Rozdíl mezi levným tretrami vs drahé tretry

28 nepřečtených
  • zum zum

    Zdravím, můžete mi někdo napsat jaký je zásadní rozdíl, pokud si koupim tretry např. za 1500kč nebo za 3000kč? Díky Např. rozdíl mezi Axon Wizard a Specialized MTB Comp 06

    www.sport4you.cz/…d-p-427.html

    www.bradsky.cz/index.php?…

    0 0
    • orca  

      koukal jsem na to a poupravím cenové rozpětí Axon 1990 – 1650 Specialized 2990 – 2499 Velmi podobné ale rozdíl značky bude asi klíčovej . Mnoho prodejců po uvedení na trh dá celkem přemršťenou cenu – mnozí se chytnou a koupí a pak po sezoně je stále prostor pro zlevnění bez ztráty zisku .

      0 0
    • kolouš  

      je to takovy rozdil asi joko mezi hlinikovym ramem ( treba ceske znacky ) – a nejakym italskym nebo jinym.....

      0 0
    • Luka  

      no, nevim jak axon, ale takovej northwave se se specializedem srovnat nedaji. pevnost materialu, neroztahovani se, bg vlozka, to je hodne veci proc jit do speshlu. mluvim o cenove kategorii do 3,5t.

      0 0
      • Luka  

        Drahe tretry povazuju az tak od 5t… a ty jsem mela na noze jen asi 20minut a to jeste ne venku a na kole.

        myslim ze 3000 stred je v pohode…

        0 0
      • kudlanka32  

        co je na northwavech spatne…zrovna sem si jedny poridil a celkem spokojenost..­...spesly jsem si nevzal pac me za srdce nevzal ten tlustej sev v pate…

        0 0
        • Vrci  

          pokud nezměnily materiál tak počkej rok a budeš si do nich brát dvoje vlněný punčochy aby ti nelítaly na noze.

          0 0
    • vysmátej bajker  

      Mám spesl comp a turistické,obojí kupované ve slevě(okolo 2000) a spokojenost.Tu­ristické hodně povolily a chodí se v nich jak v teniskách a compy se začínaj trhat po 7t(prej to vymění),taky pohodlný.Myslím že nejdůležitější je jak ti padnou a ne kolik stojí.

      0 0
      • brantec  

        Taky se mně mtb comp zacinaji po 7 tis. km trhat Ta sitovina v predu na spici:-/ Docela me to sere, to pujdu reklamovat a budu mesic bez treter, ne..?

        0 0
        • JSt  

          ja byl bez nich 3 tydny. ale mam jeste stary diadory, takze zadna tragedie…

          0 0
    • Gorgov  

      záleží asi na tom jak často ty boty využiješ, když jezdíš hodně na botech bych rozhodně neštřil. Pokud ti sedne BG, je to parada, a ty spešly se mi teda taky o hodně víc libej. Jinak boty za 3k, jak pise luka jeste nejsou drahy boty. Mam spešly na silnici – jak píšeš drahý, ale koupil sem je levně a sem s nima max spokojenej.

      0 0
      • Brontosh  

        Uz nejaky ten patek (nekolik let) vozim jedny tretry a nemam namitek. Az na to, ze mi vyrostla noha. Mam Diadory asi za 1800 (uz si presne nepamatuju) a drzi fest.

        0 0
    • ktm.bike  

      Souhlas, tretry okolo 3 tisíc jsou teprve průměrný tretry, já sám jezdím zmiňovaný Spešly Comp MTB s „M“ zámkama a no problem. Super. Jestli chceš pár fotek, než je půjdeš vyzkoušet (to hlavně), tak tady je máš nafocený ze všech možnejch stran. www.bikebase.cz/article.php?… fotil jsem je ještě jak jsem to dotáhl z krámu. Tj. nevím jak kdo, já Spešly doporučuju. Vždyť je to mimo jiné i značka roku 2007. :-D

      0 0
      • fireman01  

        no ja zrovna na takovych musel lepit spicky tak po 400km, ale co se tyce tvaru a pohodli tak jsem spokojeny.

        0 0
    • vlk  

      No kamoš má předchozí modely axonů a vypadaj docela dobře-sice okopaný boky a podrážka-ale jinak jsou OK. Jestli cítí již kufr na noze nebo ne to netuším. Já mám zas předchozí modely specializedů a vše mimo podrážku je jako nový-ani mi velikostně nepovolili-akorát u podrážky, je umělohmotná a výstupky jsou gumové, jsem 2 výstupky u paty utrh.Axony měli podrážku umělohmotnou-bál bych se , že by mi klouzaly na šutrech a ještě měli pod vložkou do bot-Takový jakoby tvrdý papír-což z hlediska brodů také není OK. Ale kamoš si nestěžuje a jezdí. Když dnes vidím, jak někteří mají staré sidiny a je to stále jako nové-nic se netrhá, tak bych si dnes spíše koupil za 3,5 sidi bulet-původně jsem mezi nima a spešlama rozhodoval.-myslím, že tretry okolo 3 tis jsou tak akorát.Bál bych se u těch levnějších, že by mě časem něco tlačilo-podrážka apod.

      0 0
    • martt  

      mame oboje doma aj tie cinske aj tie specialized a oboje su v pohode.

      0 0
    • Martinkaa  

      V tomto pripade bych sla asi do tech Axonu. Pro hraje cena a i se mi libi vic :-) Otazka je, jak budou sedet na noze. Jinak ja volim strategii takovou, aby mi tretry sedely, aby se mi libily a byly pokud mozno co nejlevnejsi a nejlehci. Vystridala jsem dvoje tretry. Jedny Northvawe a jedny Specializzed. Oboje v cenove relaci lehce pres 2000,–. Northvawe mi vydrzely tak 2,5 roku – uletela podrazka (drzela jen na kufru :-)) a ted mam Spesly, ktere uz mam taky pres 2 roky a ty jsoupro zmenu vysmatlane a je ochozena podrazka (ne ze bych chodila na kole nejak casto pesky, ale nekdy se tomu clovek nevyhne :-))). Pristi tretry budou asi zase ve stejne cenove relaci. prijde mi zbytecne, investovat do treter 3 a více tisic vzhledem k tomu, v jakych srackach je vozim. A na znacku nehraju :-)))

      0 0
    • grafik  

      s vyberem nepomuzu, ale vozim krusky Answer (dva zipy) uz skoro 4 roky a furt ok, ty boty ne a ne se rozpadnout :)

      0 0
    • Andrea  

      Ja taky chtela nejriv levny tretry (kolem 1500) ale nejdulezitejsi aspekt pri nakupu byl pohodli. Spesly mi sedly dokonale, ta vlozka je super, dobre i vetraji. Mam je druhym rokem a nemenila bych. Sice staly 3000, ale za to pohodli to stoji.

      0 0
    • Brzdič  

      Recenzička na Axon Edge je tady www.mountainbike.cz/clanek.shtml?…

      0 0
      • SoLaX  

        Vlastne to same sou Wizardy a zatim sem na ne slysel jen chvalu. I v cykloservisu je meli v dlouhodobem testu a bez vytky. Mne se moc libej a asi do nich, jako do svych prvnich treter, pudu. Trochu me jen odrazuje ta megatuha plastova podrazka, tak jeste cekam az k nam do kramu dorazej novy Lake MX-85 a porovnam. Momentalne mi proste pride dat za boty treba 3000 fakt dost..

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.