• garretx

    Zdravíčko!

    Vzhledem k tomu, že z mojí Reby SL 2008 dochází k úniku oleje kolem poplocku (opravit si to sám raději zkoušet nebudu), dále jsem ji od zakoupení (tedy cca rok) neservisoval a taky mě napadlo že by neuškodilo u ní zvýšit zdvih (teď 85 mm), tak řeším problém kde v Brně bych mohl nechat kvalitně tuhle vidlici servisovat. Změnu zdvihu udělají jen v autorizovaném servisu? Tady na foru jsem toho moc nenašel, jediný autorizovaný servis jsem našel XCR Svorada, ale podle toho co jsem se dočet,l tak tam nejsou až moc přívětiví, tak nevím jestli to dávat tam. Ještě dodám že mám Canyona, takže servisovat u prodejce to nejde :-)

    Tak by mě zajímalo, jestli někdo z Brna neřešil podobný problém, přivítám cokoliv kloudnýho do debaty.

     

    Dík

    0 0
    • Bobisak  

      No já siceneměl podobný problém, zato pravidelně servisuju právě u XCR a obrovská spokojenost. Bike vždy perfektně připraven, přívětiví jsou úplně normálně – většinou pokecáme o kolech, když chcu poradit, tak není problém s nima cokoli probrat. Možná maj ostatní jiné zkušenosti, ale já už v Brně jinam nechodím (a to jsem dřív zkusil i jiné servisy jako RK, Hanák, Hobby atp.).

      0 0
    • Excel  

      U mé Reby SL2006 jsem zvedal zdvih hned při koupi v bikezone mě to tehdy stálo 500,– (což mi přišlo dost, ale vidle chodila no problema) průsak oleje u Poplocku vč. nefunkčního poplocku jsem si nechal dělat u Velohanáka na Křenové, bylo mi řečeno, že je to nějakým těsněním a že to nejde rozdělat, že se musí měnit komplet celej vnitřek nohy a stálo mě to něco málo přes 1500,– (někdo tu tvrdil, že to rozdělat jde a že se jen o-kroužek vymění, banální věc, tak nevím, jestli jsem ti pomohl ;-) )

      0 0
      • garretx  

        Ok, dík za info. Poplock  mám funkční dochází tam jen k průsaku toho oleje (už se to tady probíralo na fóru) ale sám do toho nechci nějak vrtat, tak to asi raději přenechám servisu. Doufám že to nebude na výměnu celého vnitřku nohy.

        0 0
    • garretx  

      A není tu někdo kdo by měl přímo Grand Canyon  6.0 na Rebě se zdvihem vyšším jak 85? Přemýšlel jsem nad změnou na 115 mm, otázka je jestli to už moc nenaruší geometrii rámu, jestli nebude vhodný spíš jen na 100 mm.

      Nemá někdo zkušenost?

      0 0
    • misha  

      měl jsem už dvakrát recona u Hanáka a vždycky spokojenost.

        
      0 0
    • scoty  

      Zdarec, dělá někdo dobře Rock Shock v Brně?

      0 0
      • hovanec  

        Teď jsem měl Monarch i SID na prohlídce u Hanáka. Nevím, jak je na tom se servisem pro veřejnost, páč mě tvrdil, že dělají už jen předprodejní a garanční servis. Po domluvě si myslím, že půjde všechno. Jinak Rock Shox dělá i Pepe.

        0 0
    • novcze  

      oživím tohle vlákno, jsou nějaké zkušenosti se servisem Bikeplac na Plotní, má to být Rockshox servisní centrum a podle ceníku zvládnou kromě vidlic i kompletní repasi tlumiče, což ne všichni dělají.

      0 0
      • scoty  

        Zvláštní, že mají všechny vidle za jednu cenu (1500)

        a tlumáky za 2500…?

        0 0
        • novcze  

          že by podobná práce a podobné ceny servisních kitů? … jinak nevím, ptám se na zkušenosti s tímto servisem

          0 0
          • scoty  

            ..no že by stál stejně kit na pika jako na rebu…?

            0 0
            • novcze  

              nevím, znáš servis v Brně, který je schopnej udělat servis i s případnou výměnou futer (je cítit mini vakl mezi horní trubkou a spodní nohou)

              0 0
              • novcze  

                tak se podělím o poznatky, výměnu kluzných pouzder dělal dřív Cyklo Žitný, který to teď už nedělá, nový distributor Aspire to nedělá, případně se řeší vymačkaná kluzná pouzdra výměnou spodních noh

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Já poznám prd, co na tom dělali, ale naposled jsem dával vidlu do Popůvek, jelikož tam prý byl servisman od Hanáka, což už dávno nemusí být pravda.

                  0 0
                  • Čuli  

                    Stále tam je a stále dělá vidle on, v České borci taky dělají vidle.

                    0 0
              • biker jura  

                atrex

                0 0
      • oo.viper.oo  

        Co se týče základního servisu – výměna spotřebního materiálu, tak vidlu (Rebu) v Bikeplacu dělali sami (tuším), tlumič (Monarch) posílali do Cyklo Žitný (vím jistě). Předtím mi vidlu dělali u Svorady v Kr. Poli a taky dobrý.

        0 0
    • lrotrekl79  

      Z Bikeplacu mě teď „vyhodili“, že by ji posílali, že nelze objednat díly a bude to trvat 3 týdny. No nejsem nadšen. Nějaké jiné tipy, kam s tebou v Brně kromě Svorady, toho zkusím odpoledne.

      O víkendu mě vypadla prachovka/zátka na levé noze, nevím jak dlouho jsem s tím tak jel a kolik v ní bude bahna a bordelu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.