• VH95

    Sháním sporttestr do (kolem) 2000kč . Čekám od něj zkvalitnění tréninku na kole,na běžkách popř při plavání . Můžete mi něco doporučit … Letos mám za sebou první ostrou sezonu a na tu příští bych se chtěl co nejefektivnějc připravovat . Díky moc .

    0 0
    • Bjerndi  

      moje zkušenost je taková, že cena 2000 Kč je u sporttesterů fakt hrozná na rozhodování. Celkem dlouho jsem přemýšlel nad výběrem a když jsem zvážil všechna pro a proti + funkce které člověk požaduje, došel jsem k tomu, že bud se vyplatí investovat cca 4–5 tisíc do kvality nebo si pořídit jen základní model.

      Jelikož jsem zkušenosti neměl, zvolil jsem zatím na zkoušku sporttester z lidlu az 4 kila a svoji fci plní, tep vidím, max i průměr hodnoty taky a zbytek u něj nemá cenu řešit.

      S GPS za 2000 nic neseženeš a brát nějakej hezkej design a základní fce u suunta, polaru, garminu mi přišlo zbytečný.

      Později jsem viděl celkem slušný reference i na tohle, je to lehce přes limit, možná na netu bude i lepší cena a zvládne toho asi docela dost, ale jsem konzerva a pokud bych utrácel už víc, tak půjdu do osvědčené značky http://www.conrad.cz/…av-2.k372884

      0 0
      • žuri  

        Ties mam lidl, perfektna vec za 400, akurat je treba si pockat as budu mat akciu. Chodi s tym aj par dobrych triatlonystov na zahori, ja s nim odtrenujem cca 17h/tyzden. Chcel by som garmina co je aj na plavanie al to si cenovo dovolit nemozem ale tento na sledovanie treninku staci. Niekedy ukazuje blbosti ale za 400 nieje treba to riesit, trenink v AV odsledujes v pohode.

        Inac ten muli nav sa mi zda super, ja by som do toho isiel, mozno to bude mat drobne nedostatky ale za 2500 to ties neriesim:)

        0 0
      • VH95  

        GPS bych u toho snad ani mit nemusel . Chtěl bych aby to mělo nějakej ten zaklad co se týče tepů (trénování v optimální hladině,maximum,mi­nimum), měření rychlosti a času . Spojení s PC bych snad ani taky nevyžadoval .

        0 0
        • žuri  

          S GPS ti to prave asi bude merat rychlost, bezecky ale aj na kole, najazdene kilometre tam ties budes mat, nepotrebujes tachometer. Ja tede neviem co vie toto ale mne sa to za tie prachy velmi paci, ja by som to chcel. S pripojenim na pc sa ti trening bude len lepsie kontrolovat, ak si ho niekam zapisujes. Takto to uvidis len na tych hodinkach.

          0 0
    • žuri  

      Inac sa pozeram ze si z Jilemnice, kusod odtial som bol na skialpovom preteku, nechces tento rok skusit?:)

      Teren na trenink paradny, to ti velmi zavidim;)

      0 0
      • VH95  

        Ja ti nevim . Nikdy sem to nezkoušel ,nemám žádné zkušenosti , na sjezdovkách zrovna moc dobře neumim (ani je nemam ) a na pořízení nebo půjčení vybavení zrovna teď nemám :( . Ale určitě by mě to lákalo.

        0 0
        • žuri  

          Myslim ze AKLVK, (co je v cechach vecina dobrych pretekarov) poziciava dobry material na preteky, prave kvoli takym, co si chcu preteky vyskusat. Trebarz na Slovensku zatial nieco take neni. Inac ja som kupil: boty 4000, lyze+viazko 7000, kombinezu mam ksialpovu. Samozrejme povina vybava, velmi casto ale nekontroluju, myslim za ani pipak nebol poviny.

          Rad by som ti popisal, aky je to super sport ale to by bolo na dlho. Jednoducho mozem povedat, ze je to najkrajsi sport na svete:)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.