• zkopcekulič

    Ahoj přátelé, rád bych požádal o radu, vás kteří máte skušennosti z rakouska. Chtěli bychom ve skuoině cca 20 lidí, do Rakouska na 5 dní na kola, ubytko nejlépe camp… a také nejlépe ze základny pět různých okruhů. Všem předem děkuju.

    0 0
    • vlasto  

      Tak napriklad v solne komore u jezera Wolfgangsee mezi vesnicemi Gschwand a Gschwendt je nekolik kempu primo na plazi. Odtud mne napadaji okruhy:Zwölferhorn (cca 40km s 1500m, sotolina/trail), Jezerni(wolfgangsee-schwarzensee -Atersee -Mondsee – Wolfgangsee, sotolina/asfalt 50km/800m), Zwölferhorn – Genneralm – Postalm(sotoli­na/trail 70km/2000m),S­chafbergalm-Genneralm-Gablonzerhütte-Rossalm-Halstatt-Bad Ischl(120km/2500m sotolina/trail/as­falt)

      0 0
    • malamala  

      Příjemný malý kemp u jezera http://www.camping-suedufer.at, pár tras najdeš na mém webu, ale to je taková romantika. Pokud chceš nějaké poježdění, tak teď zrovna připravuji pro klienty výlet Zell am See – Piesendorf – Pinzgauer Htt. – Sonnbergalm – Rohretörl – Exenbach – Saalbach – Hinterglemm – Lengau – Leitenkogel – Bürghütte – Stuhlfelden – Uttendorf – Zell am See – celkem kolem 80 km/2500 m – cca 35 km asfalt, zbytek šotolina, štěrk, horské stezky /šířka do 50 cm/ … Pokud máš rád něco delšího a náročnějšího, tak i to se zde dá najít.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.