Rada s výběrem kola do 25 000kč

7 nepřečtených
  • L.Stanek

Zdravím vás,teď jsem to už snad zařadil dobře.Jsem tu nový a pročetl jsem tu nějaká témata ohledně výběru kola ale nejsem si stále jist s výběrem proto bych vás zkušenější rád požádal o radu.Kolo budu používat ze 40% na silnici a z 60% terén rám bych nejradši asi pevný mám 183 cm a 90 kilo.Byl bych rád jestli by jste mi poradily jaké kolo a velikost zvolit.Byl jsem rozhodnut pro Ghost SE 7000 ale po přečteni některých témat váhám.Zajimá mě samozdřejmě v danné cenové relaci nejlepsí poměr cenna/výkon který u ghostu udajně není nic moc,ještě bych rád zařadil do výběru Felt Q920.Děkuji za odpovědi.

0 0
    • siafu  

nejlepší poměr cena/výkon Leader Fox Carbtec 2010 – vel. 20"

0 0
      • elgar  

ten Fox je fakt za dobrý peníze vzhledem k uvedené výbavě. jen je otázka, jak kvalitní bude ten karbon.

0 0
      • hctr  

jestli to bdue stejne blato jak jejich hlinik tak potez panbuh :) kazdopadne, muzes pak z toho ten ram sudnat a nahodit tam misto nej neco jineho, budes mit fajn kolo za pekny peniz.)

0 0
    • pepek  

Tak vidíš, máš štěstí. Konečně se jedna našla, co neřeší jen barvu :-)

0 0
    • palo7  

neber jen nejlepší poměr, většinou kola s horším rámem mají lepší osazení. Zrovna ten Ghost a i Felt jsou dobrý, jinak Felty bývaj dost v akci starší modely. Dobrý poměr mají a skoro stejný jako Ghost jsou jejich DE sousedi CUBE a myslím že jsou za hodně dobrý peníze

0 0
      • siafu  

no zrovna u toho Leader Foxu by se klidně vyplatilo rám prodat a sehnat si buď lepší karbon přes bazar nebo Scott Scale, Trek 8500, Giant XTC popř. z levnějších třeba RB CRR :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz