Ahoj, dneska jsem nahodil nové sedlo a překvapeně zjistil, že pod sedlo nedám blatníček :) Vadí tam konstrukce s elastomerem. Řešil to někdo a existuje cesta, jak tam blatníček dostal alespoň trochu ve vorovné poloze?
Ahoj, dneska jsem nahodil nové sedlo a překvapeně zjistil, že pod sedlo nedám blatníček :) Vadí tam konstrukce s elastomerem. Řešil to někdo a existuje cesta, jak tam blatníček dostal alespoň trochu ve vorovné poloze?
Záleží co mas za blatnicek. Jestli myslis takove ty asssaver tak já treba mudguard jsem musel lomcovat a nariznout abych ho dostal na selle italia obě sedla. Úplně to nevypadalo ale nejak to fungovalo.
jo, vozim asssaver. Ma to klasicke vyrezy na lyziny. Na SQlabu je problem, ze elastomer je velky blok. Blatnicek upnutej v lyzinach je sklonenej skoro na 45st. dolu. To je nepouzitelny. Me se nechce rezat driv, nez mi nekdo treba poradi. Na blatnicek jsem si zvyknul, nechci se mi ho vzdat.
Za tu cenu vzít 3 kusy a řezat a zkoušet :-)
Ten je úzký-na silničku. Širší mají za stovku. Ale tam jsou zase díry pro pásky, ve kterých to praská. (Dokonce i když tam tu pásku nedáš)
Vozím ho jak na MTB, tak i na silničce a je v pohodě. Pokud potřebuje potřebuje někdo širší, tak mají široký pod sedlo v Decathlonu.
Mám to takhle (snad fotky dostatečný :D), paskama chycené k lyžinam a sedlovce.
Sedlo mám 6OX, ale to není zásadní rozdíl.
Blatnicek je Sting.
Tak to je pořádná délka, jako týden před výplatou…
Ptam se uplne nezaludne, ale fakt to funguje ? Ja byvam solidne zahazenej i s blatniky primo nad koly.
Je to jen taková pojistka, sice jsi mokrý, ale svůj ass máš v suchu a když už promokneš tak nemáš mezi půlky drobné kamínky a bláto, pokud se teda z toho nepo… Prostě taková pojistka a je to taky dobrý, když se jede po dešti na švih a občas trefíš kaluž, tak máš zadek v suchu…
Je to fakt jen o zadku, suché a čisté sedátko/zadek.
To je pekny napad. Nestava se, ze volny konec planda nahoru a dolu? Premyslel jsem, ze bych ho vystuzil za elastomerem nejakym obloukem, aby drzel tvar. Vozim to na MTB v terenu.
Neplandá to nějak moc víc než na obyč sedle standardně přichycené, mám to na cyklokrosu, možná jen dám oboustrannou pásku ještě mezi blatník a elastomer a to bude úplně pevný.
… ližiny…
Lyžina je podle mobilu lepší.
:-D Jo, to jsi…
Nudnej život co?
Snažil jsem se poradit a nepřečetl si to po sobě.
To je ten důvod proč to tady jde do hajzlu a už se tady moc lidí s radami neangažuje, samej grammer nazi kterej se těší až rádoby někoho sundá a poučí a ukáže svoji chytrost u dotazu kterej se týká cyklo a ne gramatiky a k cyklo dotazu sám nenapíše ani nic.
Zdar