• Marah

    Nazdar bikerští guruové,

    prosím, nemáte někdo zkušenost se sedlem Selle Italia SLR XC?

    Je alespoň trošku pohodlné? Potřebuju na něm vydržet alespoň 3 hodiny. Moc díky

    0 0
    • Kublaj  

      já ho jezdím od jara, prvních 400km si prdel zvykala, především hned ze začátku to nebyl žádnej ráj, ale teď bych neměnil, sedlo necitím ani po 4 hodinách…ale co platí pro mě pro jiného platit nemusí ;) jinak sedlo má dost tuhou skořepinu a to polstrování tam taky není zase tolik, ideální by bylo si ho někde pujčít a pořádně testnout.

      0 0
    • bruco  

      Prepac, ale dost nechapenm zmysel tejto otazky. Aj ked tu napise 100 ludi, ze im to sedlo sedi perfektne, ty na nom nemusis vydrzat ani 30 minut. A to sa nedozvies, kym to nevyskusas na vlastnej kozi, teda na vlastnom zadku. :-)

      Ale k veci. Ja mam Selle Italia SLR XC Gel Flow (s dierou) a zvykanie bolo dost krute a kruty je aj zaciatok sezony, ak je dlhsia pauza. Ale po rozsedeni je to velmi pohodlne sedlo.

      0 0
      • Marah  

        Jojo, máš pravdu…Chce to vyzkoušet, ale je to problém. Tak alespoň mě zajímalo jak vyhovuje ostatním. Ono asi každé sedlo je otázkou zvyku, i když ne každý mi todle potvrdí :-) Díky za info

        0 0
    • siafu  

      mně nesedlo, asi je to tím, že fakt potřebuji sedlo s dírou :) takže místo něho mám SLR XC Gel Flow a to už je OK

      0 0
      • -Alan-  

        Tak já stále ještě mám přesně tento ročník na obrázku. Na dlouhé jízdy na něm jsem si nikdy nezvykl, ve srovnání se současným SI Prolink je to propastný rozdíl. Na 24h bych si ho vybral klidně do štafety, ale více hodin v kuse byl vždy problém. A taky ty ozdobné nápisy a prvky na okraji sedla mi vychází tak blbě, že po dvou dlouhých jízdách mám v těch místech odřeniny v podstatě do krve. Ale ty novější ročníky už tam toto nemají. Na krátké jízdy do dvou hodin ho v klidu vozím i v oblečení bez vzožky (v zimě) a nemám problém.

        0 0
    • medved.m  

      +1 SLR XC Gel Flow.

      Zacatek sezony neni prevelika slast :-) ale jinak vazne nejlepsi, co jsem zatim mel.

      0 0
    • JMT  

      Nikdy sem nemel pohodlnejsi sedlo. Jesli alespon trochu jezdis, nevidim problem. Kdyz vyjedu po delsi dobe tak to je tak na ty 2–3 hodky a pak uz to komfort neni, ale uz treba treti vyjizdku neni problem. Urcite bych se ani nebal nasadit treba na 24h zavod…proste nej sedlo co sem kdy mel.

      0 0
    • oldaka  

      Jezdil jsem Selle Italia SLR Fibra Carbon a uz nikdy vic :) Nezvykl jsem si na nej a muselo jit z domu. Davam to za vinu me velke prde.. a tak asi potrebuji sirsi sedlo, poridil jsem Phenoma 143 a supr…

      0 0
    • mm  

      po vzájemném oťukávání nejpohodlnější sedlo. i na 24h závod

      0 0
    • fantozzi  

      Mel jsem obe 2 (SLR XC i SLR XC Gel Flow). Zadny vyrazny rozdil jsem nezaznamenal. Ted jezdim Flite TT a taky mi trvalo nez jsem si zvykl – ze zacatku jsem si rikal „zlate SLR-ko“ :-)

      Kazdopadne mam SLR XC volne a nemam problem s pripadnym zapujcenim na vyzkouseni.

      0 0
      • miraf  

        Se šířkou sedla je vždy problém, většinou je i odzkoušení finančně náročné když ti jej někdo nepůjčí. Pokud ti ale bude sedět jako mě, tak neměl jsem nic pohodlnějšího a vyjížďky i 6ti hodinové více dní po sobě žádný problém.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Teď jsem ho sudlal z bika. Můžu Ti ho půjčit na vyzkoušení.

      Měj se.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.