• mirez

Čaute chlopy,

tým šťastnejším čo sa podarilo objednať z Bike-discount vytúžený bike zn. RADON by už mali byť v tejto chvíli doručné a verím, že ste už absolvovali aj dáke tie kilometre.

Aká je spokojnosť? Tuhosť, kvalita laku, geometria, atď.

Naživo som ešte ani jeden nevidel…

Ďakujeeeem pekne

0 0
    • laurinko  

Cauko,

mne konecne dorazil 5.0, v pondelok som ho bol vecer zhanat na poste, pretoze kurierovi sa taky velky balik nechcelo vozit :(

Vcera som ho doskladal a bol prebehnut, ale len par km takze na nejake hodnotenie je velmi skoro.

0 0
      • marco  

Už jsem se bál že jeto fiktivní značka kromě jezdců profi týmů jsem to kolo naživo ještě neviděl.

0 0
        • Kurt  

Jezdci profi tymu rikas? Mno nevim, mam ho doma a vidim kazdej den. ;)

0 0
      • mirez  

Dáke nové skúsenosti??? .-)

0 0
    • unking  

mám ho doma už přes měsíc, ale kvůli studiu nebyl skoro čast ho vyzkoušet. Navíc řeším nefunkční lock Reby. Doufám, že bude stačit doplnit olej.

0 0
    • gek  

Já ho už mám asi měsíc a ujel jsem na něm asi 400 km. Jezdí se mi na něm hezky, rám je spíše méně tuhý, ale to mi nevadí. Jezdím převážně lesní, polní a šotolinové cesty a z kopce se o sebe bojím:), je tedy pro mne OK.

Mám velikost 18 a vyměnil jsem na něm jen sedlovku za sedlovku s offsetem. Byl to dobrý kup.

0 0
    • Ezabesa  

Asi blbej dotaz, ale musim se na to zeptat. Da se na to nejak rozumne pridelat nosic na brasny? Casto jezdin natezko a tak nejak sem na fotkach nenasel vhodne „otvory“.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.