• jack

čau lidi kdo z vás má tuhle vidli a jak jste s ní spokojeni.dík.

0 0
    • fireman01  

Zdar mám ji ve verzi race+remote poploc asi dva měsíce a je naprosto super dá se nastavit přesně podle toho co jezdíš :))

0 0
      • vinca  

mam to samy, jeste navic U-turnem, jezdim ji od zacatku sezony, zatim jen spokojenost

0 0
      • cabbage  

mam to samy, jeste navic U-turnem, jezdim ji od zacatku sezony(leden), zatim jen spokojenost kdo by se s tim psal kdyz to muze zkopirovat:)

0 0
        • Mates  

Mám ji úplně krátce, cca 350km, ale opravdu chodí dobře a jde nastavit jak si přeješ. I když já ji nastavil jenom jednou a už to nebudu asi měnit. Raději jezdím.

0 0
        • Gatier  

:-) Dik ze si to povedal aj za mna…

0 0
    • Mustafa  

Zdravim,mam dotaz ohlene REBY.Vidli vybiram jiz dlouho a vzhledem k vaze 92kg (vim,jsem tlusty) jsem se rozhodl pro vzduchovou.Jezdim od salonniho XC po jizdu lesem z kopce pres sutry a koreny (jestli je to freeride,nebo enduro nevim).Nicmene kolo je definovane jako XC.Hydry MPH3.Zatouzil jsem po RS REBA RACE U-turn a zajimalo by me zda na ni nejsem presprilis tezky.Nevim jestli vzhledem k vaze,pritomnosti kotoucu a obcas drsnejsiho :o) stylu jizdy neni lepsi touzit po necem s pevnou osou napr. PIKE.Za pripadne rady pokorne dekuji.

0 0
      • MartinXC  

Vydržet by to mohla, ale Reba je vpodstatě robustnější SID a ten s tuhostí nemá skoro nic společného. Pevná osa pro brždění kotoučem bude sice pár deka navíc, ale jinak určitě přínos nejen pro životnost vidle.

0 0
        • Zdyn  

No Reba se Sidem nema teda moc spolecneho. Vydrzi dost. Je robustni, tuha a ma dobrej chod.

0 0
          • MartinXC  

Napiš mi o tom ještě něco (obě mám poježděné doma – kromě dalších)

0 0
            • Zdyn  

No tak kdyz je mas pojezdenea doma, tak by jsi na nejake rozdily prijit mohl,ne? Me teda neprijdou podobny prakticky v nicem. Korunka, vnitrni, vnejsi nohy, pouzdra, tesneni to vsechno je jiny.

0 0
    • kantis  

Zdravim, mám REBU od novýho roku, už má najeto cca 1000 km, mám takový problém že vidlice se propadla na 80% při tlaku který normálně jezdím a nejde nijak vytáhnout výš. Když vidli přifukuji, zdvih se zvětšuje, když ji úplně vyfouknu tak se propadne (což je normální) ale nejde vytáhnout nahoru, navíc v poslední době nechodí tak jak ze začátku, jsem s tím bezradný, kdo ví co s tím nechť mi poradí, forum jsem se snažil pročíst ale nenarazil jsem na nic, co by mi pomohlo

0 0
    • Jirka24x  

To co je na fotce vlevo tam nemáš ?

0 0
    • Jirka24x  

Vyfot tu nohu zespod

0 0
    • Jirka24x  

Tak co ? Je tam ?

0 0
      • Chronos  

Pod tím imbus šroubem je ventilek , vypouští se tím negativka.

0 0
      • kantis  

je to v kundě, nemám dost dlouhej imbus :D zejtra zajdu za kámošem a povolím ho, jak hodně to mám upustit? abych na to moc nepřitlačil a pak nezjsitil že vidlice dělá psí kusy :D

0 0
        • Jirka24x  

Já do toho jen trosku pichl a hned to vylezlo do plnyho zdvyhu. Měl jsem to padli 30mm. Není se čeho bat je to vzduchová noha tam to když tak dofouknes kdyby něco.

0 0
          • kantis  

jo bylo to tim, nejdřív trochu problém to povolit ale vylezla a chodí zase krásně, díky moc :)

0 0
            • Jirka24x  

Nemáš zač já řešil to stejný nikdo mě tu neporadil. Každej říkal že to mám tak nastavený z výroby atd :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.