Srovnání rozdílu v délce končetiny

19 nepřečtených
  • hanness

    Ahoj,resili jste podobny problem?Mam femur diky displasii zkraceny o 1cm,v civilnim zivote a v praci nosim opatenku a ted chci vyresit i tretry.H.Ebertova tam ma nejaky navod,ale nevim,kdo by me to vyrobil,Specialized vyrabi nejake podlozky pod kufr o sirce 3mm,coz je malo,vlozky pri teto odchylce nic neresi a kliky uz vubec ne.Muzete mi prosim nekdo poradit?Dekuji moc za kazdy tip.

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Jsem na tom stejně po zlomenině stehení kosti a vyřešil jsem to dvěma podložkama pod kufr. Jen jsem musel dát trochu delší šroubky, origo nedosáhly. Mé zkrácení je o něco víc než 1cm a dvě podložky bohatě stačí.

      0 0
    • jecnak  

      Mem tez 1cm a kvuli MTB to neresim ani na silnici. Sedlo mam nastaveno mezi. Podpatenku v civilu jsem nosil velmi kratce a po konzultaci s jinym doktorem nenosim, posiluju zada a brisni svaly.

      Na silnici dodava Speedplay myslim pres 1cm podlozek pod kufr. Na bika jedine dobastlit.

      0 0
      • hanness  

        Jezdim prave mtb,vubec nevim,jak to vyresit :(

        0 0
        • jecnak  

          Nechat si vyfrezovat podlozku pod kufr z hliniku s hrebama/kolikama na bocich. Mas s timhle rozdilem v delce nohou nejake problemy pri slapani?

          0 0
        • Honzis  

          třeba takhle – kus hliníku, delší šrouby, chodí se v tom blbě, na bikové akce beru tretry bez dorovnávání, ale na silnici mi to připadá lepší, že můžu prošlápnout obě nohy stejně.

          0 0
          • hanness  

            Hmm,vypada to funkcne,zkusim pohledat zamecnika a nechat udelat :),vite,ja do svych 34 nevedel o mem problemu,az jak jsem zacal behat,uvolnil jsem si periferni svalstvo a mam obcasne bolesti v prave kycli.postizeni mam od narozeni.

            0 0
            • Honzis  

              já to mám taky od mládí – Perthes. Při běhu mi to neva, na kole jsem pociťoval, že v sedle nemůžu oběma nohama stejně zabrat, ale je to spíš psychologicky. Silniční tretry mám srovnané oboje, mtb tretry jen tyhle jedny a dvoje normál.

              0 0
          • Mikikuba  

            šlapeš přímo po kufru to je špatně! proto jsem řešila jinak a nejde jinak než použít CB.aspoň já nic jinýho neviděla myslím komplet funkčního.

            0 0
            • Honzis  

              tohle je určené na silnici, tam mi to jedno. Mám šlapat na silniční kufr nebo tenhle … Na bika to chce důmyslnější systém.

              0 0
              • Mikikuba  

                aha jasný:)na silnici je lepší klasika keo či look a tam není žádnej problém to vyřešit.ani v mým případě a že to není jen mizernej 1 centimetr…:(já bych na mtb kufrech na silnici jezdit nemohla fuj:)mtb jsem fakt řešila asi 3 měsíce než jsme s šikovnejma ručičkama (ne mejma:) ) vyřešili. já udělala a vymyslela jen teorii a našla z kterejch kufrů lze udělat nejlépe a nejfunkčněji a hlavně odolně,aby plnilo funkci mtb. odchodila jsem v tom celou Indii a že se tam chodilo hodně a žádnej problém!

                0 0
                • Mikikuba  

                  Největší paradox je, že po těžkým zranění kolena z bajka na něm vůbec nejezdím, přestože mám jak normální tak i zimní tretry upravený. Vrátila jsem se znova na silnici a trěnuju na další ultra…Jestli se vrátím k bajku je ve hvězdách…Nicméně nelituju, že jsem to zkusila i přes doživotní následky:(

                  0 0
    • Mikikuba  

      pokud máš zájem kluci kteří mi to dělali ti to udělají.už jsem dělala třem lidem co mi napsali na mail:)čili mi napiš na mail pokud máš zájem či zavolej.kontakty mam na webu

      0 0
      • hanness  

        Ahoj Hani!!No to by bylo super,urcite se domluvime,uz jsem Ti jednou psal,no to by bylo super,jak bude cas,pisnu Ti na meil a dodam,co a jak,diky moc :))!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.