• winsblack

Ahoj lidi, chci po letech vyměnit svého starého Leader foxe za něco pořádného co mi bude dělat ještě dlouho radost. Mám v Merku Stevens Colorado 401 29" za zajímavou cenu jen mi napiště prosím váš názor. zda je to dobrá volba. Jsem krapet težší mám 110 kilo a 190 cm velikost rámu dneska odzkoušena 20" je celkem male zítra prubnu ještě 22". Jezdím ročně cirka 1500 km trasy převážně 70% polni cesty šotolinky 30% silnice. Je to dle vás dobrá volba pro mě? Ono i ten rozdíl 26 a 29 palců během těch pár metrů kolem prodejny nepoznáte proto se ptám. Nejsem žádnej profík chci jen kvalitní kolo díky za vaše názory…

0 0
    • Azmir  

Záleží co to je ta zajímavá cena.

0 0
      • xcbike  

36000,– :)

0 0
        • winsblack  

k té ceně jsi došel sice nevím jak bylo by to krásné za ty love, ale je to víc. Nicméně co vaše názory?

0 0
          • Chlebovnik  

No a jakej je to vůbec modelovej ročník? Za těch 36k mi to nepřijde jako kdovíjaká koupě. Za takovou cenu už bych vzal spíš Canyon AL SLX 7.9.

0 0
          • KOLOMECH  

Za 36.000,– je běžně dostupné, chceš platit víc?

0 0
          • Azmir  

Tak objasníš tu cenu nebo ne? Ono kolo vyloženě špatné to není, ale pokud ho máš za nějaký velký peníz, určitě se dá najít něco lepšího.

0 0
            • winsblack  

Díky za postřehy čekal jsem více osobních zkušeností ale nevadí. Je to ročník 014 cena 38000,–

0 0
              • Azmir  

Jak už tu padlo, dá se sehant o nějakou tu tisícovku levněji běžně na internetu, za ty prachy asi nic moc lepšího neseženeš, všechno to bude relativně podobné.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.