• Delosh

    Ahoj kluci,

    po svém BMX ježdění hledám fulla, který by za něco stál a přitom nebyl za nesmysl, narazil jsem přitom na toto kolo viz odkaz níže, které je za tuto cenu vybaveno myslím si až až. Otázkou zní, co ten rám a přepákování? je to tragédie? Chtěl bych ho jak na delší vyjíždky, tak nějaký trailík a časem i BP, ale to až časem, na kole jsem nějakou tu dobu nestál a musím ho zase dostat do ruk :) Díky moc za každou radu! Ať se daří.

    Odkaz: https://www.decathlon.cz/…8574830.html?…

    0 0
    • novas752  

      Mno po stránce geometrie to není špatné, tlumič a vidlice v pohodě, řazení slušný možná až zbytečně moc, kola ok, z brzd bych tolik nejásal – malý kotouče a slabší brzdy, být tam řazení jen GX a brzdy Guide RS, bylo by to lepší. Celkově ale pěkný, za ty prachy dost zajímavý, lepší poměr osazení/cena těžko budeš hledat.

      Otázkou je chování zadní stavby – je to „jen“ přepákovaný jednočep a celkově detaily rámu – jak dobře je vyřešeno vedení bowdenů a hadic, jak jsou udělané čepy… Zkus pohledat nějakou obsáhlejší recenzi/video­recenzi.

      Akorát na delší vyjížďky (rozumněj kilometráží, ne časem) to asi nebude úplně ono – určitě to půjde, pojedeš akorát trochu pomaleji než na klasickym horskym kole, ale na kolech tohohle typu je to mimo terén trochu nuda, hledáš sjezdy nebo aspoň nějaké technické pasáže na rovině, z obyčejných zpevněných cest se stávají nudné přejezdy mezi terénem…

      0 0
    • Delosh  

      Někdo nějaké zkušenosti s přepákováním tohoto typu? Díky za každou radu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.