Sigma PC 1600 - černání displaye na sluníčku

11 nepřečtených
  • cubas

Nevím, jestlije to jenom u tohohle modelu, ale po 3 letech pouzivani semi zda ze cim dal castejc cerna display na slunicku. Proste staci kdyz na tepak sviti slunce cca 3 minuty, pak se zvirazni cela matice displaye (to znamena samy osmicky plus vsechny symboly) a pak zacne cernat. Navic mi pripada, ze zacatku to tahle nezlobilo. Navic cim vyssi okolni teplota (i bez primyho slunce) tim se hur da display cist. Optimalni je teplota do 10 stupnu, pak to zacina zlobit. Jeste bych podotknul, ze vozim od Sigmy i budik BC 800 – model z roku 99 ten je naprosto super, vubec mu vyse uvedeny problemy nevadej. Docela jsem byl s vecma od sigmy spokojenej (funkce je tepak stoprocentni), ale tahle vec me stve. Kor v tehle slunecnejch dnech. Mam tenhle problem jenom ja? pripadne neni nejaka finta?

0 0
    • foxhound  

Čau, taky jsem měl tady ten problém, poslal jsem to na reklamačku, měl jsem tepák ještě v záruce a poslali mi nový. U tebe, když to nemáš už v záruce nevím nevím…

0 0
      • cubas  

no, navic se mi zda ze je cim dal horsi. No nic, aspon se dokopu ke koupi HAC 4

0 0
        • foxhound  

Ale četl jsi tady o tom HAC4, jo? Prý nic moc…

0 0
          • cubas  

jo, ale to byl snad ten minulej model. Bych chtel te kraasnej, letosni, barevnej… :-)

0 0
            • tachmude  

Jaký barevný letošní.Letošní je HAC5 a ten je leda černo/stříbrný.

0 0
    • Habib  

Pokud ti na displej sviti primo slunce, tak cerna asi kazdej co jsem mel. Nemyslim ted za jizdy, ale kdyz to nekde necham stat, treba pred hospodou. Staci to dat do stinu a za chvili je pokoj…ale pokud to blbne i za jizdy, tak nevim…

0 0
      • cubas  

jo, prave ze za jizdy.musim ho otocit na riditkach ksichtem dolu a za par minut se probere. Nojo, jenze pak behem peti minut zase zcerna.

0 0
    • Paja  

1,5 roku sigma PC15 na slunku necerna.

0 0
    • yakub  

jo, to se mi stávalo taky, teď jsem konečně šťastným majitelem Polaru a tak už to nemusím řešit, ale taky mě to celkem dlouho sralo…

0 0
    •  

Baník pyčo!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.