roval control SL 29 carbon 2013 - koncovky DT

7 nepřečtených
  • Rubi

uvazoval jsem o DT RWS 9mm ose na s-works kola z roku 2013 tady

k problemu: telo predniho naboje vychazi z DT240 a ma zvetsene koncovky OS 28 na rychloupinak a ja bych to rad predelal na 9mm RWS osu, vi nekdo, jake tam patri koncovky a jestli tam vubec sednou, neco jsem googlil, ale rozumneho vysledku jsem se nedohledal

0 0
    • Vilém  

A co je jednoduse prevrtat?

0 0
    • kubad  

pokud jsou tam ty zvětšené koncovky, ty standardně DT nemá v nabídce, jedině převrtat

0 0
    • JakeF  

Koncovky jsou zvětšený akorát vnějším průměrem, do vidle normálně sedí i klasický koncovky, mám vyzkoušený DT Swiss 5mm a Hope 9mm. Takže klasický koncovky DT pro 9mm osu by měly fungovat.

Nicméně nemyslím, že si 9mm osou proti OS28 nějak znatelně pomůžeš tuhostí a pokud ti vadí klasický upínáky, tak bych dal 5mm RWS.

0 0
      • Rubi  

ja neresim co sedi do vidle, tam vim ze sedi vse, ale jde o ten naboj, jestli je to opravdu DT240, nebo to je nahodou nejaky atyp…

malou tuhost nepozoruju,resp. na pulmaratonovych xc se moc nejezdi to kde by to bylo znat, spis mi tak nejak vadi ten rychloupinak

0 0
        • Singlespeed  

Tak tam dej pomaloupínák na inbus. Stají pár korun, nemusíš nic převrtávat, ušetříš hmotnost a zvýšíš pevnost upnutí.

0 0
    • Rubi  

jinak pro 15mm osu tam patri koncovky S125900010

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.