• libisenuj

Ahoj. Po cca 2tis.kilometrech se mi jakoby pridrel pravy pedal. Otacel se po takovych skocich, jak kdyby po jednotlivych kulickach. Nasel sem navod na netu, podle nej to rozdelal, a seridil. Vazeliny pred rozdelanim tam bylo celkem dost, ale byly hodne utazene loziska. Po serizeni a promazani vse krasne funkcni, ale po 30 kilometrech se problem projevil znova, ikdyz zatim to neni tak hrozne, jako na zacatku. Tusite nekdo, cim by to jeste mohlo byt?

Jsou jeste asi 2mesice v zaruce, tak zvazuju reklamaci.

Diky

0 0
    • figur  

Řekl bych, že málo dotažená kontramatka u konusu. Pak má konus snahu se dál dotahovat. Nebo jsi nenechal minimální vůli, která dotažením kontramatky zmizí.

0 0
      • libisenuj  

Ted jsem to znova rozdelal. Na to dotahovani sem si daval pozor, ale asi to bude, jak pises. Ted sem tam nechal vuli o malicko vetsi a uvidim co to udela. Nic jinyho se tam neserizuje ne?

Dik

0 0
        • figur  

Já ti sice radím, ale sám jsem tento typ rozdělanej neměl. Proto se sám zeptám, i když mám rozkres před sebou – nejdřív povolíš šroub poz. 2 u kliky a dál?

0 0
          • libisenuj  

Povolis tu matku na 17klic, tim vytahnes cely pajsl s veskerymi soucastkami ven. Na konci je kontramatka na 7klic a matka co drzi kulicky na 10klic. Povolim kontramatku, povolim vetsi matku, seridim vzdalenost, pridrzim vetsi matku a na prase dorvu kontramatku. Samozrejme promazu vazoskou a vrazim zpet. Nejsem ted u toho a kompl je obsazen. Pisu to po pameti, jak sem to rano kuchal.

0 0
            • figur  

Bohatě stačí, nevěděl jsem, že to všechno po povolení matky u kliky vyjede ven. Díkec.

0 0
          • libisenuj  

http://www.bikeradar.com/…video-24286/

Podle tohoto jsem to delal.

0 0
    • libisenuj  

Tak projeto na par delsich strekach a pedal je jak novy. Pomohla ta drobna vule pred dotazenim kontramatky;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.