Repase tlumiče Specialized brain 2010

14 nepřečtených
  • Geodzarda

Ahoj,

repasi tohoto typu tlumiče už oficiální servisy nedělají. V Holandsku už prý nemají náhradní díly. Neví někdo o mechanikovi, který by to uměl?

Díky

0 0
    • Emiliano  

Zkus přímo Cyklo Švec. Když jsem před rokem dělal repas Epicu 2012, tak Holandsko taky nemělo díly, ale Švec má prý nějaký v zásobě. Takže doporučuji se zeptat přímo tam.

0 0
    • Chlebovnik  

ShockTherapy?

0 0
    • milan.v  

V tomto vlákně zaznělo také celkem dost zajímavých tipů…

https://www.bike-forum.cz/…-0-epic-2018

0 0
    • novas752  

Kdy jsi zjišťoval že to nedělají? Od cca prosince by je opět dělat měli (v NL).

0 0
    • jeniiiik  

Dlouhán to nedávno dělal na tlumaku od kamaráda. Zkus jeho. https://dlouhanworks.com/

0 0
    • Polka  

Nevím jak 2010, ale 2013 mi teď v zimě dělali u Švece a říkali, ať se toho co nejrychleji zbavím :-)

0 0
    • Geodzarda  

Díky za tipy, zkusil jsem hned ten první, KgBike a potvrdili mi, že pokud nebude vadný materiál, tak to přetěsní. Náhradní díly už nejsou dostupný. V Holandsku prý dělají servis pro modely 2013 a novější. Je to informace z tohoto týdne.

0 0
    • Epic-Luke  

Ahoj,

nevím jestli stále řešíš tlumič.

Budu mít Fox brain 2010 na prodej. – loni mi praskl rám zadní stavba a nenašel jsem náhradu – takže kolo je na součástky.

Tlumič po servisu minimálně jetý, nečvachtá, neutíká, kolečkem lze otáčet.

Servis v Bike Live servis cca 2000

Na ceně bychom se domluvili.

0 0
      • Geodzarda  

Díky za info, ale tlumič mi udělali v KGB. Kdybych sháněl náhradní díly, tak se ozvu.

0 0
      • Lecter  

Můžeš dát foto a rozměry-oko-oko.Připadně bych měl zájem.Diky

0 0
    • Yaron  

Ahoj, nevíte prosím, kdo by mi udělal repasi tlumiče u Specialized Epic cca 2008–2009 ? Aktuální info.

Vím, je to dědeček, ale to kolo je pořád raketa, jen mu dnes vytekl olej z tlumiče a nedrží tlak.

Děkuju předem za radu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.