s limeckem. rozepnuty velky kapsy od prs az k pasu a prodysny panely podpazi a predlokti. rukavice taky tenky windpro. a dlouhy kalhoty na telo vpredu membrana vzadu dvojty PES. prilehavy. docela se ty kalhoty poti a jsou spis az do psiho pocasi (min jak –8 bezvetri). kdyz je hezky, tak jsou prilis. vrch do psiho pocasi pak softshellka windstopper – taky prilis, ale zase muze byt i –25 a prepotim

      ps. jezdim na pacce na jihu, kde je snih 3× do roka a pokud vydrzi 14 dni tak to je pomalu rekord. malo to bylo zatim jen jednou. vichr + mrholeni + extrakosa. malo byly kalhoty.

      0 0
    • antt  

      doporučuji vzít útokem čerpací stanice benzina, já si z tama dnes donesl poslední XL softschellovou vestičku (nabízí to tam už déle, ale nyní bez nutnosti načepování PHM), materiál identický s mojí silvini softschelkou za 2600,– cena vesty 390,– a střih super. Měli tam i nějaké zateplené dresy, ale já raději funkční vlákna. Vestu schovám na jaro

      0 0
    • chupas  

      tak tenci harapesky (tak do –5) mam z lidlu, z tech jejich sportovnich vyprodeju, potom mam jedny super z tchibo koutku, taky za par penez, ale je to akcni vec. jednou maj, jednou ne.

      jinak zimni nohavice od kalase. podle me vyborny pomer cena vykon.

      a bundu. hmm. ja do –5 vozim hodne vrstev od sensoru (aktive, termo) a navrch zatepleny dres a nefuk vestu. a kdyz je ruska zima –20 tak si vezmu tenky termo a na to hodim goretex nowind od tilaku a krasa. omezenim je zmrzla prdel a nohy. telo v teple. a tu funkcnost, no ja nevim, stejne prijedu propocenej jak zvire a to muzu mit kilometr vodniho sloupce a kupy vzduchu. hlavni je, ze to nepusti vitr. toz tak.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.