Sporttester Sigma PC14 za 1700Kc

15 nepřečtených
  • Caues. Od pristiho roku bych chtel jezdit podle tepu, a tak uz se ted zacinam ohanet po nejakem sporttesteru. Nasel jsem na www.velotrade.cz/index.php?…, coz se mi zda v pomeru cena/vykon dost gut. Chtel jsem se tedy zeptat, jestli si myslite, ze to samy bych mohl na konci zimy sehnat treba jeste levneji, nebo po tom mam chnapnout?

    0 0
    • Orbis  

      Tak přesně todle budu teď zasde řešit. No nevím, jestli to na konci zimy seženeš levnějc, protože je to loňskej model a už je proti letošnímu zlevněnej dost. Taky bys ho už nemusel dostat. Funkčně fakt nevim já asi půjdu do Polaru pokud seženu přes sobotu a neděli v zimdě ňakou brigádu :-)

      0 0
    • orca  

      Mám dilema Sigma PC 14 nebo Sigma PC 1300 Co vy na to k čemu se přiklonit ??? Jsou opravdu podobné ? máte zkušenosti ?? a kde nejlevněji ? na trinnity.cz ??

      0 0
      • Beeda  

        Jestli chces, kamos prodava Sigmu 1300, 1/2roku jeta (koupil si polara 725) za 1000kc. tak mi kdyztak dej vedet, je z phy. B.

        0 0
      • XCkar  

        Mam a pouzival sem sigmu pc14-tedko lezi nekde v polici a ceka na pripadnej kolaps HC4+ :-) Kazdopadne sem s ni byl celkem spokojenej, ale doporucuji si predem promyslet jestli ti bude dostacovat i treba za rok. Ja ji koupil napodzim a nejak sem neuvazil kam bych moh s cyklistikou zajit a pak sem ani ne po roce byl nucen poridit neco vykonejsiho-HC. Ale jinak proti sigme az na par malickosti nic nemam a byl sem s jejima sluzbama spokojenej.

        0 0
      • xstefi  

        Covece a ta sigma neukazuje cas pod limitem? Asi bych si vybral jinej budik, protoze z casu nad a celkoveho casu nezjistish jak dlouho si jel skutecne v definovanem pasmu. Nechapu proc tam misto toho dali maximalni frekvenci, ktera je uplne na rybiz… jinac v tyhle cenovy kategorii (cca 1500) pripada snad uz jen Ciclosport jako nahrada (ten zakldani Polar je fakt zlej a Echowelly nebo jak se to ted jsmenuje, no proste ne)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.