Sedlovka Thomson,predstavec Hope

38 nepřečtených
  • mountaineer

    Muzete mi nekdo poradit-doporucit kde koupit sedlovku Thomson Elite 27,2mm(zahnutou) a predstavec Hope CNC XC 90 mm,0 stupnu oversize za nejaky rozumny ceny? Na chainreactioncycles maji vyprodano a napsali mi ze nevi kdy zase zbozi bude dostupny:o( Diky vsem:o)

    0 0
    • tomcop  

      Neviem, ako si na tom s e-bayom, ale ja som tam presne tuto sedlovku,ale priemer 30.9mm kupil za $80 + $10 postovne.

      0 0
    • kubad  

      sedlovku e-bay usa s poštou by ses měl za novou v pohodě dostat pod 100dolarů

      představec bude oříšek když tak kontaktuj dovozce k nám, třeba bude skladem, cena bude sice trochu horší :-(

      Yarroline

       
      0 0
      • mountaineer  

        Bohuzel ebayi nevladnu:o(

        Do Yarroline zkusim napsat,diky za odkaz.

        0 0
        • TheIF  

          Kdybys našel odvahu… Návod: jak nakupovat na eBay a platit přes PayPal

          0 0
          • mountaineer  

            A doporucil bys mi i banku,u ktery si udelat ucet,vyslovene jenom pro ebay a jiny internetovy platby?m-bank?

            0 0
            • TheIF  

              Ja vždy nechal kurz paypalu a když sem posledně srovnal cenu za libru tak mě vyšla na  31,1532 a KB byla za 30,9400 takže minimalní rozdíl a to je v tom započtena i ten crossborder fee jenže někdo psal že při platbě kartou se používá kurz střed pak by byl rozdíl asi o 0,5. Pro občasné nakupy by se ti pořád m-bank nejspíš vyplatila, nebudeš měsícně platit nic za vedení a kartu atd… a hlavně má hned od začatku limit 50 000kč ne jak ja pořád bojuji s limitem u svého junior učtu u poštovní kde už sem vyplnil milion formulářu (byrokrati jak prase) pro navýšení limitu a i tvrdí mi že limit je ok s tejně stím nejde platit… grrrr

              0 0
              • dieegoo  

                Ja mam jen takovej pritroublej dotaz, ale v cem je ta hlavni vyhoda paypalu proti placeni primo kartou? Porad mi prijde lepsi duveryhodnemu obchodu nacvakat cislo platebni karty, nez mit nekde kartu stale registrovanou s rizikem, ze nekdo „uhodne“ me heslo k paypal uctu a pak s ni muze platit bez jakehokoliv omezeni.

                0 0
                • TheIF  

                  To asi nepoužíváš moc dobré hesla… Jsou i různé virtualní karty co se dají zamykat nebo např u m-bank si muže zřidit až 3 učty a převody mezi jednotlivími učty je okamžitý a zdarma a prostě si ten učet vždy před platbou paypalem „nabít“

                  0 0
                  • dieegoo  

                    To same mohu ovsem udelat i bez paypalu. Takze „vyhoda“ je proste jen v tom, ze nevyplnuji primo cislo karty obchodnikovi.

                    0 0
                    • MlokCZ  

                      Ano, výhoda je pouze v tom, že nedáváš číslo karty obchodníkovi. Tedy je to dobré hlavně pro nákup v krámu, který není dlouhodobě prověřený a tedy nemá ještě tu důvěryhodnost.

                      0 0
                      • dieegoo  

                        Ok, to jsem si myslel. Zatim jsem platil kartou jen chainreactionu, tam jsem strach nemel. V kazdym pripade, kdybych chtel pro paypal registrovat nejakou kartu, tak si radsi zaridim druhy ucet s nulovym zustatkem a budu to delat tak, jak rika Thief.. prevadet penize jen v pripade nutnosti zaplaceni, cili aby nezustaval zadny disponibilni zustatek.

                        0 0
                        • MlokCZ  

                          Paypal má ještě jednu malou výhodu a to při vracení peněz (už jsem absolovoval vícekrát a to jak u Paypalu, tak při placení kartou). Tam totiž okamžitě vidím, že mi obchodník vrátil peníze. Na účet dorazí až cca po týdnu (ať u Paypalu, tak u karty), ale u té karty dokud skutečně nedorazí, tak nemám žádnou kontrolu (není to jako při platbě, kde je online blokace částky na účtu vidět – tedy tohle vidí odesilatel, tedy obchodník, ale v tomoto případě jsem já příjemce).

                          0 0
                          • dieegoo  

                            Jasny.. tak diky za info. Zatim v zahranici casto nenakupuju, tak jsem se o to podrobne nezajimal.

                            0 0
                      • MlokCZ  

                        Ale jinak mi přijde bezpečnější Paypal. Komplexní složité heslo + kontrola, že je to stránka opravdu Paypalu (což už je rychlejší než kontrola, že je to stránka obchodníka, kterého tak moc dobře neznáš a hlavně je to jisté, u toho méně známého obchodníka ta jistota není nikdy).

                        Ale samozřejmě mi přijde pro časté placení na netu mít kartu s automatickým zamykáním po platbě, která umožňuje pouze elektronické online transakce. Takovou kartu dnes poskytuje už kde kdo, já ji u eBanky (tedy dnes už RB) používám hodně let. To je téměř nezneužitelné, protože karta je vždy odemčena tak 10s maximálně, když něco platím (vždy připravím platbu a těsně před odesláním platby kartu odemknu, takže se okamžitě zase zamkne).

                        Jediné co nemám rád, když někteří obchodníci nemají online platbu, ale strhávají platbu až ve chvíli, kdy to expedují. Pak není možne nechat zamčenou kartu. Tomu se ale vyhýbám co to jde a jestli jsem takhle měl tak 2 platby, tak je to hodně (z celkového množství určitě přes 100).

                        0 0
                • TheIF  

                  a to tvoje cvakaní čísla karty do web formuláře. Stačí „pružný“ poskytovatel netu jako O2 a mužeš ty data datlovat na falešnou stránku ani o tom nevíš :-) Internet ohrozila největší bezpečnostní hrozba desetiletí

                  0 0
              • MlokCZ  

                Sledoval jsem to delší dobu a už se to tu i někde řešilo s tím kursem. U Paypalu mám kurz vždy o něco horší, přitom ale u platby přímo kartou platím dle kurzovního lístku RB dle devizy prodej (tedy nemám střed). Ale i tak bývá rozdíl kolem 0,3–0,5Kc za libru.

                Jak se to tu řešilo někde jinde, tak tam někdo psal odkaz na jiné fórum, kde se to řešilo a kde bylo popsáno, že lze u Paypalu volit ze dvou metod stanovení kurzu (při jedné strhne z účtu koruny a konverzi provede Paypal a při druhé strhne rovnou zahraniční měnu a konverze je na bance). Ale tím postupem mi to nešlo změnit (a tedy mohu použít jen metodu kdy konverzi provádí paypal) a to ani když jsem to teď znovu zkoušel při platbě.

                Takže já to řeším tak, že Paypalem platím jen malé částky, kde je mi ten rozdíl fuk, větší vždy přímo kartou.

                M-bank by se mu nevyplatila z jednoho zásadního důvodu. Vše má sice bez poplatků, což je super, ale kurzy pro zahraniční platby kartou má mizerné, ještě horší než co mi cpe za kurz Paypal.

                0 0
                • TheIF  

                  Nj ale ty seš extrem pro někoho kdo nakupuje i často ale ne kvanta řekněme 10 nákupu po 100librách ročně to je rozdíl asi 500kč navrch na horším kurzu, ale pořád se vyplatí u m-bank (+ něco vytřískat na 3,5% uroku) než platit nějaký jiný bankovní učet cca 1200kč ročně.

                  0 0
                  • MlokCZ  

                    Tak záleží jestli máš na účtu obrat. Já za vedení v eBance (RB) také neplatím nic, jen za některé transakce ano (to bych měl u mBanka zdarma), ale ne nějak přehnaně. K tomu dvě platební karty zdarma, vedení kontokorentu zdarma, tedy celkově to je slušně. Ale podmínkou je obrat 20/25tis. na účtu měsíčně (mám ten vyšší, nevim o co přesně je to horší s tím nižším), což není žádný problém, když tam chodí dvě výplaty (moje i manželky).

                    Jinak vytřískat na úroku můžeš tak něco leda když si trvale výrazně v plusu. Peníze jsou ale od toho, aby se utrácely, ne? :-) Já tedy ještě zatím zplácím něco (zbytek hypotéky), takže nějaké úroky z peněz na účtu mi fakt netrápí (když je peněz více, tak to jde na mimořádnou splátku části hypotéky).

                    Ale je fakt, že nejvíc to asi naskákalo při platbě celých kol (platil jsem zatím 3 kola, z toho ale jen jedno pro mě). I když kdo ví, ty drobnější nákupy raději nesčítám :-) A také beru věci pořád pro více lidí, tak to skáče rychleji.

                    0 0
                    • MlokCZ  

                      A ještě jsem bral vlastně tenhle týden Crossmaxi STčka, to také jsem plati raději kartou a ne Paypalem.

                      0 0
      • Pavel100  

        Nevím kterého dovozce myslíš......jestli těmto říkáš dovozce tak nevím:-( …já bych je vyměnil!

        Katastrofální domluva, ani se nedivím že náby a podobné věci jdou mimo ně přímo z nějakého zahraničního e-shopu  a to nemluvím ani o cenách u nás.

         
        0 0
        • kubad  

          zkus si něco dovážet a pak kecej nesmysly.

          ceny jsou sice vyšší ale úměrné – domluva super

          0 0
          • Pavel100  

            domluva super…na to jsi přišel kde? Akorát abych tam pořád volal jestli už mi to poslali…ani neumí odepsat, nic.

            0 0
            • kubad  

              na to sem přišel tak že mám prodejce kousek od baráku a osobně se sním znám

              a odpovědět na e-mail asi není tak jednoduché když se rozváží zboží po republice že

              pokud je problém řeším telefonicky je to rychlejší a hlavně hned

               
              0 0
              • Pavel100  

                No jo ty to máš 100m od baráku:-) Nerozváží pořád, taky někdy musí vyřizovat objednávky snad by to teda dělat měli, odpovídat na dotazy atd. S tím rozvozem.....no kolik lidí tady na kolech v profilu má něco od Hope? … moc jich není takže teď nevím jestli jezdí nebo i rozváží;-)

                0 0
                • přišlapávač  

                  oprvadu si myslíš že všichni co tu jsou regitrovaní tu mají svá kola v profilu? :-))))) Myslím, že většina luksusnějších kousků zůstává utajena ;-)

                  0 0
            • mountaineer  

              Me odepsali hned:o)

              0 0
              • Pavel100  

                To máš dobrý, mi neodepsali na 3 emaily během jednoho měsíce vůbec. Naposledy když jsem tam volal ohledně kotoučů, ještě než jsem stihl říct o co mám zájem tak že to „mají skladem“… fakt super domluva. Na kotouče čekám a stále nic…že jsem si nenechal véčka:-)

                0 0
          • Pavel100  

            jak vypadají jejich stránky ,kde máš nějaké informace…nikde nic ale třeba to někomu opravdu vyhovuje:-)

            0 0
            • kubad  

              když to vidíš tak nutit jiný názor ti nebudu.

               
              0 0
              • Pavel100  

                Jo mám…to když už chci na kolo i nějakou malou „kravinu“ od Cykloprofi a napíšu nebo zavolám jim, tak to mám za chvíli doma.

                0 0
    • Archer  

      Hope

      A taky tam maji slevy na Thomson, ale na rovny – click

      0 0
    • Seadat  

      Ahoj muzu ti pomoci s Thomsonem –  kolik by sis za nej predstavoval??  jes­tli chces ozvy se mi na mail nebo icq – mam ho v profilu :-) Tadeas

      0 0
    • bam  

      Ja mam dobry zkusenosti s http://www.aspirevelotech.com/. Ceny dobry, temer vse skladem a hlavne dobry jednani. Taky se da platit pres paypal.

      Hope teda nemaj, jenom thomsona.

      0 0
      • mountaineer  

        Diky.Se Seadatem to neklaplo,takze bud chainreaction,ebay nebo tenhle shop.Byl sem dneska zalozit ucet v mbank takze paypal taky nebude problem:o)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.