• Starda91

    ahoj, vim že se o teto vidli už řešilo hodně ale mam nevšední dotaz, jak rozebrat lock out s poplockem? dneska jsem se o to pokoušel a vubec mi to nesedi podle navodu co je na sram strankach a tak, všechno vypada jinak a nvm cos  tim … mam vidli RS TORA 302 U-Turn +poplock pružina olej zdvih 80–130mm  pls radtě jak na to

    0 0
    • wenc  

      Nemáš Epicon,tak ti tady nikdo neporadí:D

      0 0
    • mar_tin1  

      odpojíš lanko poplocku a 24mm kľúčom vyšróbuješ ten lock z vidlice. vytiahnuť to pôjde ťažšie, ale s použitím primeranej sily to ide. ak ale myslíš ako rozobrať vlastný lock, tak ti neporadím, pravdepodobne to ale nedeštrukčným spôsobom nepôjde.

      0 0
      • Starda91  

        to co mi pišeš už jsem udělal davno ale nvm jak to rozebrat..problem je v tom že se mi ten poplock nevrací a je zatuly a neotáčí se mi

        0 0
        • mar_tin1  

          aha tak. no je dosť možné, že to nejde. ale skús opatrne odšróbovať plastové telo locku od tej vrchnej kovovej časti so závitom. mal by tam byť opačný závit. ale to je neoverené info, je to tak na motion controle recona a vyššie.

          0 0
          • Starda91  

            nooo skusím to pravě že mi to nešlo odmontovat tak nvm… asi tam bude opačny zavit, neviš čim t o muže byt že se to nevraci?

            0 0
            • mar_tin1  

              tipujem vyskočenú pružinku… alebo sa ti tam zadrelo niektoré tesnenie… ale to len hádam.

              0 0
              • Starda91  

                už vím kde je problém… rozebral sem celý lockout s pop-lockem a zjistil jsem že jsem zdeformoval ten píst kterým se tlačí olej, vnitřek je v pořádku jen ten pístek zamezuje chodu vnitřku, foto je zničená komponenta, tak potřebuju pist bez těch pochroumaných napuchlých částí:-)  viz foto, nemohl by jsi prosím nějak sehnat nový? na vidlici RS Tora 302 sloupek 32mm… s pop-lockem a u-turnem?

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.