Muzete doporucit SPD boty na zavod jako je 1000mil? To znamena i tlaceni, bahno, brod atp. To by mela byt asi turisticka na tkanicky, nebo na kolecko to vydrzi taky? Suchace asi moc nebrat? Velikost boty 45…
Muzete doporucit SPD boty na zavod jako je 1000mil? To znamena i tlaceni, bahno, brod atp. To by mela byt asi turisticka na tkanicky, nebo na kolecko to vydrzi taky? Suchace asi moc nebrat? Velikost boty 45…
V té jde chodit lézt cokoliv
Rime, přesněji Rime 2.0 hydroguard jsem měl na bikepacking do Norska a byly to ty nejhorší boty, co jsem kdy měl. Jak dopadly po týdnu nakole, z toho jeden byl v dešti mám tady v galerii: https://bike-forum.cz/…-norsko-2024 (nevím, jak dát odkaz na konkrétní fotku, tak pohledejte Rime). Po dalším týdnu a dvou dnech v dešti se rozpadly i zbývající švy. Dojel jsem s botama oblepenýma duct tape, aby se nerozpadly úplně. A navíc do nich celou dobu hodně teklo.
To ti nikdo nedoporučí. Musíš si to vyzkoušet. Loňské Míle jsem odjel se Specialized Recon 2. Po dojezdu jsem je vyhodil. Předtím jsem měl nějaké turistické Shimano, ale byly moc měkké a boleli mě z nich chodidla. Kamarád jezdí platformy, nízké trekové boty a je nejspokojenější :-).
Každopádně doporučuji si nebrat s sebou žádnou novinku. To se týká bot i oblečení. Vše řádně vyzkoušej.
Recon 2 jdou zničit?
Chůzí jsem tam zlámal karbonovou podrážku ve špičce, měl jsem víc jezdit :D
Dá se to objet v čemkoliv a pokazit se může taky cokoliv, tak vezmi na co jsi zvyklý.