• xetron

    Zdravím. Uvažuji kudy převést hadičku zadní brzdy na novém kole, protože jde zase pod rámem jak to má Specialized v poslední době rád a já osobně mám trochu obavy aby někdy nedošlo ke zbytečnému proražením, zavadění o něco v lese a podobně. Trošičku ale postrádám nápad jak to udělat, aby to i trochu vypadalo. Poslední myšlenka je vést hadičku pravou stranou u horní rámové trubky, kde jsou úchyty na lanko pro teleskopickou sedlovku(kterou nemám) pak překřížit zadní stavbu a k brzdě. Jedná se mi ale o to překřížení, jestli se to nebude nějak hádat, a nepoleze mi do toho zase kolo, nevím do jak ostrých úhlů je dobré tuto hadici kroutit.

    Zde jsou fotky, první 2 jsou ty úchyty, další je právě místo kde by to muselo jít z mého pohledu zprava doleva k brzdě a pak ještě aktuální uchycení.

    http://mike-ee.rajce.idnes.cz/Pitch_Pro

    Další věc je zachovat levou stranu rámu a uchytit to k horní rámovce páskami, ale to bych měl u řidítek zase hodně volné hadičky.

    Další varianta která by asi šla ale moc se mi nezdá, je to jenom přehodit nad střed. A nebo ještě tak jak je, ale od předposledního úchytu pod rámem provést někudy kolem tlumáku nahoru…

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.