• trouba20

Ahoj,

potřebuju sehnat na tuhle rozteč klik změnit plasky na placky 39/26. Nějaký nápady prosím? Nejsem si jistej, ale moc toho asi není.Psal jsem do Geghardta, ale jeste nemám odpověď.

0 0
    • kubad  

na 110mm je minimum 34z. a na 74m jde 24z , vetsina velkych vyrobcu ma bezne v nabidce i Gebhardt

0 0
      • trouba20  

Koukal jsem na rotor 40/27 jeste, ale to je rana. A nekde jsem videl jeste Carbon-Tim ale ty to uz nemaji ani na strankach. Nechci se zbavovat tech rooxu.

0 0
        • kubad  

z levnych Gebhardt, pak treba Specialites Ta, nebo Middleburn kdyz tak me napis zjistim jestli je dovozce ma

0 0
    • trouba20  

Boze, pisu jak prase:-)

0 0
    • Tina  

Mám skladom Specialites TA 26z čierny, rozteč 74mm.

0 0
    • kubad  

http://www.middleburn.co.uk/…ings_atb.php

40/26 by šlo

ale bude to asi na objednávku

0 0
      • trouba20  

jj, tu sem pak taky byl. Nasel jsem i nejaky veci v Nemecku. Diky Jeste ma napadla jedna vec. Mam tu jeste jedny FS BB30 klasickyho rozmeru, ze bych sehnal BSA BB30 misky. Nezkousel jsi to uz?

0 0
    • trouba20  

And the winner is Blackspire 36/24. Sem na to zvedavej. Kdyztak tam nahazim zpet RF.

0 0
    • trouba20  

Tak nakonec totální změna. Rozhodl jsem se pro rozměr 38/22. Velkej bude TA, malej me zbyl RF. Hodně velkej skok, ale divil jsem se, že s tím přišel i Spesl na tuhle sezonu :-)

0 0
    • couffy  

Tohle má gebhardt máš tam rozteč a nejmenší počet zubů

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.