• Melnicak

    jaka je trat?co sjezdy, co uphill?Vase zkusenosti s timto zavodem.Vsechno sem!Diiiiiik!!!!!!!

    0 1
    • funtomas  

      Tak sem konečně můžu něco napsat.Počasí bylo na rozdíl od tuzemských podmínek na cyklistiku ideální (mezi 15 –24°C dle výšky),cesty rakouský šterk stezky a dole něco málo asfalt.Sjezdy teda byli tragicky prudký a dost lidí na ně doplatilo-mokrý kameny v blatě.Tolik odřenejch (a udřenejch)lidí po závodě sem ještě neviděl.Kopců celkem pět,nahoru 10–15km,dolů po sjezdovce :) Ale hlavně že nepršelo.Ještě výsledek:6:10min,­138 flek a strup na stehnu.Kdo dál …?

      0 0
      • lubos  

        Defekt (neco s paskou na rafek – uz asi ctvrty) na ultraligh dusi, silene jsem se trapil, na zavod jsem musel jit s ibuprofenom (seknute zada), absolutne nevhodne plaste (continental nikdy vice), nedrzelo to snad na nicem, jeste nikdy jsem nejel sjezdy tak pomalu. Vidlice mi zmakla, a zadrhavala, ztracela zdvih. Na 30km jsem to chtel vzdat, na 50km jsem uvazoval o dojeti v limitu. Pak jsem se rozjel (po asi 5 hodinach) a dojel za 7:35. Leto bylo prevyseni mensi, ale zaverecny sjezd to asi smazal :) Skoda toho ze jsem nemel v poradku vidlici a nahouby plaste. Mozna bych se pokusil to sjet cele .. imho to nebyl problem. Zas na druhe strane ale riskovat likvidaci xc ramu … nevim :)

        0 0
      • Stax  

        som si super vychutnal ten zjazdik medzi 20–30 km. potom som si pekne zaplachtil(za tym plotom v zjazde do bad ischlu hned doprava z toho muriku dole :)) ). dovtedy sa mi slo celkom v poho. po tom pade som asi 30 minut rozdychaval a zistoval nakolko je bike funkcny. zisiel som do badischlu a tam rozmyslal ci asfaltkou do „ciela“ alebo hura na ten 17km kopec. nakoniec som si povedal ked som hentaky pad prezil iba s odreninami tak to musim dat. osmicku na zadnom kolese mi spojazdnil neznamy nemecky hovoriaci pan a tak som to dal :)) inak tu zaverecnu technicku pasaz ci downhillovy usek ci ako to organizatori nazvali by som im najradsej obil o hlavu. kvoli pretekaniu sa s ostatnymi v noseni bicyklov fakt na maratony nechodim…

        0 0
    • madcat  

      já bych to asi nepřežil, ale našel jsem stránky někoho, kdo evidentně jo :-)

      www.ltokar.net

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0
    • grafik  

      Ahoj, jak to vypadá ráno s parkováním v Bad Goisern. Trasa E, start v 11:00, registraci vyzvednu v patek. Ubytko mám cca půl hodinu autem, kousek od Gmundenu. Díky za info.

      0 0
      • cft  

        Byla možnost parkovat při hlavní silnici. Nejspíše to tak bude zas. V propozicich bývá info.

        1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.