• Pilot

nevite kdo tedka dela servis Rock Shox v Pze, resp. nemate kontakt na Dana Boubina (nebo jak se jmenoval) kdyz je jeste dovazel Vanek Praha? diky moc

0 0
    • Daf  

Mel by tam byt nejakej kontakt http://www.bikelive.cz

0 0
      • Pá-dlista1  

Koukam na team http://www.bikelive.cz/…ive_team.jpg Moratka, Pace, Prsa… neni to nahodou Selmira?

0 0
        • enjoy  

nahodou je.

0 0
        • GrametS  

moratku vidim, pace taky, Selmiru poznam… kde vidis prsa?

0 0
          • Pá-dlista1  

Hledej šmudlo :)

0 0
          • SELMIRA  

strýčku, viď, že pojedeš ve středu zas s nám? Řeknu klucím a dáme Ti po sosáku, že se navážíš do bikelivích prs. YO! :o)

0 0
            • GrametS  

pojedu, uz jsem si kvuliva tomu dal novy lanka i bowdeny…

Do sosáku = zves me na pivo?

0 0
              • SELMIRA  

Pívo? Co to ye? My sme sportofci, my u hospod nestavíme. :o))) Myslela jsem čenichofku. Do sosáku.

BTW: Dnes v 18:30 Mírák???

0 0
                • GrametS  

dnes v 18.30 Stodulky? A v 18.45 furt Stodulky? A nejpozdeji v 19.15 Vrsovice a pak uz ani na krok… zitra to mosí stačit…

0 0
        • ing.kralik  

by me docela zajimalo, podle ceho poznas, ze jde zrovna o tu pejsku? a napis morati na ramu taky neni zrovna z nejcitelnej­sich… ;)

0 0
          • Pá-dlista1  

Jednak jsem Pádlista :) (nechci se chlubit, to je proste fakt), ale ja ti to prozradim. Rozhodujici byly ty prsa :))

0 0
            • SELMIRA  

PCH! :o)

0 0
              • Pá-dlista1  

Tak promin, jestli jsem se jich nejak dotkl. Samozrejme virtualne :) Ja mel jen radost, ze jsem neco objevil.

0 0
                • SELMIRA  

Ale né, Ty né, Ty seš Pádlista, takže…víme, že yo… Strýček Gramets dostane po sosáku. :o) Anebo nový brejličky. (Ty starý si myslim jednou hodil do pulitru a pak je asi vytrunkl i s tim pívem a teďko dělý slepýše.) :o) A až zase přerve řetěz tak ho necháme plazit se ku Práglu pěšky. Yóóó!

0 0
              • SELMIRA  

PCH znamenalo, že Pejska se pozná velmi snadno. A dříve ještě snadněji. To Pádlista ví.

0 0
    • TC  

Existuje prosím seznam servisů RockShox v republice?

0 0
    • Sobi  

Hlavně nechoď k lichvářům do Duratecu v Brániku!!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.