• Balik123

    Nazdar vsem, vim ze tohle je blby dotaz, ale mam problem. Kupuji nove SPD boty nikdy jsem je nemel, ale je nacase.

    Nedokazu odhadnout jestli je to dobra velikost. Prikladam fotku. Cervene je vyznaceno kde me konci palec. Boty jsou nove bohuzel jsem je nekupoval (dostal jsem je), ale muzu je vymenit pokud na nich nebudou primontovane ty protikusy k pedalum. Takze je nemam jak vyzkouset. Ja bych asi rekl ze jsou celkem velke, ale nevim zda se to na kole treba nesrovna? Bojim se aby me treba pri jizde netlacil palec nebo tak neco. Do toho obchodu se jen tak nedostanu. Kolem nas nikde zadny obchod neni. Nohu mam jinak 45tku.

    Prosim o pomoc. Dekuji

    Anketa: Co udelat?

    0x
    0%
    21x
    100%
    0 0
    • Misiak  

      boty sa pouzivanim skor roztiahnu ako stiahnu ;) pride mi velka…

      0 0
    • Fantom  

      Prosím Tě, čistě ze zvědavosti, Ty máš 15 let, n. méně? ;o) J.

      0 0
    • Blabas  

      Konkrétně spešly, co jsou na fotce odjakživa sedí číslovaním přesně tak jak si zvyklý u normálních bot. Tedy pokud nosím 42 polobotky, tak jsem opakovaně kupoval 42 i spešly tratry. Kamarádi taky. Dle fota vypadají, že jsou ti velký.

      0 0
      • pavelr  

        Souhlasím. Tyhle mám. Když jsem si je prvně obul, tak mi byli dost úzký. Myslel jsem si, že mi budou jen tak tak. Ale na šířku povolily. Teď bych mohl mít i menší velikost než to při nákupu vypadalo.

        0 0
      • Bafoon  

        nesouhlasím :-) běžně si kupuju boty vel 46 boty compy jsem si musel sehnat 47 a jsou mi akorát, záleží kdo má jaké kopýtko

        0 0
    • Johny5 OSHA  

      akorát se může stát že pokud máš moc širokou nohu tak ti to i při správné velikosti boty nemusí sedět… a potom je lepší se podívat po jiné značce nebo typu…některý boty jsou moc ouzký 8(

      0 0
      • Blabas  

        Jo, třeba Time jsou pro mě hnusně úzký

        0 0
      • jIrI___  

        Pravě Spesly se mi zdaji byt dost siroke. Dve sezony jsem je vozil a pak jsem si kvuli tomu, ze mam celkem uzkou nohu koupil Northwave Kameleon a ty jsou o moc uzsi. Tvrdil to i prodavac, ze Spesly jsou celkove mezi tretrama jedny z nejsirsich. A vypadal ze vi o cem mluvi :-)

        0 0
    • jecnak  

      Bud ti sedi ted a nebo ti uz sedet nebudou. Nejsou kozene, takze se neroztahnou. Mel jsem je, takze vim o cem mluvim.

      Obecne by mely by tretry akorat – nesmi tlacit, ale taky nesmi byt velke, zkratka musi sednout. Cislovani velikosti s tim casto nema co docineni – sirka chodidla, vyska nartu atd. cislovani absolutne nezohlednuje.

      0 0
      • Blabas  

        No přez net bych do bot nešel, právě z těchto důvodů. Alespoň ne bez vyzkoušení. A už se bránim tkaničkám pod sucháčema. Dokážou dost pozlobit ( tlačit/škrtit )

        0 0
    • Mamut  

      Lepsiu odpoved ako Jecnakovu tu uz asi nenajdes. Moj nazorje, ze podla fotky su ti zufalo velke. Musia byt akurat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.