• Mažar

    Nazdar bikeři, mám celkem problémy s dojezdy domů, když jezdívám sám tak to často přepálím. Moc se vtom nevyznám ale padnul mi do oka www.kupkolo.cz/…ro_2063.html jezdím mtb a pomalu začínám se silnicí. Pokud víte o lepším rád se nechám poučit, cena kolem 2000. Moc dík

    0 0
    • rasto  

      ahoj, taky jsem se zakoukal do tohoto modelu :-) nicmene, po mesici jsem dnes nasel hrudni pas (nechal jsem ho na spinningu), takze si necham zajit chut… uz asi 4 roky vozim sigmu: spokojenost. meri dobre. maji perfektni servis. dalsi tepak – sigma. na tomto modelu se mi libi, ze muzes nastavit ruzne treningove zony. nicmene, vzhledem k tomu, ze tento model je primarne urcen maratoncum (tak jsem to pochopil :-) koupil bych model fit. zda se mi, ze by mi stacil.

      0 0
    • orca  

      otázkou je co očekáváš od toho „pulsmetru“ respektive do jaké míry se hodláš držet hodnot co se ti tam ukazují. Sám jsem měl Sigmu BC1200 . Kde šlo nastavit limity horní i spodní. a ještě pár drobností . Jedinou negativum bylo že to byla další věc na řidítkách krom tachometru. proto jsem přivítal tento model www.kupkolo.cz/…--bezdratovy tachometr + pulsmetr v jednom . Abych byl objektivní tak pulsmetr je zde pouze v základní verzi to znamená že ti měří aktuální tep , zaznamená max, a pak průměr za vyjížďku. Mě tohle plně dostačuje. Stejně je to jen orientační a jistě na to nebudeš čučet celou cestu. – Doporučuji tohle a cena je také příjemná + možnost na dvě kola a signál je ničím nerušitelnej – je kodovanej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.