• klein race

Sháním nějaký lepší kotouč na přední kolo 180 mm

0 0
    • mirav  

http://www.bikez.cz/…formula-oro/

Zdá se dobrý

0 0
    • Vilém  

Tak proc si jej nekoupis? Nebo chces nejake tipy? Cena jaka? Uchyceni jake? Na jaky brzdy to chces?

0 0
    • kubad  

Hope?

0 0
    • jIrI___  

XT/XTR s Al unašečem.

0 0
      • couffy  

+1

0 0
      • mr.antik  

Proč ne SLX? Stojí 400,–

0 0
        • jIrI___  

Protože ten už nemá tak velký unašeč = menší tuhost a víc cinkání. Ale jen hádám, nejel jsem ho.

0 0
          • BigKarel2  

novej už ho má…

0 0
          • mr.antik  

Aha, no já právě jsem koupil jeden SLX 2012 a jeden XT a přijdou mi podobné a rozdíl přes stovku (SLX je teda CL) (není to teda pro mě, takže to nebud moct pořádně otestovat)

0 0
            • jIrI___  

Já nevěděl, že SLX 2012 je už v podstatě stejný jako XT, měl jsem na mysli starší ročníky. Ale v tom případě bych bral klidně i ten SLX, žádný znatelný rozdíl oproti XT tam nebude.

0 0
        • BigKarel2  

Tak XT je jak na CL tak na 6 děr…a když člověk neví co má za nábu… Jinak SLX 2012 klidně, to už má taky unašeč jako XT…

0 0
    • BigKarel2  

okolo 500kč XT na unašeči a okolo 1000Kč nějaký Hope… :D

0 0
    • AleZ80  

Tohle vypadá hodně dobře. Je plovoucí, ale neni to taková cirkulárka jako Hope.

0 0
    • AleZ80  

Tohle vypadá hodně dobře. Je plovoucí, ale neni to taková cirkulárka jako Hope.

0 0
      • kubad  

Hope nemusí být cirkulárka :D

0 0
        • AleZ80  

Tohle je ale asi ten tlustej co se např. do Avidů nevejde, ne ?

0 0
          • kubad  

ne tohle je normální Hope – kulatý, ten zubatý je SAW verze, tlusté jsou uplně stejně, ten který myslíš je V2 a ten se nevleze :D

0 0
            • AleZ80  

To vědět, tak jsem šel určitě do těhle. U těch sawů je slyšet, že to trochu drhne.

0 0
    • Markony  

Takový dotaz leze použít tento kotouč pro brzdy shimano SLX ? http://www.mojekolo.cz/…edding-180mm v poisu je psáno Kotouč lze použít i u všech ostatních kotoučových brzd Avid.

0 0
      • Kouba_2005  

Máš SLX, proč ne teda tenhle ?

0 0
      • scret  

na kotouce od avidu kdysi lidi nadavali a osobne zastavam nazor, ze pokud avid, tak vecka nebo BB7, jinak nic jinyho:)

0 0
        • petr99  

Nezapomeň dodat BB7 v MTB verzi, lidi pak můžou bejt zmatený a trochu narazit :D

0 0
          • scret  

v jaky verzi by jinak mohly bejt?:) ty silnicni se snad jmenujou jinak?

0 0
    • Markony  

Tak jsem to vyřešil a šel do tohle SM-RT66 SLX 180mm a je klid .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.