• MikyL

Ahoj, řeším problém s bezdrátovým cyklocoputerem Sigma 1106L DTS. Během vyjíždky mi došla baterie na snímači ve výpletu. Po výměně baterie za novou mi bohužel snímač nekomunikuje s cyklocomputerem. Dal jsem do novou baterii i do computeru, ale nic. Zkoušel jsem vše možné, ale nic nepomáhá. Před měsícem mi skončila záruční doba. Poradíte někdo?

0 0
    • djano  

Neviem, ale ja si radsej clanky pred vymenou premeriam – uz som narazil na nove s polovicnym napatim. Ak je dobry clanok a polarita, nevidim dovod, preco by to nemalo chodit. Mam sice bezdratovy CC iba staru CatEye, ale s tymto som sa skutocne nestretol. Takze som asi nepomohol :-(

0 0
    • Zerocool  

no teď mám ten samý problé, přestalo fungovat (snímač rychlosti), vyměnil jsem baterku a pořád nic, když vezmu snímač z druhého kola vše funguje, jak má, nevíte někdo???

0 0
      • jIrI___  

Včera se mi přihodilo to stejné na 1606 DTS. Po 10 km jízdy mi přestal fungovat snímač rychlosti. Říkal jsem si, že bude slabá baterka a dneska když jsem ji šel měnit, jsem jen ze zvědavosti potočil kolem a ejhle, ono to zas normálně funguje. Takže baterkou to asi nebude.

0 0
    • sYs  

Vozím ho na silnici, když dojde jedna baterka, tak měním všechny. Pokaždé když jsem vyměnil jen jednu, dělalo to, co popisuješ.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.