• minimaxil

Dobrý den,

mám dotaz ohledně hydraulických brzdy SHIMANO BRM445. Chci si je koupit místo lankových kotoučových brzd.

Tak se chci poradit jestli to má cenu a jestli to má určitou kvalitu.

Děkuji moc :))

0 0
    • kravjec  

ta cena odpovídá kvalitě záleží kolik vážíš a na jaké kolo to chceš ale určitý posun od mechanik to je :)

0 0
    • trpaslik72  

Ještě něco došetři a kup alespoň Deore

Samozřejmě jak se píše výše, i ty 445 budou rozdíl oproti mechanice.

0 0
      • minimaxil  

OK, ale víc už do toho nedám.

0 0
        • trpaslik72  

No tak víš jak, je to 330 korun + nějaká pošta přes rozpočet. Dá se s někým domluvit a podělit poštovný (popřípadě i s místními uživateli). Ze zkušenosti vim, že tyhle novější Deore už brzdí hodně dobře.

0 0
          • minimaxil  

Jo tak to je super. Já totiž mám 2 roky starý MTB a celý ho předělávám a rozhodl jsem se že si koupím hydrauliky akorát s nima nemám zkušenosti to je celý.

0 0
          • minimaxil  

Jo tak to je super. Já totiž mám 2 roky starý MTB a celý ho předělávám a rozhodl jsem se že si koupím hydrauliky akorát s nima nemám zkušenosti to je celý.

0 0
        • kravjec  

mám tu dva páry avidů kdybys měl zájem a nedal na pomluvy:) v supr stavu

0 0
          • Markony  

Kup SHIMANO jednoduchá obsluha a údržba , o AVId si tady přečti a udělej obrázek sam , jo koukni do bazaru kolik tam je AVid a SHIMANO . Ja měl 446 a to byla bidla a válka tet SLX.

0 0
          • Markony  

Kup SHIMANO , jo jinak AVID koukni se do bazaru kolik se jich tam vali , a SHIMANO je tam jako šafranu co to vypovida , Ja měl 446 SHIMANO a to byla bida , tet ma SLX a to je prada .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.