• martin7

    Dovoluji si založit vlákno na blížící se Salzku. Doufám že letos Loneliness of a long distance rider (Team #31) vyhraje. Pokusím se také přispět svojí troškou do mlýna.

    0 0
    • Zodiax  

      Da se do tymu nahlasit i po registraci dodatecne?

      0 0
      • martin7  

        podle mě na místě je to možné

        0 0
      • jecnak  

        ano

        0 0
      • karliner  

        Doplňuji výše uvedené:

        Informace pro ty, kteří účast na Salzkammerguttrophy plánují – při přihlášce uveďte, že chcete být součástí slow-motion teamu č. 31 – „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“

        Informace pro ty, kteří jsou již přihlášeni a účast ve slow-motion teamu neuvedli – nevadí, jde to zdarma změnit (přihlásit se do slow-motion teamu) při registraci v Bad Goisernu.

        Informace pro ty, kteří se do závodu přihlásili prostřednictvím seriálu Kolo pro život – při registraci v Bad Goisernu uveďte, že chcete být připsáni do slow-motion teamu č. 31 „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“!!!

        Informace pro ty, kteří se hlásili prostřednictvím seriálu Marathonman Europe – při registraci v Bad Goisernu uveďte, že chcete být připsáni do slow-motion teamu č. 31 „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“!!!

        0 0
    • Smazaný účet  

      The Slovak Snail Highlanders (team Nr.10) ma uz prihlasenych viac ako 100 kusov. 20 ks ide 211 km !!!(sadomasochis­ti), 48 ks ide 120 km, 11 ks ide 73 km, 19 ks na 54km, dvaja na 38 km a traja na 27 km. Smutne vsak je ze dotaraz sme nedostali ceny za minulorocne prve miesto Slowmotion t.j. dresy podla nasho grafickeho navrhu. Vyrobca a zaroven sponzor akcie Redvil obdrzal navrh dresu este koncom minuleho roku, ale po novom roku prestal vobec komunikovat. Ivan Zima (organizator Horala) sa pokusa vyriesit tento problem priamo cez organizatorov Salzkammergut Trophy. Takze to vychadza, ze lepsie bude skoncit az za vami, pokial viem z Deuter vakmi alebo rukavicami nie je problem.

      0 0
    • marios  

      Po na pohodu objetým Králi jsem se dnes přihlásil a už se moc těším. Loňský východ slunce v 5:30 nad Dachsteinem je asi můj nejsilnější zážitek z biku.

      0 0
      • McBlacky  

        loni bylo nádherně, ideální podmínky. Lepší to podle mě být ani nemůže

        0 0
        • tom xtr  

          No kolem poledne uz to moc ideální nebylo – na hrebeni na tepaku 30°C. Já raděj trochu chladněj, ale zas ne moc – jen ne zase sníh !

          0 0
      • Medunka  

        Jo, po ránu z Ewige to stálo taky za to

        0 0
      • vlasto  

        nerikals neco, ze uz to letos nepojedes?:-))

        0 0
        • marios  

          Říkal, protože lepší než vloni to fakt být nemůže, ale nějak se mi zastesklo… po tý atmošce a čtvrtý triko by se taky hodilo

          0 0
    • malamala  

      Letos bude sněžit, nebo lehký deštík s teplotou kolem +1 st.C … mám takové tušení ;)

      0 0
      • vlasto  

        Jou, celou zimu nebyl dole snih, tak letos v lete by mohlo neco sypnout:-) Posledni dva rocniky bylo relativne paradni pocasi, takze letos bude asi peklo:-) Akorat mi pred dvema tydny ukradli zimni rukavice, tak jsem nahranej, pac kdyz jsem v te nase pampe prisel do obchodu a chtel v kvetnu nove zimni rukavice, tak na mne koukal jak na martana.

        0 0
    • JMT  

      Holky, kluci…láká mě to

      0 0
    • kolda  

      prihlasil jsem se na A, tak snad pocasi bude jeste lepsi nez vloni.

      0 0
    • piwo  

      Máte nějakou spešl pojistku, kdyby se Vám něco stalo v průběhu závodu ? – 200 kiláků je dost dlouhá štreka

      0 0
    • MartinT1  

      Ahoj.

      Mám dotaz, jsem přihlášený na A Strecke (moje první zkušenost se Salckou) a zajímalo by mě, jestli se dá jet bez problému na hardtailu nebo je lepší mít full. Konkrétně Superior G7 09 versus Santa Cruz Superlight na stejém osazení. Momentálně jsem v USA a jezdím na fullu, protože tady ho využiji, ale budu se stěhovat zpět do ČR a vím, že se chci vrátit na HT. Protože budu mít kolo rozložené, tak jestli ho mám skládat rovnou na HT rám nebo radši na full a na HT to přeskládat až po Salzce.

      Děkuji.

      0 0
      • McBlacky  

        Salz je závod na HT. Moc úseků kde by ti full pomohl tam není, snad kromě Jochwandu ale tam by to chtělo AMko a víš.

        0 0
        • marios  

          Jochwand je síla, ale pokud si ho předem prohlídneš tak se dá i na HT, ta technická pasáž zase není tak dlouhá, nejfullovější je podle mě sjezd do Ischlu, kde to docela drncá a můžeš dobře pošetřit. 2× jsem jel HT, vloni Anthema, ale lehčího než to HT a nelitoval jsem. Předloni jsem jel s naraženým stehnem a ke konci jsem cítil každý kamínek i na šotolině.

          0 0
          • MartinT1  

            Diky všem.

            Takže půjdu do HT, ušetřím cca 1,5–2kg na váze a on ten Santa stejně není žádná extra žehlička. :-)

            0 0
            • marios  

              Máš recht, i 0,5kg by bylo znát

              0 0
              • martinpav  

                Ma desíte, plánujem ísť A na Stereu čo má 13 kilo :).

                0 0
                • marios  

                  To bych nedělal, pod Saltzbergem hodně lidí dokonce vyprazdňuje bidony, aby nemusely tahat nahoru zbytečné gramy.

                  To bych radši vzal HT. Tohle není bajkovačka na vyžití se v terénu ale dlóhá vyjížďka do kopce z několika bonusy ve sjezdech.

                  0 0
                  • kolda  

                    na druhou stranu Darkson to kdysi objel na AM fullu :)

                    0 0
                    • McBlacky  

                      on jel na giant AC i na Ještěd 200km po silnici, takže jeho bych nebral jako běžnou referenci :)

                      0 0
                  • martinpav  

                    Chodil som na ťažšom enduru slovenské maratóny (100km/3000m) do 20% času víťaza, myslím že to dám. Akurát prehodím NN 2.4 SS vpredu/vzadu za niečo jazditelnejšie.

                    Ak by som si mal dať dokopy HT tak sa aj tak na menej ako cca 11.5 kg nedostanem. To už mi príde efektívnejšie zhodiť tie špeky čo mám na bruchu. A popravde, na HT som v teréne išiel naposledy tak 2 roky dozadu. Si neviem/nechcem predstaviť ako by som ňa ňom absolvoval 200km :).

                    0 0
                • Smazaný účet  

                  Minuly rok som bol 120 km Salzku na 13 kg GT Force, AM biku so zdvihmi 140/152 mm. Toho roku som presedlal na Scott Spark 10 model 2012 (120/120), ktory vazi 10,5 kg. Sam som zvedavy na rozdiel hlavne v dlhych stupaniach, kde na Scotte mozem zamkut tlmic.

                  0 0
                • heretik  

                  Úplně v pohodě, neděs se toho :-)

                  Celá tahle diskuze mi přijde akademická, není to žádný asfaltový výlet, extra technických pasáží tam pravda není mnoho, ale podle mého názoru je jakýkoli rozumný full lepší volba, člověk přijede míň prošitej a víc si to užije.

                  Kilo, dvě nebo tři navíc zas tak velkou roli nehrajou, kdo z nás si sebou ve vlastních „zásobách“ nevozí víc, než by musel?

                  A jestli je někdo fakt tak ulítlej, že si před kopcem, na který se někteří škrábou i dvě hodiny, vyprázdní bidon, tak ho cestou určitě zvesela mineš :-D

                  0 0
          • kolda  

            jaky je tvoje primy srovnani full versus HT na A-cku? to by me docela zajimalo.

            0 0
            • marios  

              Nemůžu srovnávat, protože 010 jsem jel na HT na hranici začínající angíny(nakonec nepropukla), navíc od 25km s naraženým stehnem. 011 na fullu potom v top formě, tudíž o 2,15 h kratší čas. A 09 na Ht , ťo jsem ještě moc nejezdil.

              0 0
          • tom xtr  

            Dá se nad ten Jochwand nějak nadjet autem ? Že bych se tam nechal vytáhnout a najel si to předem v pátek dopoledne, stejně bude houby co dělat.

            0 0
            • marios  

              Nejlepší je tam -na bufet v Laufen-dojet na kole(je to asi 2km od kempu), potom to vytlačit a tím udělat prohlídku zdola a pak si to sjet. Taky se na to v pátek chystám.

              0 0
      • orm  

        Ahoj,

        par technickych useku tam je, ale vzhledem k delce trasy a celkove casove narocnosti, je to nepodstatna cast. Nejvice casu zabere jizda do kopce a tam je kazde kilo znat. Pokud mas moznost volby, tak spise ht.

        Ja osobne to jel v roce 2010 na ht, loni na full 100/100 a na salz, pokud bych mel na vyber, bych si letos vzal zase ht, ale na vyber nemam, tak jedu na fullu :-).

        0 0
      • kolda  

        resil jsem to vloni, zda vzit 10,5 kg HT nebo 11 kg full (BigSur vs. Anthem), nakonec jsem vzal fulla a vyrazne nelitoval, ta sotolina je obcas dost makadam a pokud nemas HT v carbonu, tak to muzes po „par hodinach“ dost citit.

        a taky zalezi na ambicich, muj primarni cil byl dokoncit a letos se na tom nic nezmenilo :)

        0 0
    • skialp  

      Ahoj. Letošní ročník bude můj první (120 km) a mám dotaz k těm, co již závod absolvovali- konkrétně k typu zvoleného pneu. Jak jsem se již dozvěděl, povrch je z velké části zpevněný a proto mám volit něco rychlého jako RaR nebo…? Poraďte prosím :-) DÍK

      0 0
      • Smazaný účet  

        Doteraz som na Salzke mal stale obute NN. Trat nie je technicky narocna takze sa uzivia aj rychlejse plaste. Je tam vela asfaltu a sotoliny. Toho roku sa zase chystam na 120 km a na novom Sparku mam RoR. Vymenil som 13 kg GT Force za 10,5 kg Scott Sparka, takze ocakavam zlepsenie casu min. o pol hodinu. Na druhu stranu oproti minulemu roku mam manko 600 km v najazenych km.

        0 0
      • marios  

        RoR/RaR a kdybych jel opravdu na výsledek (za sucha), tak si při průjezdu Laufenu vyměnímí zadní kolo, na kterém by byl FF UST- posledních 70km už není žádný hrubší terén.

        0 0
        • TOMMI  

          Kdy je poslední termín na přihlášení na 211km?

          0 0
          • marios  

            Až se naplní limit cca 600ks, někdy to jde i na místě v pátek.

            0 0
            • jecnak  

              Poslednich nekolik let se na dlouhou hlasim vzdy v patek na miste.

              0 0
              • piwo  

                Chlapi co ta pojistka – máte nějakou ?

                0 0
                • jecnak  

                  Extremni sporty u VZP.

                  0 0
                • jonti  

                  Nemam zadnou, ale zvazuju si neco poridit. Nema cenu ale specialne na zavode, pri beznem jezdeni je sance na uraz daleko vyssi.

                  0 0
                  • marios  

                    Mi povídej, návštěva krankenhausu v Ischlu a jízda sanitkou není zadarmo

                    0 0
                    • jonti  

                      Chtěl jsem napsat, že když najedeš ročně 10000km, z toho 1000 závodních, tak šance zranit se na závodech není 10× vyšší a je pravděpodobnější se zranit jinde.

                      0 0
                      • jecnak  

                        To rozhodne. Zvlast, pokud na zavodech jezdis spis na jistotu jako ja. Zvlast na takhle dlouhym zavode je uplne jedno, jestli nejaky misto sjedes a nebo sebehnes. Vloni jsem nedaval spooustu veci a Jochwand jsem ani nezkousel i kdyz jsem ho roky predtim jezdil a myslim, ze jsem tim nic neztratil, naopak.

                        0 0
              • JMT  

                A nemas prosim prehled jak je to se 120km variantou ? Je to o neco ochuzeny, nebo drazsi pri prihlaseni na miste ? Co jsem koukal, tak myslim ze ne

                0 0
                • jecnak  

                  Na 120 s v patek neprihlasis, byva plno. Co se tyce ceny nevim, ale v startovnim baliku je vse co ma byt.

                  0 0
                • marios  

                  Tak nevím, jestli na 120 už není plno, ale rozhodně je ochuzena o nejzajímavější pasáže na trati, podle mě je i ta 50 záživnější.

                  0 0
                  • McBlacky  

                    pro 50 tam nemá cenu jet ne? Určitě se shodneme, že 70 je nejhorší co tam můžeš jet. Nahoru jen ty nejvíc hnusný krpály a dolů o ničem.

                    0 0
                  • karliner  

                    Tak Ta 50 rozhodně záživnější není, ale faktem je, že nejlepší úseky jsou na A strecke.

                    0 0
                    • JMT  

                      210 nejedu, na to fakt najeto nemám

                      0 0
                      • karliner  

                        To já taky ne…

                        Letos budu rád, když se doštrachám do cíle B-strecke..

                        0 0
                      • marios  

                        Není třeba, na pohodu se to nechá objet po 3tkm najetých, je to především v hlavě, nahoru jezdit svý tempo, v žádným případě se nesnažit uviset v nějaký skupince, i když to láká.

                        0 0
                        • karliner  

                          Člověče, nevím, možná jo, pokud máš za sebou mnohaletou tréninkovou historii, ale časové limity nejsou úplně zadarmo a znám pár kluků, kteří s nimi měli trable a někteří to nedali, přestože nejeli „na pohodu“ a najeto měli také solidně. Já tedy jsem turista, jezdím „na pohodu“ B-strecke a vždycky to vyjde tak nějak, že bych stíhal limity áčka, ale nevím, jestli bych to vydržel to tempo ještě dalších zhruba 6–7 hodin. Zvláště když nejhorší kopec je na 170.-180.km.. Tam se dá ztratit moře času.

                          0 0
                          • kolda  

                            jasne, ze se nepocita, ze to je tvych prvnich 3000 km na bajku :)

                            ja jsem jel vloni vyslovene na pohodu a opatrne, respekt obrovskej, jak psal vyse jecnak, spoustu veci jsem sebehnul, riziko padu me strasilo.

                            ale i kdybys jel celou dobu s prstem v nose, tak Salzberg te prosije jak deku :) ja prijel do Haltstattu v pohode a nahore to byl hodne krecovity usmev :)

                            0 0
                            • jecnak  

                              Navic je tam milion veci co se ti muze po… na kole a razem se z pohody stava boj o dojeti.

                              0 0
                          • martin7  

                            to je pravda. Tam se dá ztratit všechno.

                            0 0
                      • marios  

                        Taky moc najeto nemám, spoléhám, že kopce natrénuju na 3logy, týden předtím:)- to pojedu na pohodu.

                        0 0
                    • marios  

                      Nejel jsem ,ale vím že je tam ten sjezdík po sjezdovce a další pasáž v lese, která se mi líbila (je součástí A).

                      Ale samozřejmě na 50km tam nemá cenu jezdit.

                      0 0
                      • karliner  

                        Jo, to je pravda, ta pasáž dřív byla na Béčku. Na druhou stranu chybí třeba ten úsek pod Raschbergem, ze kterého je vidět Dachstein nebo singl za Halstättem, ale stejně každej chce fotku z Ewige Wand :-)

                        0 0
                        • tom xtr  

                          Už jsem alergickej na fotky z Ewige Wand, který mi každý rok posílaj znovu a znovu :)

                          0 0
    • marios  

      Jak se vám líbí letošní triko:

      http://www.salzkammergut-trophy.at/…73_file1.jpg

      0 0
      • jecnak  

        Lonsky bylo lepsi. Pak taky Pain has a name triko, ale to je tak 5 let zpet.

        0 0
        • marios  

          Mě loňský připadá moc nenápadný, 010 je lepší-biked through hell.

          0 0
      • vlasto  

        Mne se libi a doufam, ze si pro nej dojedu, kdyz uz jsem kvuli tomu odhlasil auto.

        0 0
    • skialp  

      Ahoj. Chystá se někdo z Ostravska?

      0 0
      • PeSi  

        mno uvazujem s kamaradem, jen doufam, ze nez se rozhodnem tak nebude plno na 116km trati:). Kdyby jsme jeli, tak by bylo jedno misto v aute volne. Jsme z Frydlantu

        0 0
        • skialp  

          A kdy se rozhodnete? Kvůli volna v práci…

          0 0
          • PeSi  

            kamarad kvuli moznemu rozvodu :), ale snad to dopadne ok, zitra dam vedet.

            0 0
            • karliner  

              Tomu rozumím tak, že když se stačí rozvést, tak jede, jinak má zaracha :-)))

              0 0
              • kolda  

                ja tomu rozumim tak, ze se rozvede a pristi rok uz jede A, bude dost casu trenink :)

                0 0
                • vlasto  

                  Svata pravda.V sobotu rano zmizet z baraku a vratit se v nedeli vecer necini zadny problem. Uklizet se nemusi, nakupovat take ne. To pak ty kilometry naskakuji:-))

                  0 0
          • PeSi  

            tak vse je na dobre ceste :), zitra se prihlasime. Dej pak na sebe nejaky kontakt.

            0 0
            • karliner  

              Tak se připojte do našeho slow-motion teamu č. 31 – „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“, každá hlava dobrá, čím větší turista a delší trasa – tím lépe :-)))

              Obhajujeme loňské 3.místo, letos by to chtělo trochu zpomalit, ten batoh za 2.místo vypadá moc hezky :-)))

              0 0
              • PeSi  

                tak jsme se pripojili k vasemu teamu, doufame, ze hanbu neudelame :)). Letos to bereme jako poznavaci vylet, pristi rok bojujeme o prvni mista :)).

                0 0
            • skialp  

              Ahoj. Tak bohužel mi zaměstnavatel již neposkytne dovču, škoda, ale dík za nabídku… Ale pokud by jste jeli opět příští rok, přidám se :-)

              0 0
    • vlasto  

      Tak letos nebudou jenom fotky na sportografu ale take video pro kazdeho ke stazeni.Bude 8 kamer. A take povinna STK pro bajky pro dvoustovkare. Bez STK zadne cislo. To abych vymenil desticky a plaste.

      0 0
      • martinpav  

        Kde si našiel info o STK? Nie že by som mal obavy, len som to tam nikde nevidel.

        0 0
        • vlasto  

          Vcera jsem dostal postou ty jejich propozice. Tam je to napsano. Je to v patek od 15:00 do 21:30, je to letos jen pro dvoustovkare povinne, kazdy kdo projde dostane potvrzeni a pak si muze vyzvednout cislo. Jako duvod byl uveden lonsky katastrofalni stav nekterych kol, kde mel nekdo nefunkcni brzdy.

          0 0
      • karliner  

        Mno, co jsem tak vždycky viděl biky dvoustovkařů, nebyly to žádné šunky. Spíš bych měl trochu strach z prohlídky, kdybych měl koupený nějaký jetý bike z inzerátu…

        0 0
        • McBlacky  

          a co na něm asi poznají víc než majitel?

          podle v tom objemu kol budou kontrolovat vzorek pohledem a zkusí brzdy jestli brzdí + tlouštku obložení na deskách (možná ani to ne).

          To, že by měřili řetěz, kazetu, vakly v zadní stavbě, ložiska v nábách… To je nesmysl, jednak by museli vydat závazné limity a pak materiál od materiálu je to jiný.

          Zažil jsem pár technických na extrémních štafetách a v 90% se jen podívali na kolo, řekli ok a šel jsi.

          0 0
          • Zodiax  

            Spis to asi bude takova ta visualni kontrola jako ze na A-stecke nejdes s Tesco kolem. Proste mas hezkej dres, na prvni pohled dobry kolo, barevne to ladi, tak to asi dost zeres a tim padem „vis do ceho jdes“ :)

            0 0
          • karliner  

            třeba mají přístup do dtb kradených kol a můžou porovnat číslo rámu..

            0 0
          • karliner  

            Technická kontrola je i u Cristalpu – u všech tras. Někde jsem četl popis, kontrolují účinnost brzd, představec, řídítka, rám zda nejsou někde viditelné praskliny a já nevím co ještě… Někde jsem četl popis té kontroly, ale už si nepamatuji kde :-/

            0 0
    • malamala  

      A tak jsem se těšil. Zodpovědně jsem se i připravoval naSalzku a ve středu mi auto nedalo z vedlejší přednost :-(. Musel jsem to položit na asfalt, mechanické škody žádné. Ale narazil jsem si kostrč, každé šlápnutí je peklo :-(. Minulý rok jsem měl boleti zad, teď naražená kostrč, snad mi to vyjde na potřetí.

      Ať vám to tam všem jede.

      0 0
      • Jitkola  

        … ale néé!

        Vždyť si na tento závod tak makal, no to je škoda :o(

        Milane dej se brzo do kupy a ať tě to moc nebolí.

        Pa

        0 0
      • karliner  

        To za 3 týdny vyléčíš. Nestahuj zbytečně kalhoty, brod je ještě daleko!

        0 0
      • vlasto  

        Oni ti rakusaci nejsou zase az takovi ohleduplni, jak se na prvni pohled zdalo, co? Mne srazila v breznu taxikarka a v utery mi nedala baba prednost na kruhaci. Ja se nastesti obesel jen s mechanickyma skodama. Babe jsem ale do medveda vyryl poctivou ryhu, coz potesilo moje nasrane bajkerske ego:-)

        0 0
        • marios  

          Spoň něco potěší

          0 0
        • malamala  

          Chlapík s audinou vjel z vedlejší a když už byl půlkou auta na cestě tak zazmatkoval a zastavil. Kdyby jel dál nic se nestalo. Buď jsem to něho mohl napálit, nebo to dát na asfalt. A tak jsem lehnul :-) a vstávalo se mi těžce.

          0 0
          • piwo  

            Hlásí pěkně http://www.windguru.cz/cz/index.php…

            :-(

            0 0
            • kolda  

              uvidime, sobota je jeste daleko. teplota pod 20st by mi na zavod nevadila, ale pak tam zustavam 2 tydny, tak at to jde nahoru! :)

              0 0
              • vlasto  

                No vypada to na desticek, uz od ctvrtka, takze nektere pasaze budou bahenni serenada, spinavi jak prasata, bajk dostane zabrat. Ale snezeni nehlasi:-)) Teplota OK,porad lepsi nez ty 36° co byly do vcerejska.

                Aspon budes mit vyhratou vodu v jezerech, Wolfgangsee uz je jak caj. 26°C to tu jeste nebylo:-)

                0 0
                • Deckard  

                  Včera jsme se vrátili z pojezdu kolem Gosau, Hallstattu a podobně, projížděli jsme pár úseků na 120km trase. Bylo parádní teplo, každej den odpoledne pak déšť…

                  Některý úseky trasy nedávno vzala voda, takže pár sjezdů fakt bude výživnejch. Místy to vypadá, jako kdyby tam snad ani žádná cesta nevedla. Rakušáci jsou ale pracovitý, takže náhodně rozmístění strejci s bagříkama ty nejhorší úseky opravují. Snad to nějak stihnou dát dokupy, jinak to bude peklo. A to nemyslím ty prudší lesní sjezdy, kde jsou napadaný stromy přes cesty, ale i některé úseky šotolinových cest, kde jsou koryta od vody vyplněná buď hrubým kamením nebo jemnějším pískem. Takže bacha.

                  0 0
                  • jonti  

                    To mě moc netěší. Jsem nasadil Specialized Renegade 29×1,8 – jsem předpokládal, že terén bude jednoduchý, ve velných kamenech a blátě se s tím jezdit moc nedá.

                    0 0
                    • McBlacky  

                      v pohodě. většina jsou šotky, tam voda nevadí. Pár míst bude horších, ale nic souvislého. Bude to ale klouzat

                      0 0
                      • jonti  

                        To vyřeší nižší tlak. Jsem si včera dal Točnou, maturina v na střední pilu, ale ten sjezd po hřebínku byl takový rozklepaný, musí se hodně řešit kudy jet, nestačí to tam jen poslat.

                        0 0
            • marios  

              Však to je OK, theplota ideál, zas tak moc nemá pršet, nás veterány z 09 už nic nemůže dostat. Ale zajímavý asi bude stav cest, jak píše níže Deck.., takže to aspoň nebude taková nuda. Ale na to mám zase čerstvou školu Vény z 3logy

              0 0
              • PeSi  

                jen at se 09 neopakuje. Vypada to ze celkem slusne zaprsi a teplota taky zadna slava, tak plavky a šálu sebou :).

                0 0
              • faba  

                Tak asi budu rád, že to letos nevyšlo. Rok 2009 byl zážitek a stačilo mi to. Zítra sice budou teploty nahoře trochu lepší,ale já raděj kolem 30°C.

                0 0
    • karliner  

      Mno, letos to zadarmo nebylo.

      Kdo byl členem „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“ ať si přečte toto a zařídí se podle toho :-)

      Díky všem, nejvíce Koldovi.

      0 0
      • tom xtr  

        Měl jsem časovej plán na loňský Koldovi mezičasy, že se jako nezatavím a bude to v klidu za 15 hodin. Nakonec to tak nějak časově i dopadlo, ale zadarmo to určitě nebylo, ještě teď nemůžu skoro chodit.

        Vloni jsem jel jen kilo, takže nemůžu srovnávat jak je to za sucha, ale ty letošní technický sjezdy byly pro mě hodně na hraně.

        0 0
    • vlasto  

      Toz tedy, to mi reknete, sjel opravdu letos nekdo tu posranou Jochwand? Jsem si na ni poopravil nahled na moje sjezdarske schopnosti.

      0 0
      • marios  

        Byl jsem tam zastaven nějakejma klučinama, načež jsem uviděl týpka jak ho strkají do vaku na kapačkách, tak mě přešla chuť a jel jsem jenom kousky. Ale Vena to musel dát 100%.

        Jinak jsem úplně odvařenej, celou noc na pondělí ze mě lezly jedy všema otvorama, kolo ted nechci ani vidět. Ale vyjel jsem tu stojku od „hasičů“, taky Saltzberg kolem Kneipy, ale jak se to nad ní ještě zvedlo, tak to už jsem nezlomil.

        0 0
      • tom xtr  

        Začátek Jochwandu relativně v klidu za nějakým dost dobrým enduro-Maďarem, pak raděj pěšky. Koleno ale tak protestovalo, že jsem nemoh vůbec chodit, tak jsem od těch zdravotníků ty točky nějak jel, nebo spíš kolo někam jelo a nechalo mě na těch šutrech přežít. A úplný závěr po hubě.

        0 0
    • Gorgov  

      Závodění to teda neni, ale vejlet docela pěknej… Hezký, že nakonec vyhraje vlastně skoro každej, před chvílí sem se dozvěděl, že sem vyhrál týmy na dlouhý s klukama, z jejichž kol sem si na začátku dělal trochu srandu:) Se zkušenostma, že se neni třeba šetřit, to musí bejt za rok o dost rychlejší:)

      0 0
      • McBlacky  

        jsem si říkal co se stalo s tvým předsevzetím zajet letos bednu. Ale i tak zabijáckej čas samozřejmě, vzhledem k počasí rozhodně to zadarmo nebylo.

        0 0
        • Gorgov  

          defekty, 3× ****** v lese… A hlavně měsíc nějakej bacil, tak sem to pojal vejletnicky:) Navíc sem měl super doprovod, tak mi to nedalo vždycky pár minut pokecat:)

          0 0
      • marios  

        No jo, koukám do výsledků a já byl v teamech taky na bedně. Taky jsi asi nebyl na vyhlášení? JInak první půlka pěkná vyjíž¡dka, kochačka, potom už trošku nuda. Předjížděl jsi mě v Hallstatu za tím průjezdem.

        0 0
    • kolda  

      ja to nějak shrnu za sebe:

      ráno vstávání do deště bylo těžce na morál. chvíli jsem se rozhodoval, zda nezůstat v posteli. ale vykopal jsem se a taťka mě odvezl na start. v Bad Goisern už nepršelo, takže ve mě svitla naděje, že to bude bez deště. tuhle ideu jsem živil celé dopoledne, kdy bylo příjemně, ranní výhledy neměly chybu. jelo se mi fajn, nikam jsem se nehnal a jel cca 5 min za loňskými časy. v Bad Ischlu mě čekala rodinka, pusa ženě a dceři a jede se dál. nálada pořád ok.

      zlomilo se to v té kapse na před Jochwandem, chcanec jako kráva, Jochwand dolů vražda, kus jsem jel, ale byla to loterie. dolů jsem přijel v ponuré náladě, padaly mi oči, celková únava, chtělo se mi jen slízt z kola a spát. ale nohy byly ok, opět proběhl citový doping od nejbližších, tak jsem to zkusil dál.

      Potkal jsem Karlinera, pokecali jsme, já si dal po cestě trochu piva o těch týpků v Goisernu a jel dál na Halstatt.

      škrábačka na Salzberg + Rossalm celkem v pohodě, neměl jsem křeče ani nějaký vážnější problémy, ale jel jsem prostě pomalu. do cíle jsem se doplazil za 15:44, o půl hod hůře než vloni ale asi v lepším stavu.

      celkově to hodnotí jako zajímavou zkušenost jet 8h v dešti :) ale už tam nebyla ta euforie. dokázal jsem to ujet 2×, na zásadní zlepšení na takové trati asi nemám, takže jsem si to dal jako poslední účast (na pár let). s tím jsem do toho šel a tento fakt mě asi dotlačil do cíle.

      jinak respekt všem co na A bojovali s živly, tratí a sebou.

      0 0
      • piwo  

        Čoveče, když si fikneš tejden před tím Drásala, tak se nediv že se hlavě nechtělo jet. Já si dal 14 dní před závodem úplný odpočinek od kola abych byl správně nabuzený a i trochu odpočatý.

        0 0
        • kolda  

          to bych neviděl jako problém, drásal se mi jel dobře, zregeneroval jsem rychle, přes týden se jel párkrát velmi lehce vyjet a bylo to ok. problém byl ten déšť, to byl lamač morálky.

          0 0
      • McBlacky  

        přesně pokud nejedeš na umístění tak to stačí jednou za pár let jako ostřejší výlet po větších kopcích

        0 0
      • marios  

        Je to nespravedlivý, takovýmu Fojovi pršelo jen necelý 2h :). Jinak časy byly pomalejší jak vloni na mý úrovni tak o 15–20min, vítěz sice taky horší než vloni, ale asi dlouho somroval o to kolo. Kozy na 4. místě už 55min! zásek.

        0 0
      • Zodiax  

        Ale tak Bcko si das ne, to pro tebe bude jen pekna vyjizdka ;)

        Je fakt, ze jsem na tebe myslel, kdyz jsem se kousek pred patou probudil, protoze jsem se zarekl, ze jestli bude lejt jako v patek, na start ani nejdu ;) Bohuzel nelilo, tak nas to chytlo az na Salzbergu :/

        Jinak Bcko pro me moc peknej zavod, takovej dlouhej vylet spis, protoze zasadni zlepseni casu tam nikde nevidim (krom 10min technickych problemu)

        0 0
        • kolda  

          přemýšlel jsem o tom – ale maratonů v ČR v délce kolem 100–120 km je v ČR celá řada a moc pěkných, navíc jak máš jednou na řídítkách červený číslo a stojíš v 5 ráno na startu, tak nelze zpět :)

          0 0
          • Zodiax  

            To je fakt, ale prijde mi, ze co se atmosfery (hlavne po trati tyka), tak Rakousko vede ;) Tam fandili i japonsky turisti, co sli nahodou po Hallstattu :)

            0 0
    • The_Trooper  

      sestřih z Go PRO B-strecke 120 km

      http://youtu.be/I0dbLhDgzSg

      0 0
    • karliner  

      Hm, slovákům spadla klec…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.