RB CRR 29 (race) vs. Giant XTC 1 29 er

16 nepřečtených
  • Staarky

    Zdravím, mám možnost koupit za stejné peníze tyto dvě devětadvacítky. Je tu nějaký majitel jednoho z těchto biku a podělil by se o zkušenosti? Já jsem 190 cm, 100kg biker.Za sezonu ujedu cca 8 000km. Letos bych chtěl přesedlat z 26 na 29, ale nemám s nimi žádné zkušenosti. Z cennové relace do 35tis jsem vybral tyto dva biky. RB jsem měl možnost na 4 dny otestovat a jízdní projev biku se mi zamlouval i přes to, že jsem se na rámu 21 citil trošku ztísněně. Už jsem byl odhodlán ke koupi, když ted na forbikes mi jeden chlapík toto RB rozmlouval a doporučil Gianta XTC. RB prý předčí v tuhosti rámu díky, kuželové hlavě, masivnímu spojení rámu u hlavy a středu, silné spodní rámové trubce. Když jsem shánel info o tomto modelu tak ve velu jej docela zdrbali. http://www.giant-bicycles.com/…C29_Velo.pdf tak se ptám kde je pravda? :-)

    Anketa: Bike

    0 0
    • DAWE25  

      Ať koukám jak koukám, tak Giant má lepší výbavu. Za mě Giant. Bohužel s 29 u mě nepochodíš, mě se nelíbí a jízdními vlastnostmi se zatím nenašla jediná, která by se mi líbila. Takže naštěstí s mými 185 cm, můžu klidně zůstat u 26.

      0 0
      • Al Stra  

        já bych tedy bral RB, na obrázku totiž není rb v race verzi, jenom bych pořešil toho epikona, xtc rám je naživo trochu nuda, ale nejel jsem na něm

        0 0
    • Pac029  

      RB je dle mne kratke, zrejme i pro tebe, zas na prani to poladi, vzal bych co ti vic sedne. Giant se mi vic libi, RB mas zas kouzlo jiste originality. Tuhost pokud se realne nezmeri, neni co resit.

      0 0
    • petrun  

      RB je v každé velikosti o 1 – 2 cm kratší než konkurence. To nemusí být na škodu, kratší rozvor = obratnější bike.

      0 0
    • jeffino  

      Gianta ve velu sejmuli, ale na bikeradaru vynesli do nebe:-), se 100 kg bych se soustředil na tuhej rám jako takovej…

      za mě letošní x-cal vel.21, mám 195 cm a velikost sedí jak ulitá

      0 0
      • Smazaný účet  

        mám X-cala 17,5", 183 cm a je to krátký (představec 90mm, rodla 12°), trochu mě zarazil Deore smyk…

        0 0
      • Staarky  

        Hmmm docela jsi me nahlodal :-), ta barva není zas tak hrozná jak se mi prve zdálo. Nemohl bys nahodit jedno foto jak to vypadá v reálu?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.