• Kubiczech

    Zdravim,

    akutne potrebuju nove rafky – mel jsem vyhlidnute Syncros AM v bile barve, ale ted jsem na vazkach, jestli vydrzi nevybiravy enduro štýl. Cenova hladina do 1100 Kc/kus a idealne ta bila. Zahlidl jsem jeste nejake Fireeye, ale nevim. Snad nekdo poradite, diky.

    0 0
    • Black knives  

      Neřešit,nauč se vyplítat kola,a jezdi Remerx Jumbo. Vydrží i pode mnou,a to mám chlup přes 100kg. A když uděláš jezdeckou chybu,a napereš to o hranu,že to bude na vyhození,vypleteš to během půlhodiny,a jede se dál,a levně.

      0 0
    • Janouch  

      reším podobnej problem vazim sice o par kilo min (zaplat panbuh) ale uz jsem zrusil dva rafky jeden Sun Rims DS 2 XC ten vydrzel 11000km + dve dlouhy jizdy s brasnama a dalsi byl Spank Subrosa AM hodne masivni rafek ale po par mesicich male praskliny na šesti místech vzdy dve na kazdou stranu od dratu v podelne ose. Byl prijat k reklamaci tak si mozna mesic pockam :(((( Ted nevim jakej dalsi pokukoval jsem po nejakym DT swissu nebo zase zpatky Sun Rims Singl track

      0 0
      • Black knives  

        Jsem servisman sjezdařů, a rozbít jde i při první jízdě naprosto vše. I takové mrchy tvrdé,jako intense. Kdo nazávodí v DH, proč kupovat drahé ráfky. Lepší je naučit se jezdit tak,aby ro šlo na dobrou stopu.

        0 0
        • Janouch  

          tak to jsi me moc nepotesil stopu hledam dobrou na kole neskacu a vubec ho setrim a stejne mi praskly

          0 0
          • Black knives  

            Já je mám na kole,koukni na moje webovky,to na titulní straně je moje. Skáču na tom,i docela dost. Sjedu tratě českého poháru DH. Sice mám u toho sevřený zadek,ale dám to. A skoky tam jsou,a dost. Ještě jsem ty původní Remerxy neměnil. To spíše kluci z teamu,co to drtí na krev,a jedou hlavou proti šutrům,s přes­vědčením,že drahé kolo to přeci „vyžere“,ti pak ráfky ruší.

            0 0
    • zimák  

      jdi do těch remerx jumbo ,fakt supr ráfky vydrží fakt hodně a cena 300kč kus je fakt dobrá .

      0 0
    • Darkson  

      Mavic XM321D, ale nejsou bílý:-)

      0 0
    • drb  

      Take hlasuji remerx Jumbo, jezdime je na tandemu vlastne od pocatku, tj. 10+ let, zavodni a predtim expedicni zatizeni a v zivote s nimi nebyl problem, a to jsme je drive Vckamam probrzdovali skoro nadoraz… fakt bych nevahal.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.