• crazy-biker

    Rozhodl jsem se pořídit nějaký kvalitní měřič tepu v ceně kolem 5000,– a dobral jsem se k těmto dvěma: Sunto T4c a Polar CS300. Tuším, že vedle nešláplnu asi s žádným. Nicméně bych vás chtěl poprosit o pomoc s rozhodováním, nejlépe pokud uvedete zkušenosti s některým z uvedených měřičů. Díky moc.

    Anketa: Který vzít?

    2x
    50%
    2x
    50%
    0 0
    • honza83  

      Taky se poohlížím po nějakém tepáku a vybírám mezi T3c a T4c. Druhý uvedený má funkci COACH, což je nějaký trenér či co. Ale ten Polar taky nevypadá špatně. To bude těžké rozhodování :-)

      0 0
    • bruco  

      Ja mam od zaciatku roku t3c a som spokojny. T4c by som nevyuzil, nepotrebujem, aby mi niekto kecal ako a kedy mam jazdit. Ale je pravda, ze tepak pouzivam len na monitorovanie a jazdim len pre radost. Pri treningu mozno vyuzijes aj funkciu Coach.

      0 0
      • tchi  

        Ahoj! moc bych tu funkci coach neprecenoval – mam T6C a v training manageru mi prijde, ze uprednostnuje vic intenzitu zateze pred delkou apod. – jinymi slovy pro vytrvalostni sporty te neni na managovani vlastniho rozvoje vykonnosti kdo vi co a spis se clovek musi ridit vlastnim usudkem (tot muj subjektivni dojem z pouzivani tohoto softu asi 2 roky)… Pokud to bude podobne v tom coachy, tak mi to prijde skoro zbytecne… jinak manzelka ma T3 a myslim, ze pro nekoho, kdo nepotrebuje mit graf prubehu behem vykonu, jsou super… s polarem nemam zkusenost, tak nevim, ale urcite bych se jich nebal…

        0 0
        • crazy-biker  

          Ještě by mě zajímalo, jak jsou na tom Suunto s vodotěsností, jestli se s nima dá i plavat…

          0 0
          • bruco  

            t3c ma vodotesnost 30 m.

            0 0
          • tchi  

            s vodotesnosti neni problem – jen mi ve vode nesnima pas (mam to vyzkousene pouze narazove, nikdy jsem to prilis nezkoumal, protoze to nepotrebuji). to stare sigmy PC 15 mi fungovali i pri plavani :)

            0 0
      • crazy-biker  

        Nakonec jsem vzal T4c. Až hodinky trochu otestuju, tak sem určitě vrazím nějaké info…

        0 0
    • pjv  

      Ja osobne mam vybrany ty to dva SUUNTO X3HR a nebo CICLOSPORT HAC 5 BASE .O proti obycejnemu tepaku maji navic vyskoner teplomer barometr predpovet pocasi atd + pepve funkce a za ty penize je to super .Osobne se mi liby vic ten ciclosport.A z o­bouma se da plavat :-)

      0 0
      • tchi  

        kamarad mel ty suunta a moc s nima nebyl spokojeny – nakonec je po dohode s prodejcem a reklamaci vymenil za jine… radeji si je nekde vyzkousej nazivo

        0 0
        • crazy-biker  

          Já mám známého, který si Suunto naopak pochvaluje. Má T3 a pochvaluje si i ten tréninkový efekt…

          0 0
          • tchi  

            ja reagoval na ten konkretni model, co jsi dal do vyberu – o T3 jsem psal vyse – prijde mi, ze zrovna tento model je trosku odlisny, nez vsechny ostatni rady, tak bych si jej na tvem miste pred koupi poradne vyzkousel a nazivo prohlednul :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.