šířka pláště maxxis ranchero 2.0 vs. Schwalbe Racing Ralph Evolution 26x2,25

12 nepřečtených
  • Luk029

chtěl jsem se zeptat na rozdíl šířky plášte těchto dvou značek.mám ranchero 2.0 a tento plášt je ve srovnání treba s kendou 2.0 a ritchey 2.0 mnohem širší.Tak nevím jestli schwalbe racing ralph evolution 26×2.25 nebude v konečné fázy stejně široký jako ranchero 2.0.Nemá s tím někdo zkušenosti.díky

Jo a ještě dá se dát do bezdušového pláště duše?

0 0
    • Luk029  

i pruměr kola je větší oproti rubeně trilobit dokonce o jeden palec

0 0
      • kubad  

průměr kola se samozřejmě mění s narůstající šířkou pláště.

RR 2,25 bude o fous šiřší než Maxis

0 0
        • Luk029  

a dělá se vůbec klasický na duši?

0 0
          • kubad  

jak maxis tak Schwalbe existuje v klasice i v UST

UST plášť není kompatibilní s obyčejným ráfkem !!!

0 0
    • Ozzous  

Ranchero jsem vozil na HT Meridě a přišel mi super, vlastně jsem jej kupoval i jako náhradu. Na novém kole jsem ale dostal RR.

Rozdíl v terénu nějak extra nesleduju, možná byly o kapičku lepší ty Ranchero. Každopádně Ranchero mi vydržely dvě sezóny, RR budu měnit teď po cca 600 km :-( a to je vzhledem k ceně toho pláště docela sada…takže se asi poslušně vrátím i na novém kole k Ranchero…

0 0
      • nox159  

pokud RR nerizneš tak musi vydrzet o dost vic než tech 600km :)

0 0
        • v POHODÌ klokan  

Tak nějak :-) A RR jede líp než Ranchero, řekl bych.

0 0
          • alaska  

z moji zkušenost jsou ranchera rychlé, ale pouze za předpokladu že je sucho a relativně pevný povrch.. při jízdě v blátě či vlhkém poddajnějším terénu má člověk pocit, jako by najel do zdi a nejedou.. jinak s odolností a výdrží jsem velmi spokojen

0 0
      • karelretik  

já na RaR mám 5000 km po pevných cestách a počítám, že ještě 2000 vydrží

0 0
    • Hrabex1  

ranchero 2.0 maji kolem 50mm na 17mm rafru, asi o 1 – 2 mm vic nez NN 2.1.

Pouzivam je ale jen na zimu, do snehu a blata, oproto RR jsou mnohem pomalejsi.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.