Stavba: XC full 100/100 do 30tis. pro ženu 168/65kg

112 nepřečtených
  • alinceb

    Už jsem zkoušel nákupní vlákno, ale to asi nebude to pravé.

    Skorotchýně (cca. 168/65kg) si posteskla, že na dovolené s partou měla nejhorší kolo (ALU treking na Deore, pružinová „vidle“, Véčka) a zalíbil se jí XC full jedné známé (maminky jedné zdejší uživatelky). Chce pohodlné kolo na jizerské asfalty a šotoliny, které dobře pojede do kopce (čili to chce lock) a na nezpevněných cestách ji nebude bolet zadek a brnět zápěstí – proto ten full.

    V zimě bude mít 50, tak nás napadlo, že by ho mohla dostat jako dárek. Jsou 2 možnosti – buď koupit ve výprodeji nějaký komplet nebo stavět.

    Já bych asi radši něco postavil, aby bylo kolo vyvážené a dle požadavků.

    Zatím bych to viděl takhle: rám , vidle , kola , sada a zbytek podle finančních možností – spíš na užitek (váhu) než na krásu.

    Ve fullech se nevyznám, takže každá rada drahá… hlavně dobrý rám za solidní peníze (do 10k s tlumičem?) kdyby byl…

    0 0
    • jIrI___  

      Za 30k je z mého pohledu výhodnější koupit hotovku ve výprodeji, které začnou co nevidět. Třeba Anthem X4 by nemusel být špatný, pokud teda není požadavek dámského modelu.

      Pokud vynechám bazarovky, tak za 10k solidní rám s tlumičem budeš shánět horko těžko.

      0 0
    • Azmir  

      Co něco takového Za tu cenu bych řekl hodně slušné a těžko říct jestli něco lepšího seženeš.

      0 0
      • alinceb  

        Nevypadá zle, ale ten slovenský e-shop se mi moc nelíbí. Něco od nás by bylo lepší…Norco i Anhema beru v potaz, ale pořád je to málo možností.

        Zkoušel jsem najít jen samotný rám, ale nic šikovného s tlumičem se zatím nepotkal…

        0 0
        • Azmir  

          Z eshopem bych si asi zrovna hlavu nelámal na žádné podvodníky to nevypadá a dost lidí už u nich nakoupilo a zda se že v pohodě.

          0 0
      • alinceb  

        A co tlumič?:)

        Btw.: pokračuj – co dál k tomu rámu? V tomhle vidíš dál než já…:)

        0 0
        • TJK  

          tlumic sezenes vpohode :-), ale asi bych spis koupil hotovku a zkzsil neco povymenovat…

          0 0
    • alinceb  

      Zalíbil se mi celkem tenhle Haibike – má dámskou geo a celkem schopné komponenty. Místo Raidona bych dal Epicona TT a podle hmotnosti možná ty Hnojovy „Magické záplety“ a když prodám díly, tak by to do 30k mohlo být…

      0 0
      • alinceb  

        Ještě tenhle Haibike mě zaujal ve výkladu liberecké R8, je netuším, jak funguje ten systém resp. jak moc houpe…

        0 0
        • Sharka1  

          Na prvni pohled mi prijde ze to ma na dany ucely moc velky zdvihy a vahu, rekla bych, ze to moc nepojede… Ale nevim, chtelo by to se na tom projet.

          0 0
    • Sharka1  

      Myslim ze presne vim, jake kolo „skorotchyni“ inspirovalo :-) Jestli ma narozky az v zime, vyplati se podle me pockat na posezonni vyprodej, my takhle poridili toho lonskeho Gianta Anthem X4 v akci za necelych 30t (prakticky cena ramu a vidle…) za tuhle cenu byl na Deore+LX s hydraulikama a Foxem.

      Vyprodejovka s mirnym tuningem je asi nejlepsi pomer cena/vykon, vsadit spis na kvalitni ram+tlumic+vidli, zbytek se stejne casem obmeni. Stavba z novych dilu vyjde o dost draz (nebo se musis spokojit s „horsimi“ komponenty), nebo je to dlouhodoba prace shaneni veci v akci (nebo po bazaru).

      K doporuceni – nejlip asi toho Anthema (+ funkce, vaha, – cena), dobra volba muze byt taky Merida 96 (+ cena, funkce, – vaha)

      0 0
      • alinceb  

        Mamina má teda toho Anthema – pořád jsem slyšel jen básně, ale konkrétní typ ani značku nikdo neřekl:) Odkud jste ho brali? Já mám jen strach z drahého servisu Foxe, ale ten stejně asi při konkrétním způsobu používání nebude nutný moc často… Moc si ale nedokážu představit, jak budou na takové kolo dávat blatníky…:D

        0 0
        • Sharka1  

          JJ, akorat oproti seriovce jsme ho dost potunili – misto Foxe SID s LO na riditka (ta foxina, co tam byla, mela LO jen na korunce), tlumic RP23, CrossRidy, SLX kliky + nejaky barevny kravinky, takze se to vysplhalo na nejakych 45t, prakticky ale co se vyrazneho funkcniho prinosu tyce, nutna byla jen vymena tlumice.

          Brali jsme ho z AtomBiku (Praha), jejich pristup byl az k neuvereni – bez problemu vymenili vsechno, co jsme si navymysleli :-)

          Servisu Fox bych se nebala – vzhledem k tomu, jak maminky jezdi, tak tomu tolik nenalozi, a jednou za 2 roky se to da skousnout (nebo by urcite zkusenejsi poradili, jak se to da udelat podoma…).

          Blatniky jsou naprosto v pohode, dozadu „SKS na sedlovku“http://kup­sikola.cz/sks/blat­niky/blatnik-sks–x-tra-dry/, dopredu bud taky SKS, nebo osvedceny Bender Fender

          0 0
          • alinceb  

            No ano záleží, kdo všechno se na kolo bude skládat. Těch 30t nemusí být hraniční částka. Otázkou je, jestli maminky ocení třeba zrovna vlastnosti SIDa. Imho Epicon RLD TT by udělal lepší službu… No ještě prosonduju, jaké budou fondy a budu sledovat slevy…:)

            0 0
            • Sharka1  

              Maminky rozdil mezi SIDem a Epiconem TT nepoznaji, ale dat na Anthema Epicon je, no, takovy nesourody… :-D

              Kdyz uz budes v tom sledovani, divej taky na tu 96, sice vyssi vaha nez Anthem (ale to je skoro vsechno v dane cenove kategorii), ale zase super pomer cena/vykon.

              0 0
              • TJK  

                Sice nesourody ale rozdil TT Epicon X SID je asi jako XCR x SID a to myslim smrtelne vazne… jako ze SID nechodi spatne, ale na lehkou vahu bude TT epikon asi o milion svetelnejch let citlivejsi a prijemejsi vidle a hlavne stoji skoro pulku.. coz jsou duvody kvuli kterejm bych o nicem jinym ani v nejmensim nepremejslel… mozna tak starej SID, ale toho sehnat v dobrym nebo dokonce novym stavu znamena vysolit skoro to samy co za novyho SIDa…

                0 0
                • Sharka1  

                  Ja psala jen duvod, proc jsme my zvolili SIDa, o finance tolik neslo, k Anthemu SID proste vic „ladi“ a hlavne s vidlema od RS mame jen ty nejlepsi zkusenosti. Epicona jsem nejezdila nikdy, na zavodnich kolech jsem vozila jak starsi SID (2005), tak Rebu Team, tak ted SID XX, a vsechny naprosto v pohode – starsi SID se sice na kotoucich kroutil, ale Reba i XX naprosto v pohode. Je to predevsim o peclivem nastaveni (ne nafoukat podle tabulky a jedem, ale sledovat, jak se vidle chova pri ruznych tlacich v terenu. Je to sice prace, ale vysledek stoji za to).

                  Samozrejme netvrdim, ze Epicon nemuze udelat stejnou, nebo dokonce lepsi sluzbu, jak tvrdis, jen s nim nemam zadne zkusenosti. Ale kdybych volila na svyho fulla novou vidli, mozna bych po Epiconu zrovna sahla prave z duvodu dobreho pomeru cena/vykon a taky chvalozpevu, co na nej zaznivaji na BF :-)

                  0 0
                  • TJK  

                    Ja sida vozil celou sezonu a toho laborovani nez jsem ho nafoukal tak jak jsem potreboval bylo vic nez dost :-) tabulka byla tak maximalne startovaci pozice, jinak k nicemu… rozhodne jsem ale nemyslel ten prispevek nijak hanlive, ja s nim byl pokojenej a chodil super, jen proste objektivne hodnotim TT Epicona, pomerove k SIDovi, jako ekonomicky a funkcne mnohem lepsi vidli, pro ridera s lehkou vahou, kterej preferuje spis komfort svezeni nez zavodni vykony.

                    0 0
                    • Sharka1  

                      Tak to je asi spis o zkusenosti s nastavovanim, tabulka neni ani startovaci, je naprosto k nicemu :-) Nam uz doma proslo rukama spousta ruznych RS vidli (SIDy, Reby ruznych rocniku), a tak se mne (resp. Blackymu) se podarilo myho SIDa XX nastavit k me naproste spokojenosti asi po prvnich 2 vyjizdkach…

                      Pro Epicona hovori hlavne ta zkratka TT – tedy ze veskere trable s konkretnim nastavovanim uz nekdo udela za tebe, ze by ale nekdo takhle vychvaloval seriovej model jsem moc nevidela…

                      0 0
                      • TJK  

                        tak seriovka za ty penize neni spatna ale TT vetze je uplne nekde jinde.. za ty penize to podle me stoji ta uprava…

                        0 0
                      • Pebe  

                        a na kolik to foukáš?

                        0 0
                  • Smazaný účet  

                    Zase to s tím chvalozpěvem nedramatizuj, vím naprosto přesně, co mě na epiconu TT štve. U mé verze chybějících 10mm zdvihu, chybějící HS expanzi a naprosto strašné ovládací prvky a chybějící pevnou osu. Nevím jak by to bylo drahé, ale moc by se mi líbilo nastavení odskoku s krokováním, a aby páčka LO byla vyfrézována z hliníku. Tohle by snad mohla vyřešit verze 2012, ale taky se obávám, že zůstane u plastu. Navíc podle zkušeností děsně debilně vyřešená RU pevná osa. Ale poměr cena/funkce je vážně asi to nej, hlavně u verzí se snižováním a HS expanzí.

                    0 0
                    • TJK  

                      tak na XC je pevna imho zbytecnost a ten plast.. no hezky to neni, pravda… ale picacina co nema na funkci vliv to je :-) takze nepodstatny veci a HS ekpanze je sice super vec, ale 50ti leta pani co to bude mit na pohodovy projizdky opravdu nebude jezdit teren takovym stylem aby ji tam HS expanze chybela … toz asi tak :-)

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        Asi máš pravdu, ale ta picacina co nemá na funkci vliv má vliv na vzhled – nedá se to eloxovat – což pro paní může mít velkou váhu. Však víš jak je to, co se nelíbí na pohled už netřeba zkoušet na funkci :0)

                        0 0
                        • TJK  

                          jo to je zase na druhou stranu taky pravda, ze u zenskej vic jezdi vzhled… :-D

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            Se koukni na to co psala Sharka: místo foxe SID aby to ladilo + nějaký barevný kravinky, ale vklidu tam šoupnou c-ridy :0/

                            0 0
                            • Sharka1  

                              Co je na Cridech spatnyho (myslim pro maminku a jeji styl jezdeni – na pohodu)? Vypadaji dobre, plus plochy draty, prumyslovy loziska… Ze to nejsou moc velky drzaky asi poznas ty, ale 50ti leta pani jezdici po sotolinach uz ne :-)

                              Na toho Anthema by se sice vic „hodily“ Cmaxy, ale to uz bychom mohli pokracovat – komplet aspon XT (nebo jeste lip Sram X9), lepsi kokpit, sedlovka atd atd, nekde se proste kompromis udelat musi a to „ladeni“ musi zastavit :-)

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                na c-ridech je špatnýho spoustu věcí (z mého úhlu pohledu) – váha, nejsou UST, malá tuhost a naprosto nejhorší – nestandardní díly! :0)

                                0 0
                                • Kubiczech  

                                  Nahoře to vydáváš za univerzální pravdu a teď tvůj úhel pohledu? Kontext je ti znám, takže argumenty jsou lehce zcestné.

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Dobře, mimo můj úhel pohledu – vysoká váha a přesto nízká tuhost a nestandardní díly… že nejsou UST bylo z mého úhlu pohledu..

                                    0 0
                                    • Kubiczech  

                                      Za ty peníze bys chtěl lehká, tuhá, UST kola, ano? V poměru k ceně mi ta kola přijdou ok.

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        Ne za ty peníze ne, ale než vyhodit peníze za C-ridy (což jsem vyhodil) a pak kupovat za chvíli nová, tak raději přišetřit. Aneb nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci :0)

                                        0 0
                            • scret  

                              tak pocitam ze Foxe prodali za dobrou cenu a misto toho koupili Sida – hadam ze vahove usetrili kolem 100g…

                              A CRdiy nejsou vubec spatny kola, pokud hraje na vydrz a design… Co bys poradil ty?

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                Já bych připlatil pár kaček za klasický záplet.. Navíc když se koukneš na Hnojovy Magická kola, tak uznáš, že za podobnou cenu (nebo nižší), lze poskládat lehčí kola.. Pokud by byl rozpočet volnější, tak nějaké lehké náby novatec, ZTR ráfky a nějaké dráty.. Pořád ještě myslím cenově slušná kombinace…

                                0 0
                                • TJK  

                                  s cenou temer 4 tisice jen za rafky se nikdy nemuzes dostat u ZTR ani na podobnou cenu jako Magic.. vzdyt i u nich musej nakym spusobem dotovat jen ty Revolution draty… to je holej nesmysl…

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    ZTR ráfky jen v případě volnějšího rozpočtu.. jinak jsem srovnával cenově Magic a C-Ride..

                                    0 0
                                    • TJK  

                                      hodne volnejsiho.. asi tak 1× tolik :-) jinak ten Magic taky neni zadnej zazrak… staci se optat Richarda kolik bylo vejpul ruplech magicu :-D

                                      0 0
                                • alinceb  

                                  ZTR ráfky neplánuju ani na svoje kolo, tak proč bych je dával na kolo tchýni…?:)

                                  0 0
                                • scret  

                                  magickej zaplet je mozna lehci, ale taky neni superzazracnej…

                                  Ukaz mi do 4tis. UST kola:))

                                  a Novatec+ZTR – :D to prece nemuzes ani myslet vazne… To rovnou porad CTraily nebo RM3:)

                                  0 0
                          • alinceb  

                            Na vzhled si hrajou 20ti letý zastydlý puberťačky a nebo zastydlí puberťáci různého věku (jako třeba já)…50ti letou paní, která má problémy s bolestma rukou, zad a zadku, spíš osloví pohodlí a funkčnost…;)

                            0 0
                            • Sharka1  

                              mas i nemas pravdu, zkusenost ovsem veli, ze nejlepsi je aby to bylo hezky a funckni zaroven ;-)

                              0 0
                              • TJK  

                                tjn.. nejhorsi je, ze dosahnout obojiho vetsinou stoji strasnej ranec penez navic :-D

                                0 0
                                • alinceb  

                                  No pokud je člověk takovej maniak jako ty, tak to stojí hodně peněz, to je jasný…:D

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Největší maniactví je všechno naeloxovat do zlata, i když mu to na začátku všichni říkali jak je to hnus, načež to on sám nakonec zjistil a dal to pryč :-D ona je tu módní policie B-F v nemilosti, ale ušetřila by mu spoustu peněz a nervů :-D

                                    0 0
                                    • alinceb  

                                      Myslim si, že nemáš pravdu…;)

                                      0 0
                                    • Kubiczech  

                                      Ty dneska jedeš. Počkej až budeš sundávat červenou… (:

                                      0 0
                                    • TJK  

                                      picovina nejvetsi! uprime nevis ani prd z jakeho duvodu jsem dal zlatou pryc a ani v nejmensim to nebylo kvuli tomu ze by se mi nelibila nebo ze by to neladilo… modni policii je mi u ******, mam vkus a umim postavit peknej bike a za tim si stojim. a jestli se nekomu nelibil takovej jakej byl.. jeho problem.. me to zily netrha…

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        Tak proč jsi to dal všechno pryč? :0)

                                        0 0
                                        • TJK  

                                          hlavne proze jsem dostal nabidku na kola ktera se neodmita… a pewter naby se se zlatou nesnesou.. to dalsi uz byl jen nasledny vyvoj aby to nevypadalo jako kdyz pejsek varil s kocickou dort… proste jen dalsi vyvojovej krok.. nic vic nic min.. nebyt kola.. zlata zustane do posledniho detailu jak byla.

                                          0 0
                                        • alinceb  

                                          Jestli to náhodou nesouviselo s orginalitou spojení titan/zlatý elox…;)

                                          0 0
                                          • TJK  

                                            nene:-) a navic jsem to rikal davno uz u Settecka, ze jsem se timhle bikem inspiroval a ze to neni z me hlavy… pak se ladily jen detaily…

                                            0 0
                                            • alinceb  

                                              Nespokojenost je základem pokroku…;) Musím uznat, že pewter + Ti je mnohem koukatelnější než zlatá + Ti…;)

                                              0 0
                                              • TJK  

                                                je pravda ze se ted dost casto chodim kochat… uz aby dorazily ty zatraceni nokouni :-D

                                                0 0
                          • scret  

                            tywe, tak to me pobavilo… To napise clovek kterej kvuli vzhledu lesti veci nekolik hodin:)

                            Nic porti, ale myslim ze vzhled jezdi taky je dukaz na bikach vetsiho nez maleho mnozstvi zdejsich uzivatelu, at se jedna o pany i o damy:)

                            0 0
            • Smazaný účet  

              Vlastnosti SIDa navíc proti Ep TT? :0) Myslíš necitlivost menší tuhost? :0)

              0 0
              • Sharka1  

                Docela by me zajimalo, jestli z tebe mluvi zkusenost (srovnani SID x Epicon, oboje spravne nastavene na konkretniho jezdce), nebo jen parafrazujes obecny BF nazor…

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Mám zkuešenost s RVL (tedy téměř to samé co SID), zajetá vidlice, nafoukaná na mojí váhu. V přímém srovnání s epiconem horší citlivost, ale lepší zpracování ovládacích prvků.

                  0 0
                  • TJK  

                    coz ma na funkci vliv jaky?… ano.. mas pravdu vubec zadny :-)

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      ale pořád je na tom epicon funkčně lépe… a další plus pro epicona – když to někde položíš jako já a sedřeš vnitřní nohu, tak tě to u epiconu za 4 tácy bude štvát míň než u sida za trojnásobek :0)

                      0 0
                      • scret  

                        a co tech cca 300g navic u Epicona? Kdyz uz, tak proc neradit Axona?

                        0 0
                        • TJK  

                          myslim ze je to uz v tomhle konkretnim pripade zbytecna investice navic, za 300g ktery nicemu nepomuzou..

                          0 0
                          • alinceb  

                            V tomhle případě má imho cenu šetřit gramy jen na kolech…

                            0 0
                          • scret  

                            Epicon TT je supr vidle, ale pokud to nekdo chce na 100mm fulla? U 100mm fulla jde taky i o vahu a proto je potreba setrit vsude kde se da, za relůativne malej peniz…

                            Klidne se dala sehnat R7ma sundana z kola a pak nechat upravit v TT… Sice nebude tak superhypercitliva jako Epicon TT, ale zas je vahove uplne jinmde a za stejnej peniz…

                            0 0
                            • prodi  

                              pamatuji, jak se před léty vedli kruté slovní boje s guru TT a najednou tam všichni upravují vidle…:)…evoluce:)

                              0 0
                              • scret  

                                nevim jak ostatni, ale ja mam R7 upravenou uz par let:)

                                ja myslim ze to byla jen otazka casu, po tuningu v TT je rozdil poznat, tak proc do toho nejit…

                                0 0
                        • Smazaný účet  

                          Axon už je dražší a moc u něj nefunguje zdvihový růst. Kdežto epicona koupíš jako 100mm vidlu na HT nebo na 100mm fulla a až přijde čas, (jako že většinou přijde) tak jenom místo kupování nové vidle přejdeš na vyšší zdvih.. :0)

                          0 0
                          • scret  

                            u 50tilety pani nepredpokladam narust zdvihu napr. na 140mm:)

                            0 0
                  • jonti  

                    Srovnáváš nesrovnatelné. U RS vidlic je to opravdu kus od kusu a rozdíl mezi Sidem, Rebou, Reconem a Revelation, různý ročníky, je často velmi velký.

                    Nastavení taky často není jednoduchý.

                    Teď vozím Rebu Race a je to až neskutečný rozdíl oproti Sid Race, který jsem měl dřív. Vůbec to není stejná vidle.

                    0 0
          • Sharka1  

            Pro predstavu, jak vypada predni blatnicek Bender Fender na „takovem“ kole :-) (jo a funguje v pohode)

            0 0
          • scret  

            vymenu tlumice resili odpoctem za Rkovej na AX4ce? diky za info…

            0 0
            • Sharka1  

              No my se proste zeptali, jestli by bylo mozne za priplatek nechat vymenit kus ® za kus (RP23), a oni na to pristoupili (coz jsme se docela divili, ale potesilo to). Priplatek byl cca 3900 – mozna by to slo vyresit vyhodneji, ale takhle to bylo rychly a naprosto bez starosti…

              Prakticky krom toho barevnyho tuningu jsme nechali vsechny ty dily vymenit rovnou u nich (vidle, kola, kliky, riditka, gripy…), sice to vyslo trochu draz, nez si to udelat sami, ale zas odpadla spousta prace s prodavanim puvodnich dilu a shanenim a montazi novych.

              0 0
    • Sharka1  

      Jo a jeste dodatek – aby kolo dobre jelo do kopce, neni lock vubec podminkou, staci dobry system odpruzeni a moznost nastavitelneho propedalu. Na svoji 96 lock zadniho pruzeni sice mam, nicmene pouzivam ho hooodne zridka – kolo krasne zehli, ale zarovek pri normalnim slapani v sede nijak vyrazne nehoupe.

      0 0
      • alinceb  

        Pěkné, leč drahé a „zbytečná“ kultovka… to bych stavěl třeba pro přítelkyni – ta by sice RM jako kult neocenila, ale aspoň já bych se doma mohl kochat…:D

        0 0
        • TJK  

          tak s tlumakem o 3 tisice drazsi nez ten no saint neni zase tolik.

          0 0
          • alinceb  

            No to nic nemění na tom, že RM je pro tchýni zbytečně výběrová značka…:D

            0 0
            • TJK  

              tak kurna je to darek k „padesatce“ tak se placnete prez kapsu :-) ja to vidim tak ze komplet SLX, tenhle ram, TT epikon a ty Hnojovo Magicky zaplety + zbytek na Stylu by byl naprosto idealni krasnej bike! :-)

              0 0
              • alinceb  

                Ale za 45k… Což je momentálně víc než měsíční příjem naší domácnosti…:(

                0 0
                • TJK  

                  to je naky divny.. ja stavel za 35 sice HT ale podivej se na jakejch komponentech (myslim Nosainta v my galerii). a ve tvech komponetech budes mnoohem levnejc nez ja..

                  0 0
                • Smazaný účet  

                  Navíc tlumič k tomu RM bude 100% lepší než FLoat R co je na giantu..

                  0 0
                  • TJK  

                    pokud je ten Float naladenej k maestru pak si nymyslim ze by mel bejt v necem horsi.

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Nemyslím si, že by se zabývali nějak lazením tlumičů přesně na míru – kdysi se tu přeci řešilo, že snad dávají na kola tlumiče s compression tune max a nijak je netrklo, že by to pak nemuselo být vůbec citlivý. Navíc ve floatu R je propedal nevypínatelnej a to je pak parádní kurvítko…

                      0 0
                      • mr.antik  

                        no myslim že dokonce jeden čas dávali HV komory (proto asi CT max), pak zas normální komory, takže asi tak.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          Takže situace jako u Cube – dávají co jim pod ruku padne a co foxu zrovna padá z linky :0)

                          0 0
    • umimjennatrikolce  

      řešil jsem také fulla a cenu podobnou. Vzal Canyon Nerve XC 5. Teď mají slevy a za 30 tis můžeš mít XC 6.0

      A rozhodně kolo bude na vyšší úrovni.

      0 0
    • Singlespeed  

      S koly pro starší ženy mám docela zkušenosti. Full se moc neosvědčil. Časem totiž začnou povídat: „Mám pocit, že to vůbec nejede a je to strašně těžké.. Majka třikrát šlápne a hned mi ujede…“ :-) Tak jsem onehdá postavil své mámě lehký kros s pevnou vidlicí na Ksyriích a je po řečích. Učastnice cyklozájezdu do Norska mohly puknout závistí (10,2 kg aji s blatníkama + ploché blyštící se špice Ksyrií) a na Šumavě to bylo nemlich tak :)

      0 0
      • alinceb  

        A má za sebou tvoje máma zlomeninu obou zápěstí a trpí problémy se sedacím nervem?

        0 0
      • Sharka1  

        No nasi mamine taky stoji doma NoSaint Lucifer, komplet LX, Vcka, C-ridy, SID Team 2006 s LO na riditka = lehky, tuhy rychly kolo, ale taky pekelne tvrdy, takze vzhledem k problemum s pateri, vyhrezle plotence a prodelane zlomenine zapesti si stokrat radsi vyjede na Anthemu. Tvoje mama ma asi stesti :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.