• Vladimír

mate nekdo zkusenosti s timto sedlem?

0 0
    • Lada1  

taky by me to zajimalo. mam SLR Ti (135g) a dost me boli zadek, tak uvazuji o zmene

0 0
      • Vladimír  

a to mas na horske nebo na silnici? ja chci na horaka (na silnici mam Rolse, take katastrofa, ale moc na tom nejezdim). Na horskem mam zatim Hardware a hrozne z toho boli zadek, tak uvazuji o WTB Laser V Team, ale v prodejne mne rekli, ze kdyz sedim na kole dele, jednou za rok i 14 hodin, tak je na to WTB mekke a ze je lepsi Selle Italia.

0 0
      • gummo  

no jestli ho budes chtit prodat ozvi se :D

0 0
      • black.horse  

a mně se ozvi prosím taky:-) bral bych ho na silnici:-)

0 0
    • BostonGeorge  

Mám ho – nemůžu si stěžovat.

0 0
    • JMT  

mam slr xp a pride mi dost dobry (nejlepsi co sem zatim mel) to xp by melo bejt to samy co ostatni slr, lisej se jenom v detailech-tvar je stejny

0 0
      • cabbage  

podle toho co si tvrdil o predchozim sedle, tak by se ti lip sedelo na zamku sedlovky.:)

0 0
    • Meesha  

ja mam SLR Ti a taky sem spokojenej.

0 0
    • BB  

mam SLR XC Gel Flow a je to nejpohodlnejsi sedlo co jsem kdy jezdil. Vaha 185 g.

0 0
    • DT Czech  

Doporučuju Selle Italia Max flite fakt super sedlo

0 0
    • Vladimír  

fakt vsechno lepsi nez WTB?

0 0
    • Vladimír  

a navic SLR je silnicni sedlo a ja chtel na horaka

0 0
    • kolouš  

Mam SLR Ti a je to ztim moje nejlepší sedlo ( předchozi Fizik, WTB, ISCA, Velo,… ) – mam 95kg

0 0
      • 2-czech  

jojo souhlas, mam XP zatim nejlepsi sedlo, chvilku trvalo nez jsem si zvyk, ale jiny uz nechci…planuju koupit XC kvuli tem vyztuham na krajich…tam se XP hodne trha:(

0 0
    • Lada1  

pokud je nekdo z Ostravy tak v Yogi v MH maji ty Selle za hubicku (a to doslova napr. 135g stoji necelych 1700Kc) Na velotrade.cz maji dobre ceny u tech II. jakostnich

0 0
    • Lada1  

Myslite , ze je velky rozdil mezi Sedlo SLR TT (mam tedka) a Sedlo SLR XC Gel Flow. Boli mne dost zadek a potreboval bych vyreznejsi zmenu k lepsimu tzn. „stejna“ hmotnost:-) + vyrazne lepsi pohodli. DLe obrazku na velotrade.cz/in­dex.php?sekce=16&pod­sekce1=48&pod­sekce2=&page=2 pripadaji tvaroje identicka. Je otazka jestli to lepsi polstrovani prinese ten pozadovany konfort.

0 0
      • Meesha  

To netusim. Ja mam SLR Ti a sem spokojenej. Bracha mel nejaky sedlo s dirou a na tom sem nemohl vydrzet 5minut – ty okraje kolem ty diry silenym způsobem tlacily. Jak je to u SLR Gel Flow netusim…

0 0
        • Lada1  

mohlo by to byt samozrejme i to XC bez te diry uprostred

0 0
    • moratii  

Mam SLR na biku i na silnici a nemenil bych…

0 0
      • dodydody  

Chtel sem zeptat na zkusenosti se sedlem SLR XC nevim zda koupi to s dirou nebo bez jezdim WTB diky

0 0
        • dodydody  

Jde mi hlavne o tu diru v sedle nedela jeste nekomu problemi?opravdu ty okraje tlaci jak tady pise Meesha nebo vzit to sedlo bez,pomuze ta dira v sedle ze se pak min pari zadek?muzou to byt zkusenosti i s jinym sedlem podobne konstrukce dik vsem za prispevek

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.