• bossd

Otec si koupil shimano xt m785 nechal si vyměnit hadičky. Teď ma ale takový problém že se mu paka zadní brzdy vrací pomaleji. Já mam ty samé brzdy taky jsem si nechal vyměnit hadičky ve stejném servise a mi to nedělá. Neví někdo čím to muže byt. Špatně ovzdušněné nebo je to normální.

0 0
    • Kamikaze 591  

Normální to není. Reklamovat v servisu. Jen tak na okraj, proč byly u nových brzd měněné hadice?

0 0
    • Azmir  

Je taky jenom možné že se ti nevrací úplně pístky nebo jsou nějak zadřené, takže zkusit se podívat na třmen a pístky a případně je máznout.

0 0
      • Kamikaze 591  

To bych nedělal. Pokud chodili normálně a po servise ne, tak bych opravu vymáhal po servisu.

0 0
    • bossd  

Myslím že tam bude málo oleje. Teď jsem se na to byl ještě jednou mrknout a zjistil jsem že šroubek na kterém je taková gumová krytka je mastný a okolo něj trochu oleje.

0 0
    • Vilém  

Mozna pouzili jiny olej, ktery ma trosku odlisnou viskozitu nez shimano.

0 0
      • bossd  

Tři ze čtyř brzd to nedělají. To by potom dělaly všechny kdyby dal jiný olej.

0 0
        • kubad  

a proč to neřešíš se servisem? prostě chodí jedna divně tak reklamuj

0 0
          • bossd  

Řešit budu ale až v pondělí. Chtěl jsem jen vědet váš názor.

0 0
            • kubad  

na to nepotřebuješ názor BF, pokud ta brzda chodí jinak je něco špatně, a pokud je na to záruka tak jim to omlať o hlavu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.