• nikkk

    Dobrý den, radím se tady, protože předpokládám, že všichni tady jsou odborníci. Já ne. Mojí skoro čtyřleté dceři chci koupit kolo. Drandila na odrážedle. Já na kole nejezdím (ze zdravotních důvodů), ale ji bych o tuto dovednost připravit nechtěla.

    Co mám hlavně zvážit při koupi kola pro takového cvrčka? Líbí se mi eshop detska-kola.net, ptotože jsou specializovaní JENOM na dětská kola. Poradíte mi? Moc díky, Nikola

    0 0
    • va-bo  

      Aby to kolo nebylo těžší než dcera.

      0 0
    • novas752  

      Bazarovku za pár kaček kterou za rok nebo za dva za podobné peníze pošleš dál. Nové kolo pro tak malé dítě nemá moc smysl kupovat. Za 2 roky bude potřebovat větší a to původní by na bazaru šlo za o dost menší cenu než kolik by stálo v obchodě.

      Na 4 letý dítě nejspíš 16 nebo 20" kola, ideálně aby nebylo moc těžké – když má dítě nějakých nevim, cca 20kg a má 10kg kolo, je to jako kdyby se 80kg dospělý pohyboval na 40kg kole. Apod.

      V zadu pár převodů a brzda (jddno jestli torpédo nebo v brzda), vepředu taky brzda. Bez odpružené vidlice, ty na dětských kolech stejně nikdy nefungují.

      0 0
      • hawrda  

        Naše dcera jezdila od 4 let na tomhle https://www.detskakolacore.cz/.Velikost kol 20.Vydrželo jí čtyři sezony než musela mít větší.

        Na 4 roky bych ale volil menší kola 16.My jsme tu 20 zvládli,ale 1. rok s asistencí rozjezdu a dojezdu(vhodný terén):).

        Uvedená značka je slušný poměr cena/výkon.

        Kolo vybírat bez odpružené vidlice(u 16 ani jiná není).Tedy pevnou.

        Váhově jsou tahle kola vzhledem k ceně v pořádku.

        0 0
    • oddie  

      Záleží na tom, kolik do toho jste ochotni dát peněz. Na tom zmiňovaném eshopu bych si teda dětské kolo nevybral.

      0 0
    • Velomiwookie  

      dekac ma lehky detsky odrazedla za dobrej peniz, verim ze i kola tam budou obdobny

      0 0
    • felix.org  

      U mě oko chce Rascal, rozum něco z Decathlonu :-D

      0 0
    • gersa  

      Klidně něco na bazaru, 16" ať se naučí jezdit. To vydrží tak rok, záleží jak je slečna vysoká. S minimální ztrátou se pak prodá. Potom můžete vybírat z velikosti 20", podle toho jak to mladou chytne a jak moc peněz do toho budete chtít investovat

      0 0
    • Tomas_82  

      Koupil bych nějaký bazar, velikost 16" a aby to nebylo moc těžké. Taky bych chtěl obě brzdy páčkové na řidítkách ať si pak nemusí zvykat na něco jiného.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.