• houmer

Ahoj,mám prosbičku.Dnes mě přišla nová vidle a nějak mě neštymuje zdvih.Mohl by prosím někdo změřit délku vnítřní nohy od korunky po vrch prachovky?na mé je to nějakých 115.stupnice co je na noze 120 vůbec neukazuje,je to 1,5cm pod ryskou 100mm.vidlici jsem foukal nejprve pozitivku a pak negativku.všem moc díky za jakoukoli radu než půjdu vidlici vrátit.

0 0
    • kubad  

no tak tu pozitivku vypusť a uvidíš co se bude se zdvihem dít :D

0 0
      • houmer  

zkoušel jsem vyjede na těch 115

0 0
        • MirosPikos  

A teď to zkus opačně :) Vypusť negativku a měj nafoukanou pozitivku. Ale nějak rozumně. Teda snad nemáš Solo Air pro rok 2013 :)

0 0
        • kubad  

divné mělo by to zajet ještě víc do zdvihu :D

skus ufouknout negativku a dát víc do pozitivky mělo by to k těm 120mm vyjet

0 0
          • houmer  

teďkon jsem vyzkoušel jak píšete a nic stále 115.už nevím co s tím.i když nafoukám pozitivku a negativku nechám vypuštěnou ryska na 120 nevyjede ani náhodou je to jen na 10%sagu ze 120cítkové stupnice

.je to 2012

0 0
            • scret  

a kdyz nafouknes pozitivku a v negativce nebude nic?

Spis mi to prijde, ze ji mas nastavenou na 100mm

0 0
              • houmer  

jen nafoukaná pozitivka a stále 115.před tím jsem měl sida 2010 100mm a vypadá to že je to stejné,takže mám asi opravdu jen 100mm

0 0
            • MirosPikos  

Zkus vyfouknout oboje a opatrně dojít nadoraz a pak si změřit skutečný zdvih. No a nebo to neřeš… máš kompromis mezi 100 a 120 mm :)

0 0
        • xshreck  

tak je nastavená na 115 nebo na 100mm a chybí ti nějaký kus vnitřnosti ?:D

0 0
    • maajkee  

Když je Reba na 120, tak jsem naměřil délku vnitřní nohy co kouká ven vždycky tak 125mm minimálně.

Pokud uplně vyfoukneš negativku a nafoukáš pozitivku, měla by vyjet maximálně, pokud vyjede jen na 115mm, tak je něco špatně, takže rozebrat a kouknout co je špatně, jiná možnost nebude.

0 0
      • houmer  

problém vyřešen.dodavatel neodstranil všechny spacery,nyní je vše OK zdvih 124.díky za rady

0 0
    • xshreck  

Jsou vnitřní nohy a pístnice totožné u 26 i 29 vidlice – jen prodloužené vnější nohy… nebo je vše jinak? :-/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.