• scortis

Tak co říkáte na novou 9200 sadu?

Mě se to docela líbí, ale XTR není cenově úplně pro mě, tak jsem zvědavý na ty levnější sady. Doufám že bude v elektrice i xt/slx tam už by ta cena šaltru mohla být dost zajímavá.

Brzdy taky vypadají docela dobře. No jsem zvědavý na reference.

1 1
    • JakeF  

S těma brzdama mě naštvali… Úplně stačilo dát novou nálepku, zpevnit ohejbací místo páky, napsat „10 % lepší modulace a 15 % lepší chlazení“, a všichni by byli šťastní… Místo toho novej rozměr desek, speciální olej a ošklivá páka.

0 0
      • scortis  

Docela by mě třeba zajímalo jestli ten nový olej půjde nalít do starších brzd, což dle jejich slov vyřešilo nějaké jejich problémy. Teoreticky by to asi fungoval mělo ne?

0 0
        • MatS  

Řeší to jejich neslavné pumpování brzd.

0 0
        • KRoser  

Do starších brzd to nepůjde, nové brzdy mají údajně jiné těsnění.

Z recenze na bikerumor.com

It’s important to note that the new low viscosity oil will NOT work with previous brakes. It will seem like it works at first, but under hot riding conditions, you’ll lose braking power. The two fluids will have different colors to differentiate them, with the new LV Oil coming in orange.

0 0
    • Elektronik743  

Trochu bych s příchodem těchto sad čekal i nějakou „gravel friendly“ kazetu ala sram xplr 11–44 nebo 10–44, ale zase nic. Ten začátek 9–11–13 u kazety 9–45 to musí být i na mtb bomba ty skoky, jízda na 9z pastorku taky.

0 0
      • orm  

Muzes pouzit sram kazetu nebo muzes pouzit starsi shimano kazetu 10–45. Uvidime s cim prijdou. GRX di2 paky by mely byt kompatibilni s prehazkou, takze uz by konecne melo jit udelat 1×12 na grx.

0 0
    • Tomcat  

Cena mě překvapila ,k zvolené konstrukci patenty určitě budou hrát roli . Ale patentový systém v USA je prostě jiný.

Co m překvapilo že set je tak levný proti Sramu.

Brzdy mě nejak nechavaj chladným proti SRAmu budou lepší tak jako tak.

Uvidíme co jste integrace z cyklocomputerama a co s hodinkama

0 0
    • Tofifee  

Docela se mi to líbí, ale cenově nic pro mě. Jsem zvědavej na cenu xt a deore a v čem to bude ochuzený. Slx řadu podle všeho úplně zrušili.

0 0
    • scortis  

Mě tak napadá, nezkoušel někdo, nemá někdo možnost zkusit nové destičky P03A/P04C se starým třmenem na N03A/N04C? Oficiálně kompatibilní nejsou, ale dle obrázků vypadá že mají úplně stejný rozměr.

0 0
      • StMartin  

Vypadá to že rozměr a tvar brzdného materiálu je stejný. Myslím si ale, že to tam nepůjde kvůli jinému tvaru chladiče. Je to jen teorie, chce to zkusit.

0 0
        • scortis  

No já mám stejnou teorii, on i ten chladič vypadá že by se tam vlezl, ale kupovat desky kvůli tomu se mi nechce jelikož mám nové.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz