• borda

Mel by nekdo srovnani techhle klik? pripadne info tem SRAM? Diky

0 0
    • scalar  

S1000 je základ na ose GPX, úroveň sady X.5, něco jako Firex. Truvativ Stylo je výš.

0 0
      • borda  

Diky, takze nejsem slepej. Styla znam a ty 1000 jsem odhadl na firexy. Tak dulezity je, ze si proti firexum nepohorsim.

Dobry je ze na sram.com pisu, ze ty 1000 jsou urceny k sadam x.7 a x.9. Tu sedmicku bych jeste bral…

0 0
      • borda  

jsem totiz dneska resil, jestli vzit uplne nova styla bez osy za 1400, nebo trosicku jety 1000 za 1100 s osou. rozhod jsem se pro ty 1000 a ted se, samozrejme vcas :-) ujistuju, jestli jsem to nepodelal :-)

0 0
        • Milvus888  

mel jsi vzit styla

0 0
          • borda  

jo, tak to jsem cekal :-)

0 0
            • Milvus888  

jako rozdil v tom asi velky nebude .. ale ja bych vzal radsi nove nez jete.

0 0
              • borda  

a to ja zas ne :-). osa se hodi, nebo se s ni budou rozhodne lepe prodavat stavajici kliky. navic znam firexy a styla a kliky uz davno nepovazuju za dulezitou soucast pohonu :-). jsem starej, tlustej chlap, me ty 1000 budou stacit.

navic styla jsou vylozene leskly, to by badbojoj nesluselo. a barva prece jede ze vseho nejvic :-)

0 0
              • borda  

btw: super bajk ;-)

0 0
        • scalar  

Kliky a převodníky jsou spotřebák, pojezdíš a uvidíš, kdyby bylo nejhůř, posuneš na horší kolo nebo vrátíš na bazar.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.