• tele

    Ahojte, chcel by som sa opytat ci aj Vam dramaticky klesa tepova frekvencia pocas treningu pri subjektivne rovnakej intenzite. Zo zaciatku mavam pri {LSD intenzite, podla pocitu} niekedy aj cez 160. Do hodiny uz mam problem drzat 120 {pri subjektivne rovnakej intenzite.

    Dakujem.

    0 0
    • MlokCZ  

      Zkus vynechat to LSD a třeba se to zlepší.

      0 0
    • vasek80  

      Já tak nějak to mám spíše obráceně. Vždy ke konci švihu mi jde tep nahoru.

      0 0
    • Smazaný účet  

      vsechno spatne..

      0 0
    • McBlacky  

      začínáš moc rychle a pak jsi prošitej

      0 0
      • Smazaný účet  

        +1..proste vsechno spatne:)

        nasleduje diskuze, ze kdyby jezdil pod tech 160 tak se vlece jak smrad a nikam nedojede…

        0 0
        • McBlacky  

          ono když to vezmeme do detailu tak je to k diskuzi, může to být i nějakou jinou chybou. Nebo začíná kopcem a pak jede rovinu na které neutočí nic ale pocitově mu přijde že maká jako do kopce.

          Ono teoreticky u dobrých vytrvalců ti časem při stejném úsilí tep klesne, ale to se bavíme o kategorii 20+tkm ročně po mnoho let. Jako třeba RT nebo Ječnák, ale to pak padá ne o 40 ale tak o 10–15 a je to ve výkonu na 200-x km pozorovatelný pořádně.

          u ´tele´ mi to přijde problém klasický jak si oba myslíme ale musel by napsat víc o sobě a typu tréninku aby se vidělo.

          0 0
    • PeSi  

      presne co rika McBlacky. S unavou klesa tepova frekvence..

      0 0
    • tele  

      Dakujem vsetkym. Nie som vazne chory ale pre vytrvalostneho cyklistu je to akiste urcity hadicap. Ja trpim anemiou. Pri vsetkych doterajsich odberoch som mal vzdy menej ako 140 g hemoglobinu na 1 liter, norma 160 az 180. To znamena, ze podla hematologa je to len akasi lahka anemia, ktorej pricinu nie je ochotny vysetrovat.

      Dakujem.

      0 0
      • tele  

        Ahojte, chcel by som sa opytat. Po 3 tyzdnoch nebicyklovania som mal 2 treningy s priemerom 150 TF [ako z rise snov] a potom casovku okolo 180 TF [perfektna]. Dnes uz len 130 TF.

        Ako toje? Unavou klesa alebo stupa TF? Mne ocividne unavou klesa TF.

        Naviac mam naozaj vysoku kludovu TF, okolo 80 TF. Ked nasadam na bicykel mam uz 120 TF a teraz, v tychto 2 treningoch az 140 TF. Ked som niekedy chodil naozaj pomaly tak sa mi podarilo mat aj pod 60 TF po niekolkych hodinach jazdy v zjazde.

        Z tohto mi jasne vypliva, ze mam asi akesi slabe srdiecko, ktore sa asi ani treningom [3. rok uz bicyklujem a naozaj dost] nevie nejako na zataz adaptovat. Avsak EKG a celkovo sportovo lekarsku prehliadku mam v poriadku, az na tu anemiu.

        Dakujem.

        0 0
        • biker jura  

          jsi unavený.

          A srdíčko máš v pořádku neboj, je to jen o tom mít najeté kvalitní objemy a s rozmyslem tam ve spravný čas mixovat i vyšší intezity ;)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse