Superior XF 949 a bezdusovy system

7 nepřečtených
  • =KaZi#85=

Zdravím všechny drtiče převodů, měl bych takový dotaz. Mám kolo Superior XF 949 s ráfky ZTR Rapid 28H a plášti Schwalbe Racing Ralph Performance 29×2.25" a chtěl bych se zeptat zda tyto pláště jsou UTS nebo ne a zda mi stačí pro přechod na bezdušáky pouze NoTubless tmel? Chtěl přejít na bezdušáky, všichni si je chválí.

A ještě jedna otázka, na některých místech jsem vyčetl, že je tmel nutné cca po měsíci až dvou měnit. Dokonce mi to říkali i v obchodě. Jak to s tím?

Díky za vysvětlení pro pochybovače ;-)

0 0
    • freerider159  

tak jestli to na tom plášti není napsáno, tak to na bezdušák není. Mělo by tam být napsané nejaké TLR nebo UST. A jestli ten ráfek není na bezduše, budeš asi potřebovat celou sadu na bezduše. Páska, ventil, mliko, A po měsíci se to měnit nemusí

0 0
    • =KaZi#85=  

Super, diky za odpovedi. Poradne to prozkoumam a kdyztak dam vedet jak to ve finale je… Treba pro dalsi zvedavce jako ja.

0 0
      • Mr.Duck  

ZTR Rapid jsou stejne tubeless ready, jako jejich Flow EX a podobny, jen o neco tezsi.

Potrebujes pasku, ventikek a mliko. Plaste nemusi byt nutne tubeless, co mas by melo fungovat, s mlikem. Na tyhle rafky by melo jit nahodit plast i obycejnou vetsi pumpou, ale je to vzdycky o sikovnosti, stesti, a zkusenostech s tim. Rozhodne to pujde, a melo by to jit bez vetsiho premlouvani.

0 0
    • DADMTB  

Ty RR Performance nejsou TL ready ani TL easy, to by muselo být na nich napsáno, jako nevylučuji, že to půjde, sám jsem jeden nahodil ale kolem patek to fučelo a fest, druhý se mi nepodařilo vůbec nahodit, jako by byl „vytahaný“. Možná to půjde, ale patky nejsou na to připravený, koupil jsem RR EVO TL ready a hned na poprvé to chytlo, patky jsou pevnější a hlavně asi s přidáním butylu či co tam dávají (lepivější).

Ráfky to určitě zvládnou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.